יניבוש , ו
ע עמיתתתתתתתת New member 7/5/04 #95 האורית פוקס הזאת מפחידה אותי בטירוף !!!!! מה היא חושבת שהיא כוסית עם כל הניתוחים האלה ??!! ואמרו לי שיש לה חזה גדול אבל לא חשבתי שעד כדי כך ...... רון תודה שוב על התמונות המדהימות ...
האורית פוקס הזאת מפחידה אותי בטירוף !!!!! מה היא חושבת שהיא כוסית עם כל הניתוחים האלה ??!! ואמרו לי שיש לה חזה גדול אבל לא חשבתי שעד כדי כך ...... רון תודה שוב על התמונות המדהימות ...
ג ג ו צ יי New member 8/5/04 #153 לירון יא... גם אני רוצה.... יו בטח היא קורעת... אחותה התאומה הייתה?
ע עמיתתתתתתתת New member 7/5/04 #98 ממש אהבתי את מאיה בתמונה הזאת ... סתםםם חחחחחחחח היא מעשנת ??!!!???!!
ר רוןרוןרון New member 7/5/04 #100 כן , אבל היא לא רוצה שתלמדו מזה../images/Emo70.gif היא לא רוצה לעודד עישון
ע עמיתתתתתתתת New member 7/5/04 #105 אתה יודע אם היא קבוע מעשנת ?!!?? כי היא מעשנת קבועה .. אז היא מפגרת .. כי לא ניראה לי שהסיגיריות עוזרות לקול צלול יותר .....
אתה יודע אם היא קבוע מעשנת ?!!?? כי היא מעשנת קבועה .. אז היא מפגרת .. כי לא ניראה לי שהסיגיריות עוזרות לקול צלול יותר .....
ל לירונר New member 7/5/04 #146 רון ../images/Emo46.gif היא לא הרשתה לך לצלם אותה עם סיגריות... ילד רע...