מכירת כרטיסים להופעה בישראל

ElinorLahav

New member
אני רוצה לקנות 3 או 4 כרטיסים לי ולחברות שלי

מתי אני יכולה להיתקשר אלייך ?

ElinorLahav

New member
נככככון תמר צודקת !!!!

וואי לא חשבתי שזה יכול להיות לא אמין !

LiHiLuSh

New member
אה א תזואתי שאומרת שאמא שלה ושיש לך ידיד ו

שהם נותנים לך ליחצן כרטיסים של טוקיו הוטל יעני שאבא שלך הביא לך אז את לא אמיתי ><" את הילדה בת ה 14 שאומרת שהיא תימכור כרטיסים ככה סתם ואפילו לא נותנת לנו לדבר עם מישהו מבוגר מי יקנה מילדה בת 14 שביקשו את אבא שלך או את הידי אז אמרת אני יחזור עלכים וחזרת ואמרת שהוא לא יכול לדבר עכשיו ושאלו עם אפשר אימיל או משהו ואז אמרת גם לא ואז שאלנו עם נוכל ליצור איתו איזשהו קשר ואמרת לא לא ל\ולא שהוא עסוקה ויש לו שטיות על הראש ושאת מוכרת אותםפ ולמי שלא מצחן בעיינים לא צריך אז מזה את שקרנית את לא עושה תא זה את מסדרת פה אנשים[ אז אנשים על תתקשרו ביכלל ועל תיתרחו בכלל הכול שקר איתה תיקנו באתר קסטל כמו שצריך כי שם זה אמתי והכי טוב!

hadarcohen1

New member
מוכרת כרטיסים

קוראים לי הדר ואני יחצנית ביום חמישי ה- 13.9 אני בעזריאלי מי שרוצה לקנות ממני ויכול להגיע באותו היום שיצור איתי קשר טלפון; 052-5579987

animfanatic

New member
יש כאן בנות שמגיעות בהסעות?

מישהי יודעת אם זה אפשרי לחזור אם ההסעה? יש לי איך לנסוע להופעה אך לחזור עדיין לא בטוח...

LiHiLuSh

New member
די כבר

אנחנו קונים רק ממקומות אמיתים ואמינים והם מבוגרים><"

בשבע לילות בידיעות יש פרסומת להופעה

המודעת פרסומת חמודה יכלו יותר להשקיע בעיצוב...

shtulbi

New member
לא נגמרו הכרטיסים.. ../images/Emo3.gif סתם אמרו..

קניתי (יותר נכון אבא שלי)
גם אחרי שאמרו את זה.. (יאייי אני לא מאמינה שהם באמת באים!!!
)

animfanatic

New member
לא נגמרו הכרטיסים, עכשיו אבא שלי

הזמין לי 3 כרטיסים לי ולחברות שלי. יאוווווו אני לא מאמינה שאני יראה את ביל המושלם ואת כל החבר'ה ב-LIVE

הכרטיסים?!D:

הכרטיסים לא נגמרו.. עכשיו התקשרתי.. ואמרו לי שיש עווד מללללא מקוום.. בנוות?יאאלה תקנווP:

למעלה