מכירת כרטיסים להופעה בישראל

מאיה 72

New member
טוקיו הוטל הלהקה האהובה עךליי!!!!1

אני חולה על הלהקה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי וירשו לי ללכת לשם!!!::]]]::{{{{[[

crazysapir

New member
מכירת הכרטיסים../images/Emo9.gif

לא שמתי לב שפתחו הודעה לזה למרות שאני מתארת לעצמי שכולכם בר הזמנתם אז אם לא..ו7מישי שלא שמה לב יש 2 אפשרנויות א.ההופעה במוצ"ש מחיר :219 אפשר מהמס' טלפון הזה להזמין: 03-6045000 או דרך האתר: http://www.tkts.co.il/daily_events_list.asp קישור אם הצלחתי לעשות יש למטה: )

taltalmika

New member
תעזרוווו לייייי!!!!!!!!!!!!

הייי אני חייבת מוחרכה לדעת איך משיגים כרטיסים להופעה !!!! תעזרו לי בקשה בקשה !!!!! טנקס טנקס טנקס!!!!!!!

i panic

New member
סוסאמוק....אר....

אוף....לא באה...... *מבואסת ורואה ערץ הילדים.* =[

keren eckshtein

New member
אבא שלי מחר הולך לת"א לקנות לי במיוחד ../images/Emo3.gif נאמ

את כבר קנית ?

YOKO ZUNA

New member
שלא נדע מצרות מה זה הזוועה ההזאתי

מי אלה שמופיעים בשער של תפוז מה זה החרטה הזאת איזה שירים יש להם בכלל

raisingirl

New member
shut up !

זה בטוחחחח 100% ששהופעה בשעה 6 ושהכרטיסים הם 220 ?? ד"א התחילו למכור ?

crazysapir

New member
חמדתי :)

ההופעה לא תתחיל בשעה 6 ככ...^^....וכרטיס 219 הרווחת שקל

תגידו זה דחוף רצחחחחח

יש כרטיסי וי איי פי?! בבקשה תענו לי.. אני עוד לא הזמנתי כרטיס.. ואני רוצה להזמין כבר.. אז אם מישהו יודע אם יש VIPפליזזזזזזזזזז תגידו למה אני ממש ממש ממש ממש לחוצה :)

crazysapir

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifאמממ יכול להיות שההופעה תתבטל

חס ושלוםםםםםםםםם אבל... אממ תקשיבו כרגע אבא שלי [שדי מבין בזה
דיבר איתי בקשר לזה והוא אמרה לי משהו די נכון אז רק חומר למחשבה בשבילכםD: ותקשיבו הריי הם עדיין לא הוציאו כרטיסים קודם כל הריי מה הם עושים רואים כמה קונים ואם זה משתלם להם ויש מספיק שקרנו בזמן[אז תקנו כמה שיותרמהרD: תשתדלו:)] ואם לא יהיה מספיק אז בטח ימציאו איזה תירוץ א משהו כזה לזה שהם לא באים תקשיבו זה רק תאוריה אז רק תשתדלו לקנות כמה שיותר מהר ואל תסחבו תזמן תחשבו שבהולנד בשעה נגמרו הכרטיסים שלהם

אני אישית לא יודעת אבל..

אין מצב שימכרו.. כי קודם כל כדי להכנס מאחורי הקלעים את תצטרכי פרוטקציות... ואם כן זה יעלה המון. המון. אבל תתנחמי בזה שהם אוהבים להפגש עם מעריציםD:

למעלה