מי ליכלך? מה אמר? איך הם לא מתביישים?

שניני24

New member
נכון.. כי הוא אמר לה פעם אחת שהיא רצתה לעזוב

שלא כדאי לה וכל זה אחרי שהיא קנתה מלא בגדים לקראת התוכנית.. וכל מיני כאלו.. אז אולי לזה הוא התכוון... בואו לא נסחף... עולם תחתון...

סתונית5

New member
מהשיחה עינב - אשר ברור שנרכשו טוקמנים.

זה נעשה כמובן לפני שידעו אם וכמה אהדה עינב תקבל וכמה יסמסו ביוזמתם. יש כאן ריח מבחיל של "קבלנות קולות" שנרכשה בכסף.

אני מעדיפה שתיהיה קונסיפרציה

בתמורה לאקשן שיש עכשיו כי אם עינב תישאר הריב בינה לבין שיפרה לא בהכרח ייפתר. חוץ מזה שזה עדיף על הקונספירציה של ההפקה כמו בהדחה הראשונה

shy6

New member
קל להיות נחש יסודי שמסביבך אפסים גמורים

הוא כבר מעל חודש מרעיל את כולם אחד על השני ואף אחד לא הבין את זה? הרי הם גרים בבית אחד 24 שעות ביממה. איך זה קורה? זה ממש בלתי ניתפס.מילא היה נחש חכם, אבל העבודה שלו כל כך שקופה. איך אנשים לא מבינים שאם הוא מלכלך איתך על X ו Y אז בטוח שהוא גם מלכלך עליך עם X ו Y . צבר שאל אתמול את שי "למה אשר הדיח אותי?" שהוא יחזור הביתה ויראה את הווידאו הזה הוא ירגיש כל כל קטן.

כולם חייבים לראות את זה!

זה באמת קטע חזק. אז בעצם שי אחראי לכל ההסתה הזו נגד צבר, עצוב שצבר לא יודע מי אשם בהסתה של אשר, שלא חשב בכלל להצביע לו אם לא שי.

ziva15

New member
אני בשוק על שי !!!

אני ממש חשבתי שהוא חמוד בהתחלה,אבל אני ממש בשוק ממה שהוא אמר על צבר איזה חוצפן!! באמת נחש..

mui mui

New member
כעסתי על אשר ועינב.. ואכן צודקים שי אכן

סיפר מה שאשר אמר וגם עינב שכל שבוע הולכים להדיח אותם (שי וקרן הולכים איפה שיש גלגלי הצלה) לדעתי שי ניסה לגרור את צבר ליצור אסטרטגיה דומה..ושיפול במילים.. צבר לא הגיב במילים שיפילו אותו.. רק אמר שלא לא לעניין.. כי עכשיו כל הזמן יצביעו לו.. שי ענה לו אבל מחר הולך אחד.. ואנחנו נפרק את השלישיה.. משהו כזה.. צבר ענה לו כשהוא בדרך החוצה (הם דיברו תוך כדי שהוא מנסה לצאת) : עזוב אני לא רוצה להיכנס לזה ובזאת נגמרה השיחה.. שי בהחלט יכול להיכנס שבוע הבא לאותה הסיטואציה.. העניין הוא שאותו הדבר עושים עכשיו עינב ואשר שאומרים אנחנו נמשיך להדיח את שפרה וצבר.. (אז ככה הם יכולים להשפיע על אחרים שרוצים להישאר בתוכנית לשלבים הגבוהים ולא איכפת להם מי ילך קודם שפרה או אשר לצורך העניין.. ואלו שבאמצע יהנו מהגילויים) _______________________ עד שאשר ועינב לא יפסיקו לומר לכל אחד ובקול רם למי שנמצא בסביבתם שהם הולכים עכשיו להעמיד אותם כל פעם על הגריל אין מה לדרוש משאר דיירי הבית לא לעשות את אותו הדבר. כדי שהכל ירגע הם שניהם חייבים להפסיק לדבר עם שאר בני הבית.. עינב אומרת את זה בכל הזדמנות שהנושא עולה.. ואשר אמר את זה היום בשיחה עם שי ולאון.. והיו עוד שיחות כאלו.. הם חייבים כולם להפסיק.. אי אפשר להאשים את שי אם בשיחה בצהרים אמר לו אשר: אני הולך להאשים אותם עכשיו כל פעם.. (זה הרי גם אסור..)

mui mui

New member
אני הולך להאשים- הולך לשים אותם עכשיו כל

פעם (כוונה לגריל).. . הקיצר כששני הצדיקים יפסיקו לדבר בקול את מי הם הולכים להדיח כל 5 דקות בפני כל דיירי הבית יהיה ניתן להעניש אנשים אחרים שנלחצים הפיעולה החשופה שלהם בלי שיעצרו אותם (קודם זה היה בקודים ועכשיו זה חופשי ובקול רם).. . אז אנשים לא פריירים ומגיבים.. וצבר לא נפל במילותיו.. רק שי לצורך העניין...

