מכירת כרטיסים להופעה בישראל

mikmik000

New member
כמה שאלות בקשר לכרטיסים..

*אמרו פה כמה הודעות למטה שלמי שמזמין דרך ישראכרט יש הנחה עם נקודות. יש למישהו מושג כמה נק' צריך בשביל ההנחה, וכמה הכרטיס יעלה אחרי ההנחה עצמה? *רשום בתקנון של האתר הזה שאפשר לאסוף את הכרטיסים רק או דרך המשרדים בת"א, או בקופה של ההופעה עצמה. אם אני באה להופעה עצמה עם הת"ז והכרטיס אשראי של אבא שלי שדרכו הזמנתי, יתנו לי לקחת את הכרטיסים? [אני רק רוצה לוודא כדי שלא יהיו בעיות עם זה אח"כ]. *הבנתי שהשערים נפתחים בשש. יש לכם אולי מושג באיזה שעה ההופעה עצמה תתחיל? וחבל שהם פותחים בשעה כזו ביום שבת, כי אין תחבורה ציבורית מה שאומר ששומרי השבת\אנשים שאין להם איך להגיע בלי תחבורה ציבורית יאלצו להגיע מאוחר ולהתקע ממש רחוק מהבמה.

rocket

New member
עונה -

לגבי ההנחה, אני לא יודעת עדין לגבי השאלה השניה - את צריכה לבוא עם תעודה של אבא + הכרטיס אשראי שהזמנת איתו ולא תהיה בעיה לקבל את הכרטיסים. פתיחת שערים ב 18:00, מחירת כרטיסים מ 16:00, המופע עצמו ב 20:00

^^

1. תכנסי לאתר של קסטל, להופעה של ט"ה וכתוב שם בידיוק כמה נקודות וכמה הנחה. 2. אני ממש לא יודעת. 3. אני גם נגד ההופעה בשבת, אבל אין מה לעשות.. וההופעה בטח תתחיל בסביבות שמונה, תשע

raisingirl

New member
אם אני מתקשרת למספר של ההזמנות ומזמינה

עוד כמה זמן הכרטיסים יגיעו ?? ד"א מישהי יודעת כבר איזה דיסק הם מתכוונים לשיר ?

בטוח סקרים.. ושיר אחד בגרמנית אולי..

כל הארצות שהן לא גרמניה הם שרים באנגלית, נכון?

X Slider

New member
../images/Emo41.gifמכירת כרטיסים להופעה בישראל../images/Emo41.gif

Tokio Hotel
כני התערוכה ת"א
20:00 (פתיחה שערים: 18:00. פתיחת קופות: 16:00). כל הנוגע בעניין הכרטיסים וההופעה לשרשר לכאן, תודה

יייייייייישששששששששששששש

רוב הסיכויים שאני הולכת ואז סוף סוף אני אוכל לראות אותו

אמא שלי מסכימה לי!!! יש מישו מירושלים שהולך??

אני ממש בהלם שאמא שלי הסכימה לי$%&@!!!!!!!!!!!!! |צורחת| יש מישו מירושלים שהולך לשם בטוח?? כי אין לי איך להגיע ;;

SpongBobit

New member
תתחברי למסןP:

וואי,אם נקבע ביחד תצילי אותי(הייתי בטוה ששלחתי את זה כבר אבל זה לא שלח;[)

GiTaN

New member
אני מירושלים...

רק שגם לי אין ממש איך להגיע...

למעלה