ר רוןרוןרון New member 7/5/04 #123 ו......./images/Emo26.gif אושרי כהן עם שרון לוזון - המורה שיכין אתכם לבגרות בערוץ ההסטוריה
ר רוןרוןרון New member 7/5/04 #127 אלבום זהב../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif רוברטו בן שושן ואייל מלול מפתיעים את מאיה בוסקילה
I i D a N 16 New member 7/5/04 #141 כל הכבוד רון! תודה!!!../images/Emo6.gif איזו יפה מאיה!!!!! שיהיה לה הרבה מזל טוב!!!!
ל לאה14 New member 7/5/04 #143 לרון../images/Emo77.gif תודה תודה תודה תודה תודה הכל מדהים הפירוט שלך על האירוע, התמונות הכל פשוט פצצה אז שוב תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה וממש כיף לך שנפגשת איתה ועם כל כך הרבה מפורסמים
לרון../images/Emo77.gif תודה תודה תודה תודה תודה הכל מדהים הפירוט שלך על האירוע, התמונות הכל פשוט פצצה אז שוב תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה וממש כיף לך שנפגשת איתה ועם כל כך הרבה מפורסמים
K k a b o o k New member 7/5/04 #144 בא לי להגיד עוד פעם..../images/Emo3.gif למרות שאמרתי למעלה, אסור הכול כל כך מדהיםםםםם , התמונות , הפירוט , המידע וגם אתה נחמד (במיוחד שמאיה לידך ) מאיה פשוט.. , ו.. וגם..
בא לי להגיד עוד פעם..../images/Emo3.gif למרות שאמרתי למעלה, אסור הכול כל כך מדהיםםםםם , התמונות , הפירוט , המידע וגם אתה נחמד (במיוחד שמאיה לידך ) מאיה פשוט.. , ו.. וגם..
Y yoooni New member 8/5/04 #154 וואו, רון, איזה תענוג היה לקרוא ולראות את כל התמונות לך, על כל התמונות, אני כל כך מקנא שפגשת את מאיה כל כך מקרוב, אבל נו אני ינסה לפגוש אותה מחר בקניון הבאר
וואו, רון, איזה תענוג היה לקרוא ולראות את כל התמונות לך, על כל התמונות, אני כל כך מקנא שפגשת את מאיה כל כך מקרוב, אבל נו אני ינסה לפגוש אותה מחר בקניון הבאר