Jason2

New member
נראה לי שאחרי ההדחה היום

זה יפסק (רק חבל שביום כיפור אי אפשר לראות מה הולך שם).

clearer

New member
נכון

שי ניסה לגרור במילים את צבר כדי להפיל אותו, אבל צבר חכם והתעלם משי.

sarit115

New member
נו באמת איפה ההפקה

הלא זה גם קונספירציה..מישהוא אמר כאת באתר שזה משחק מכור..אני מתחילה לתהות באמת שזה נכון

Jason2

New member
ההפקה לא נותנת עונשים כאלה

אלא רק בתוכנית בערוץ 2. אז אם מגיע עונש הם לא יקבלו אותו עכשיו.

מקפיצה../images/Emo78.gif ו..

אני חייבת להוסיף עוד כמה דברים חח לא יודעת את מי זה מעניין אבל אני חייבת לפרוק כי אני מכורה ברמות קשות!! תגידו לי.... החבר'ה בבית במיוחד שי וצבר חושבים שאם הם ידברו קצת בשקט וינסו לדבר לא ברור לא יבינו אותם?? או שמתם לב ששי אוהב להשמיע את עצמו בלי לשמוע אנשים אחרים? או שהוא כל היום יושב עובר מאחד לשני משואב מידע ולא נותן? אך אתמול יוסי התעצבן על עינב חח איך היא נותנת "מזון" לשי ושי מבסוטטט שומע ולא נותן שום פיסת מידע אני מאמינה ב100% ששי מת להיות הדן מנו הבא אבל הוא היה מת דן היה הרבה הרבה יותר חכם ממנו!! כולם ידעו שם שהוא נחש פה הבעיה שאף אחד עדיין לא עלה עליו כולם דפוקים!! בגלל זה אני חושבת שהיה בן ז$^@^ה אם היו מכניסים את נעמה שוב לוילה ואז באמת היה מעניין האמת שאני מאוד מעריכה את נעמה הייתי רוצה שהיא תכנס ותעשה קצת סדר כי היא יצאה מזה מגעיל והרי כולנו רואים שרק ככה שורדים שם שזאת לא -רק- נעמה

elinoy8

New member
אוווקי..א

אבל כל עוד הדורבן ועינב נשארים הכל יהיה בסדר!! ואם הם עפים התוכנית יורדת מהמסך צר לי להודיע ...! מי הודח אתמול?

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif מי ליכלך? מה אמר? איך הם לא מתביישים? ../images/Emo41.gif

שירשור ליכלוכים מי אמר למי מה ועל מי? מי הציע להדיח את מי ואיך? מי קרץ ונחשד בתיאום הדחה במורס? מי הבא בתור לעוף? מי הבא בתור לעשות דרמות מה לא פייר? מה כן פייר את מי אנחנו אוהבים? לא יותר מדי את מי אנחנו שונאים? אוהו...

sarit115

New member
להפקה

מה שעשו ההפקה זה גזענות לשמה..לא יכול להיות מצב שידיחו את אשר ועינב על תכנון להדיח אנשים, דבר שכל יתר דיירי הבית עושים (חוץ מלאון ואיתי)..כולל העו"ד המלומד הנחש (משקפיים) שאמר במפורש יש לפרק את הצמד בובלין, וכתוצאה מכך ההצבעות לבובלינים הם שיטתיות. גם שי נחש ממבה שמשחק בין קבוצה לקבוצה וחושב שהציבור פסיכי ולא רואה אותו בטלויזיה..גם התור של הנחש הזה יגיע.. אני חושבת שההפקה רצתה לעשות קופה של smsim והכניסה להדחה את עינב,יוסי,אשר...כמובן שקרן היחידה שתארוז את המזוודה הביתה..אין לי ספק במיליון אחוז שזה מה שיקרה..ההפקה היו צריכים לצרף את אשר ועינב לרביעה שכבר נבחרה להדחה..אז היו מאפשרים לצופים להחליט מי יודח..אין לי צל של ספק שאשר, עינב ויוסי היו ממשיכים..לכן ההפקה רצתה למנוע את הסיטואציה שווזווזים הולכים הביתה..אני מאוד מאוכזבת מההפקה בעיקר מהאח הגדול (בעיניי הוא קטן)... גם כל פעם לא מאפשרים לנו לראות קטעים ולשמוע שיחות מעניינים ובכך מעבירים את המצלמות לדוגמה איתי יושן..מה מעניין כאן?? האם יש משהוא שאתם מסתירים?? אני חושבת שהאנשים האמיתיים הם אשר, יוסי, עינב , לאון , איתי וונסה..השאר הייתי עוטפת בעיתון ישר לפח!!

למעלה