מי ליכלך? מה אמר? איך הם לא מתביישים?

דוקטור69

New member
עונה 9 בבריטניה

צפיתי מעט בעונה 9 בבריטניה שם נתנו עונשים קשים יותר מהעמדה להדחה וממש העיפו דייר עח שירק על דייר אחר והעיפו דיירת שאיימה על דיירים אחרים שחברים שלה מחוץ לבית "יסגרו עניין" עם כמה מדיירי הבית כשהתוכנית תסתיים. חפש BIG BROTHER FIGHTS באתר YOUTUBE

Jason2

New member
אני די בטוח שגם כאן

אם תהיה אלימות פיזית או איומים בפגיעה, יסלקו דיירים.

מה המספרים להצביע?

משום האתר של קשת כל הזמן נופל לי אני הולכת להצביע לקרן מה המספר שלה מישהו יודע?

insane sanity

New member
אני ממש מפחדת..!

אני אומרת די לתרבותיות, לנימוס, לשקט, לשלווה, להדדיות, להקשבה.. מהיום כולם להתנהל בצעקות ובברבריות. אנא אל תשוחחו יותר, אלא תצעקו, תקללו, תנבלו את הפה. אם אפשר תתבלו את זה גם בכמה כאפות, סטירות ובעיטות. לקינוח גם אגרופים. כי להיות שקט וקשוב זה מפחיד! אני ממש משקשקת. אמאלה..

Jason2

New member
ברור

הרי תמיד על רוצחים סדרתיים השכנים אומרים "הוא היה טיפוס שקט".

זה שהוא נחש שמתי לב מזמן, אבל אני

אומרת לעצמי עוד שי יכול לזכות ולעבוד על כולם......

Jason2

New member
שום מהפיכה ושום בטיח

אם מישהו רוצה לבשל בשבת או בכל יום אחר שיבשל ולא משנה מה הסיבה.

ziva15

New member
אבל

אבל יש משהו בדבריו של צבר,מה אם הן רוצות שיכינו יענו כמה אפשר להמשיך עם הכבוד.. כאילו זה ישאר ככה לכל אורך התוכנית.

הוא מאוהב קשות בעצמו לא יתכן שהוא שתול

חייבים לחקור את האסטרטגיות של האיש איך הוא פועל ומתנהל ככה שמחזיק את כולן נאמנים ומפוחדים ממנו? פשוט מדהים אותי העניין הזה.... אתמול צפיתי בו מתעלל בליאון ונהנה מכל רגע ליאון החכם שרק שניה לפני קיבל מידע יקר מעינב ששי דיבר איתם נגד החבר הכי טוב צבר יצא לדובב את שי. ליאון התחנף אליו ,נשכב לצדו ושם את ראשו על שי וההוא מיד יצא לגבות את המחיר הזכיר לו שהוא ליאון,בחר להודיע לכולם ששיפרה וצבר הם הכי יקרים לו בבית ואפילו לא הזכיר את שמו(שי) ליאון עשה את עצמו מתפתל מפחד שיאבד את אהבתו והגנתו של שי ,ולא הפסיק לשאול אותו שי אתה אוהב אותי? שי בדרך שלו הזהיר את ליאון ולימד אותו שיעור איך צריך להתנהג למנהיג ומה המחיר של בגידה אצלו סיים את המשימה ויצא לבאה בתור בערב עם צבר ושיפרה ....כאשר קיבל מידע מעינב שגם קרן בבירור הצביעה נגדם והיא משחקת אותה חברה שלהם.מיד יצא להודיע ולחזק את העמדה שלו שקרן שטן וצבועה ב אמרתי לך!! בקיצור עובד בעקביות וכל הזמן טורף את הקלפים מחדש ובהתאם לשינויים בבית. אני המומה כל פעם מחדש לצפות בו ולנתח את המהלכים שלו.

ליאורי13

New member
שי לא שתול, כנראה התפקיד שהוא קיבל מההפקה

הוא לעשות סקנדלים על כל אחד ההפקה "הלבישה" תפקיד

BisKiA

New member
מה התוכנית הראשונה זה היה ברור

כל שבוע ניצלו מהדחה..וידוע שיוסי בעל סטפות רבות מהעסק שלו.

Xtramen

New member
אני הייתי שולח אס אמ אס לעינב למרות

שלא נתנו לי טוקמן

אולי הוא התכוון לדברים אחרים

שהוא השקיע בה (סיליקון, שזירה, ציפורניים, בגדים....) ולאו דווקא לקניית מצביעים למרות שזאת גם אפשרות סבירה

למעלה