מסכמ"ש This Is How I

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo41.gifמסכמ"ש This Is How I../images/Emo41.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ בהצלחה לכולם עם הבגרויות, המבחנים והמתכונות השבוע D: ורק כדי להשוויץ - אני מסיימת ללמוד בחמישי <: שבוע טוש לכולם

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifEveryday I just can't control... Every

night the loneliness... My looooooooooooooooooooooooooooooooooooooove
שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? *שיעול* כל השירים של סופר ג'וניור
כל השירים של DBSK
כל השירים של שייני
"כל" השירים של ביסט33333> שירים של MBLAQ, SNSD, C.N.BLUE, U-KISS, מיאבי, היי סיי ג'אמפ, קאט-טון, גאקט.
אמן/אלבום השבוע? *אנחה* למה אתן תמיד עושות לי את זהXD *מצביעה על הסעיף הקודם* אה! והפסקול של אבניו קיו. XD שכחתי ששמעתי אותו
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט-
ספר-
אבלללללל קראתי את הפאנפיק הכי מושימושלם בעולם על סופר ג'וניור
תוכנית- MTV B2ST, שטויות של סופר ג'וניור. והדברים הרגילים- ד"ר הו, אחים ואחיות, גלי~ זאק וקודי
ושטויות אחרות בניק' ודיסני^^
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
נפגשתי עם נעם^^
קיבלתי ציון לא טוב במגן בפסיכולוגיה אז הייתי צריכה לעשות, בהתראה של יומיים, מגן חוזר. והייתי צריכה ללכת לבית של המורה שלי בשביל זה. היא גרה בשיכון דן [צפון תל אביב, אני גרה במרכז] ואח שלי לקח אותי לשם. וכשסיימתי הוא יצא עם חברים שלו. וההורים שלי היו באופרה ולא יכלו לצאת. והמוניות דפקו אותי. אז הלכתי והלכתי והלכתי וחיפשתי אוטובוס. ואז הגעתי ללונה פארק[O_ם][שאגב, היה סגור אז אפילו לא יכולתי לוותר על לחזור הביתה ולקחת את ה100 ש"ח שההורים שלי הביאו לי למונית בשביל ללכת ללונה פארקXD]. והייתה לי שם תחנת אוטובוס הביתה. והאוטובוס לא הגיע. בסופו של דבר, שעה וחצי אחרי שסיימתי את המבחן, אמא שלי באה לקחת אותי. >>; [אה וזה היה אחרי שלא אכלתי/שתיתי כמעט שום דבר באותו יום~~~~]
פורסם התאריך יציאה לאלבום החדש של סופר ג'וניור
הם יהיו רק 10
קיבום ממשיך עם הקריירת משחק שלו, האנקיונג עדיין עם התביעה נגד SM[שאגב, קראתי את התביעה והם ממש התעללו בו המניאקים. לגמרי הפלו אותו בגלל שהוא סיני><] וקאנגין... :
קאנגין הולך להתגייס לצבא קוריאה באוקטובר$#%^&*^%$^%&$ [BTW- בקוריאה רק הבנים מחוייבים להתגייס לצבא, ויש להם אפשרות לבחור מתי להתגייס מהרגע שהם סיימו תיכון עד שהם בני 30 או 35, משהו כזה.] מצד אחד אני ממששש עצובה כי זה אומר שהוא לא יהיה עם סוג'ו במשך שנתיים
[למרות שזה נורא בולשיט כי זה בכ"ז חמישה חודשים עד שהוא אשכרה יתגייס, טכנית הוא *כן* יכול להיות באלבום הזה><] אבל מצד שני אני ממש גאה בו על זה שהוא החליט להתגייס אחרי כל מה שהיה איתו [לא הולכת לפרט, מי שזה מעניין אותה שתשאל *שיעול*] ואני חייבת לציין שאני ממש, אבל ממש מחכה לראות אותו עם גאלח ומדים
הוא יהיה פאקינג סקסי.
יצא הטיזר לקליפ החדש שלהם
הזמנתי את הדיסק$#%^&*&^%$#^&%$ הוא אמנם רק ייצא ב17 במקום ב13, ולפי האתר הוא יגיע רק ב30... אבל לא אכפת לי, אני כלכך פאקינג רוצה את הדיסק הזה
ציטוטי השבוע? ... XD לא יודעת. יש הרבה מהפאנפיק אבל לא זוכרת אחד ספציפי~~~~
תכנונים לשבוע הבא? בגרות בפסיכולוגיה ביום שני [פאקינג לסיים עם המקצוע המזורגג הזה לנצחחחחחחחחחחחחחחחחחחח#$^%&*&^%$#@^&$# DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:], בגרות בע"פ בצרפתית ביום שלישי שאני לגמרי הולכת להכשל בה
ולעבוד על העבודה בסוציולוגיה סוףסוף. ואז שבועיים חופש עד הבגרות בצרפתית
תמונת השבוע? טוב, יש כמה. לא אכפת לי שזה לא מעניין אתכן, אני עדיין הולכת להעלות אותן. ^^ [וזה אגב אחרי סינון. כי, כזה, שמרתי 500+ תמונות של סופר ג'וניור. הייתי בקלות יכולה להעלות הרבה יותר
] טוב, אז ככה. 1. שיה [קים] ג'ונסו מDBSK. הבן אדם הזה פשוט אחד המתוקייייייייייייייים
הוא לגמרי הפייבוריט שלי מהלהקה.
[סורי ג'אג'ונג אני פשוט לא יכולה להגיד לא לחיוך הקסום של ג'ונסו
] הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif2. האנצ'ול../images/Emo23.gif

