מסדר נוכחות חודשי

../images/Emo2.gif

נולדת בתאריך של החברה הכי טובה שלי, בדיוק. גם באותה שנה. קול.

נוכחת! D:

שם: נועה גיל: עוד חודשיים 14 תאריך לידה: 31.1 כיתה\צבא: ח' איזור מגורים: מרכז שיר אהוב של דה יוזד: גם באמת מצפים ממני לבחור? אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי? נוופ. הצעות לשיפור הפורום: אממ.. תמונה: X: והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? מפגשפורום, כנס פש"צים, טיול... יש לכם שביתה? חלקית. לומדים יומיים בשבוע.

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif גמלי בא

שם: עדי או ג'ו או לאחרונה ריי
[אני מעדיפה ג'ו] גיל: 17 ו9 חודשים תאריך לידה: 18.2.90 כיתה\צבא: יב' איזור מגורים: מודיעין
שיר אהוב של דה יוזד:כל הזמן משתנה אז נגיד With me tonight אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי? לא הצעות לשיפור הפורום: אהמ הלוגו אבל עובדים על זה תמונה: האחריות על הצופים בלבד!!!!!! והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? עלייה לתורה של אחי, שבת חתן של אחי, קניות ומפגש פורום MCR יש לכם שביתה? כה

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif אוה לרגע שכחתי מי את X_X

אחח הסניליות הסניליותתתתת
גם אתתתת יש מצב שאת באה גם למפגש חנוכה??? [ואם כן אני בטח ישאל אותך איך קוראים לך ומה הכינוי שלך כי אני סנילית מוות][אבל אני זוכרת פרצופים אז אני בטח יזכור אותך
]

../images/Emo217.gif

שם:מישל גיל:15 תאריך לידה:1.10 כיתה\צבא:י' איזור מגורים:ראשל"צ שיר אהוב של דה יוזד:אע לאדעת נראה לי בוקס.. אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי?שורה/קטע אהוב הצעות לשיפור הפורום:תענו יותר! יש פינות והכל אבל אנשים פשוט לא משתפים פעולה תמונה: והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה?מסיבת חנוכה בפופאי, ת"א-מפגשקאצ'ור,בטח לישון ולאכול הרבה כרגיל חח יש לכם שביתה?כע

O L g i T

New member
כה

אבל עם ישראל זה ישאר תעלומה עד שניכנס ונראה בעצמינו

just orka

New member
רק בשבילך נועה../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שם: אורק גיל: 16 תאריך לידה: 1.12.91 כיתה\צבא: יא' איזור מגורים: יבנה עיר האורות הכבויים שיר אהוב של דה יוזד:טייסט אוףאינק ,פואטיק טרג'די, איים א פייק... אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי? נע הצעות לשיפור הפורום:נע תמונה: נע והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? טיולחנוכה , יומולדת עם המשפחה.. זיהו יש לכם שביתה?כן,חוץ ממתמטיקה

עונהD:../images/Emo55.gif

שם: הדר גיל: חודש הבא 16 תאריך לידה: 15.1 כיתה\צבא: י' איזור מגורים: גשר הזיו
[5 דק' מנהריה] שיר אהוב של דה יוזד: אממ בריד מייסלף אלייב
אחראים על פינה בפורום? נייט. הצעות לשיפור הפורום: אממ תשתפו פעולה וזה.. תמונה: סתם תמונה ממפגש MCR לפני כמה חודשים. אני מימין עם החום, ובר [הזויה13] משמאלP: והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? לישון כמה שאפשר ולנסוע למשפחה במרכז. אולי גם מפגש MCR אבל לא בטוח יש לכם שביתה: לאלא

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif מזה לא בטוח???

אני בשיכנועים על דלית עכשיו צריך גם עלייך??? בכולופן

אם דלית בהיסוסים מההתחלה- היא לא תבוא../images/Emo55.gif

אני יודעת את זהXD ואני 70% שאני לא באה.. נראה, אני כבר אדבר איתך

מותק1212

New member
Hello../images/Emo8.gif../images/Emo119.gif

שם: גל
תאריך לידה: 19.7
כיתה\צבא: כיתה ט'
איזור מגורים: יבנה D:
שיר אהוב של דה יוזד: הממ...יש הרבה, אבל בעיקר: A Box Full Of Sharp Objects On My Own The Taste Of Ink Choke Me Launcy Fringe Pretty Handsome Awkward Paralyzed Hospital Wake The Dead
אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי? לא
הצעות לשיפור הפורום: עוד פינות וכל מיני משימות מגניבות
תמונה: סליחה מראש.
והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? המ. מפגשים, הרבה ת"א ומשפחה
יש לכם שביתה? לא

למעלה