מסדר נוכחות חודשי

Rose131

New member
../images/Emo41.gifמסדר נוכחות חודשי../images/Emo41.gif

שם: גיל: תאריך לידה: כיתה\צבא: איזור מגורים: שיר אהוב של דה יוזד: אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי? הצעות לשיפור הפורום: תמונה: והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? יש לכם שביתה?

Rose131

New member
^^

שם:נועה גיל:16 תאריך לידה:10.9.91 כיתה\צבא:י"א איזור מגורים:ירושלים\מבשרת שיר אהוב של דה יוזד:דה טייסט אוף אינק,פואטיק טרג'די, בריד מייסלף אלייב.. אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי?X הצעות לשיפור הפורום:X תמונה:X והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? עבודה. יש לכם שביתה? חוץ מקולנוע, כן.

O L g i T

New member
.-.

שם: אולגה גיל: 17 תאריך לידה: 19.8 כיתה\צבא: יב איזור מגורים: ראשון שיר אהוב של דה יוזד: pieces mended,say days ago אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי? החוליה החלשה יום שישי הצעות לשיפור הפורום: המפ לאדעת. תמונה: והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה?- פתוחה להצעות יש לכם שביתה? כה^-^

../images/Emo212.gif../images/Emo78.gif../images/Emo209.gif../images/Emo21.gif../images/Emo84.gif../images/Emo185.gif

יופי , עכשיו בא לי להקיא =.= שם? נועם. תאריך לידה? 19.4.93 כיתה?ט'. איזור מגורים? רעות. שיר אהוב של זה יוזד? Peotic Tragedy , Ligt with.. , Blue & Yellow , I'm a Fake. אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי? כן , "ראש בראש" כל ימי שני
הצעות לשיפור הפורום? שיהיה יותר פרסום , ושיותר אנשים יגיבו לאחרים. אני מרגישה שהפורום ריק לי
תמונה
תוכניות לחופש חנוכה? מקווה שלא ביה"ס -___- שובתים? אכן

DropDeadAlice

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

שם: גליה \ אליס גיל: 16 תאריך לידה: 11.7 כיתה\צבא: יא איזור מגורים: נתניה. שיר אהוב של דה יוזד: יש הרבה. אחראים על פינה בפורום? נואופ. הצעות לשיפור הפורום: אין.
תמונה:
והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? כן חיית מסיבות שכמותי D: יש לכם שביתה? יאפ

עונה.:)

שם: נוי גיל: 16 וכמעטטט וחצי תאריך לידה: 14.6 כיתה\צבא: י"א איזור מגורים: עפולה שיר אהוב של דה יוזד: ממ כרגע, דה טייסט אוף אנק אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי? נופ. הצעות לשיפור הפורום: אין תמונה: אין והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? בית מלון בים המלח. נסיעה לת"א מתישהו. לחרוש על החשמלית היפה שלי, ולבקר את אור מתישהו :) יש לכם שביתה? יאפ. ונמאס לייייייי.

Betzefer

New member
אפילו שאני רק חצי פה../images/Emo3.gif

שם: אלון גיל: 15.5 תאריך לידה: 20/7/92 כיתה\צבא: י' איזור מגורים: ראשון שיר אהוב של דה יוזד: הממ המוןהמון, אבל לאחרונה מת על I'm a fake.. אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי?
הצעות לשיפור הפורום: להחיות אותו D: תמונה:
והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? הממ, עוד אין ממש... בעיקר מפגשים ומסיבה! יש לכם שביתה? יאפ

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

שם: בר
גיל: 14 תאריך לידה: 10.11 כיתה\צבא: ט' <: איזור מגורים: ת"א אהובתי שיר אהוב של דה יוזד: יש הרבהXD אי אפשר להחליט. אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי? זיהוי שיר לפי 3 תמונות, יום חמישי
הצעות לשיפור הפורום: הוא חביב גם ככה, אבל זה היה יותר נחמד אם היו עוד אנשים
תמונה: אוקייD: אבל יש לי רק ישנות בתכלס. גם ככה בקושי רואים אותי שםXD עשו לי פפרצי. והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? כן, 3 מפגשיםXD יש לכם שביתה? יאפ.

GD ROCKS

New member
ממ

שם:רותי גיל:17 תאריך לידה:2.4 כיתה\צבא:י"ב איזור מגורים:ב"ש שיר אהוב של דה יוזד:ממ מייבי ממורייז אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי? - הצעות לשיפור הפורום: ממ..אין תמונה:אין כוח והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? אני יודעת......להנות אחרי המבחן ביום רביעי. חח זה כזה מוזר להתקע בבית וללמוד אחרי כל השביתה הזאת שכל יום יוצאים וזהS: יש לכם שביתה?ממ כן. היא נגמרת מחר? חברה שלי אמרהS:

:]

שם : אלמוג גיל : 14 וחצי כיתה : ט-3 :] שיר אהוב של דה יוזד : אוהבת את כל השירים. חוץ מPieces mended לא כל כך אוהבת אותו .. אחראים על פינה בפורום? לא הצעות לשיפור הפורום: אין. תמונה : ----- הרבה יותר נורמלית כשהיא מוגדלת. תוכניות לחופש בחנוכה: יותר מידי. יש לכם שביתה: חלקית.

Broken sound

New member
שלנהלנלהללהלהלה

שם:שני גיל:16ומשו תאריך לידה:29.7.1991 כיתה\צבא:יא'. איזור מגורים:מודיעין שיר אהוב של דה יוזד:ואעע.יופי שלא הגזמתםD:" אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי?לאלא הצעות לשיפור הפורום:לאלא תמונה:מנמנממנ והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה?ממ הרבה ת"א ושינה יש לכם שביתה?יאפ.בתקווה שלא תיגמר

למעלה