מכירת כרטיסים להופעה בישראל

200 כרטיסים|:

ראיתי באיזה שין שילדה כתבה.. שעד עכשיו קנו ר-ק 200 כרטיסים.. בקצב כזה הם לא יבואו.. וזה מה שמפחיד אותי|: תפרסמוו חזק את ההופעה. בטוח יש אנשים שישמחו לבוא.

raisingirl

New member
בולשיט

אל תאמינו לכל השטויות שאנשים כותבים.. אז מה גם מישהי רשמה כאן "קנוו לי את הכרטיסים האחרונים שיואו אני מאושרת !" ואז אנשים נכנסו ללחץ של "מממה ? אחרונים ללללא :(" ואז אני הזמנתי יום אחרי זה 4 כרטיסים.. אז זה בולשיט !

3has3

New member
../images/Emo69.gif לא נראה לי...

זה יותר מידי מוגזם (לרעה, כן? ) וחוץ מזה, ממתי מאמינים לשינים?

ElinorLahav

New member
כן נכון !

למה ניראה לך שקנו רק 200 אם כ"כ הרבה חתמו על העצומה מה ניראלך הם חתמו סתם ! קיצ' אל תאמיני לל מה שאת שומעת

3has3

New member
בידיוק DD:

גם לך יש שביתה? DDDDDD: איזה אושר! XDD לא היה לי מל"ג בעומר DD: שונאת להיות במרכז XDDDDDD

אני מקווה שזה באמת בולשיט...

כי לפי השין שלה ראיתי שהיא מנהלת של אחד הפורומים.. אם הבנתי נכוןD:

SNIF2

New member
רק הפורום הזה קנה לבד 200

אז תארי לך מה עם אנשים אחרים שקנו..

keren eckshtein

New member
אולי לא צריך להאמין לשינים וכל זה ..

אבל באמת קנו קצת . ובאמת יש סיכוי שלא תיהיה הופעה עם הרבה לא יקנו שאבא שלי היה שם לפני יומיים , אז אמרו שרק קצת קנו את הכרטיסים ואני עשיתי הכל כדי לפרסם הלכתי בביה"ס לבנות שגדולות ממני שאני אפילו לא מכירה ושזיהיתי אותן במפגש ואני כולי נידחפת אליהן ומנסה לשכנע אותן שיקנו וכל מי שאני אומרת לו שיקנה אומר לי - אני קונה מתי שיבואו הכרטיסים אני קונה היום ואז זה מגיע למצב של אני יקנה מחר , מחרותיים , עוד לא קניתי אני לא בא . ואז הרבה לא קונים ואף אחד לא מבין את זה ובאמת אל תאמינו לכל מה שכתוב בשין . כי אף אחד לא יודע בדיוק כמה אנשים קנו .

SNIF2

New member
אל תדאגו- יש עוד מלא זמן ועם 5000 חתמו על

עצומה אז גם עוד יקנו! יש עוד מלא זמן אל תדאגו!!!

dorkiflitz

New member
את האמת שזה נשמע לי הגיוני.

ואני לא יודעת למה :X אבל אני גם קונה כרטיס! תשנו ל201!!

אין מה לפחד לדעתי..

אני בטוחה שעוד המונייםםםם ייקנו, יותר מ2500 כי יש עוד המוןן חתימות בעצומה.. אז זה לא סביר שייקנו קצת.. בקיצור אל דאגה! יש עוד קצת זמן עד ההופעה, ונכון שכדאי להזדרז אבל המספר ייגבה אני בטוחה בזה (;

נצל''ש

היי רציתי לשאול אם יש עליהם משו בראש1? אפילו עאם יש סתם תמונה בבקשה תודיעו לי... ממש תודה מראש..

כן...כתבו בראש אחד שבשבוע הבא תצורף לכל גליון

איגרת לשנה החדשהמטוקיו הוטל עם החתימות של חברי הלהקה

למעלה