מסדר נוכחות חודשי

../images/Emo15.gifבוהו../images/Emo7.gifכל כך הרבה זמן בלי אינרנט!

שם: שי <: גיל: עוד מעט 16 ^^ תאריך לידה: 9.12.91 כיתה\צבא: י איזור מגורים: אשדוד שיר אהוב של דה יוזד: אווו נו מלא! אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי? לא
הצעות לשיפור הפורום: לא הייתי פה פוול זמן, לאדעת מה קורה פה. תמונה:
והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? מפגש, משפחה וחבריםD: יש לכם שביתה? כן <:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני צריכה להתחיל להכנס לכאן בקביעות XD

שם: שחר. גיל: 16 בקרוב. תאריך לידה: 22.3 כיתה\צבא: י'. איזור מגורים: ראש העין. שיר אהוב של דה יוזד: הרבה
חחחחחחחחח אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי? לא. הצעות לשיפור הפורום: המ.. נועה כאן לא צריך שיפור
תמונה: - והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? לונדון
יש לכם שביתה? יאפ.

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שם: נועה גיל: 17 תאריך לידה: 2.9 כיתה\צבא: י"ב איזור מגורים: ב"ש שיר אהוב של דה יוזד: B&Y אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי? נופ הצעות לשיפור הפורום: לאדעת..>< תמונה: נו יש פה myspace.com/noats והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? לא ידוע, לא משו מיוחד.. ת"א, אולי לבקר כמה חברים.. נראה יש לכם שביתה? חצי, חלק מורים בהסתדרות וחלק בארגון..

מתפקדת....

שם:נורית גיל:18 תאריך לידה:22.10.89 כיתה\צבא:--- איזור מגורים:באר שבע שיר אהוב של דה יוזד:TTOI אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי?סוף שבוע...ואולי נסגור אותה כי בקושי בנאדם אחד כותב בה..... הצעות לשיפור הפורום:הוא השתפר המון בחודש האחרון ככה שאני לא יודעת אם יש עוד מקום לשיפור... תמונה:וואוו אני משועממת!!!! והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה?סרטים =המון אני צריכה לפצות על הזמן האבוד ואמן אמן חברה שלי אמרה לי שהיא תנסה להשיג לי עבודה איפה שהיא עובדת...

Mg14

New member
מסתבר שלא עניתי על זה

שם:מור גיל:15 וחצי תאריך לידה:19.3 כיתה\צבא:י' איזור מגורים:ראשל"צ שיר אהוב של דה יוזד:הממ TTOI כנראה אחראים על פינה בפורום? איזו? מתי?לא לא לא הצעות לשיפור הפורום:גם לאXD תמונה:ושוב לא והשאלה המתחלפת- תוכניות לחופש חנוכה? להתכונן למבחן?XD יש לכם שביתה?אכן

למעלה