להפקה
מה שעשו ההפקה זה גזענות לשמה..לא יכול להיות מצב שידיחו את אשר ועינב על תכנון להדיח אנשים, דבר שכל יתר דיירי הבית עושים (חוץ מלאון ואיתי)..כולל העו"ד המלומד הנחש (משקפיים) שאמר במפורש יש לפרק את הצמד בובלין, וכתוצאה מכך ההצבעות לבובלינים הם שיטתיות. גם שי נחש ממבה שמשחק בין קבוצה לקבוצה וחושב שהציבור פסיכי ולא רואה אותו בטלויזיה..גם התור של הנחש הזה יגיע.. אני חושבת שההפקה רצתה לעשות קופה של smsim והכניסה להדחה את עינב,יוסי,אשר...כמובן שקרן היחידה שתארוז את המזוודה הביתה..אין לי ספק במיליון אחוז שזה מה שיקרה..ההפקה היו צריכים לצרף את אשר ועינב לרביעה שכבר נבחרה להדחה..אז היו מאפשרים לצופים להחליט מי יודח..אין לי צל של ספק שאשר, עינב ויוסי היו ממשיכים..לכן ההפקה רצתה למנוע את הסיטואציה שווזווזים הולכים הביתה..אני מאוד מאוכזבת מההפקה בעיקר מהאח הגדול (בעיניי הוא קטן)... גם כל פעם לא מאפשרים לנו לראות קטעים ולשמוע שיחות מעניינים ובכך מעבירים את המצלמות לדוגמה איתי יושן..מה מעניין כאן?? האם יש משהוא שאתם מסתירים?? אני חושבת שהאנשים האמיתיים הם אשר, יוסי, עינב , לאון , איתי וונסה..השאר הייתי עוטפת בעיתון ישר לפח!!