Hanchul love forever and ever
אה, האנקיונג פייטינג!
אגב, בשירים- שכחתי את הטראקס

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהנסיך שלי, צ'וי שיוון../images/Emo23.gif

אוף, כלכך הרבה תמונות שלו... כל כך הרבה... אההה.... *_* אני נמסה כל פעם שאני רואה אותו. באמת שאני לא יכולה יותררררררררררר. 3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifקאנגטוק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בווווו טוקי בטח ממש גאה, הבעל שלו הולך לצבא*_* [ובטח גם נורא עצוב
] בווווו3333333333> אני אוהבת קאנגטוק ממש T_T

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלי קיקוואנג../images/Emo99.gif

מהלהקה ביסט.
הגעתי למסקנה שהוא פשוט בן אדם ממש, אבל ממש סקסי. ואני אוהבת אותו. והשפתיים שלו זה דבר כל כך מושלם *______* וזהו~ לפחות לבינתיים נראה ליXD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאה יש עוד תמונה! שכחתי ממנה../images/Emo23.gif

דונגהא, הנרי והיצ'ול~~~~ דונגהא והיצ'ול העלו אותה לטוויטר שלהם, הם כאלה דפוקים
אני אתן חיבוק למי שתגיד לי מה לא בסדר בתמונה הזאת. O_ם

NoAmItA ChAn

New member
מה. איפה היצ'ול בדיוק? O:

השמאלי פשוט חתיך *-* (פתאום אני מגלה שזה היצ'ול) והממ, הוא אוכל תות עם צ'ופסטיקס? D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהשמאלי זה אכן היצ'ול../images/Emo6.gif

הוא נהפך לבלונדיני לא מזמן נו. ו... עזבי הוא אוכל תות עם צ'ופסטיקס. הם אוכלים תותים עם *נודלס*

NoAmItA ChAn

New member
איכסה ;O;

והיצ'ול ממששש לא נראה כמו עצמו כאן! הוא נראה טיפה.. אימו O: יש לך עוד תמונות שלו ככה בבלונד? XP

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifXD כע באמת נשמע איכסה.

ואממ... אמור להיות לי הרבה תמונות שלו בבלונדO: *הולכת לחפש* מצאתי! סוףסוףXD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכן, אני יודעת../images/Emo23.gif

ממש אהבתי אותו ככה~ אבל בתוכנית שהוא היה בה לפני יומיים הוא היה עם שיער שחור ארוך....
אז או שזו סתם הייתה פיאה [ואז, WTF?] או שהוא צבע+שם תוספות
קיצר נחכה ליום שישי [הופעת קאמבאק שלהם~ שאגב, ליטוק אמר שהסטייל שלהם זה בגדים שקל להוריד אותם, משמע... הרבהההההה מאוד פאנסרביסD;] לראות מה נסגר עם הבן אדם הזהXD מתוק שלי

NoAmItA ChAn

New member
לול D:

אני מקווה שזה באמת ככה השיער שלו, כי זה יותר מתאםי לו משחור >; וקל להורדה זה טוב D:...

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifיפה לו בכל מקרה, זה לא משנה~

אבל כן ממש יפה לו הבלונד הזה, שזה נורא מפתיע בהתחשב בזה שהוא אסייתי~~~~

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifוזה מפתיע אותך?../images/Emo6.gif

הבן אדם הזה פאקינג מושלם
הוא כזה קושקושון ו-ו-ו-ו-ו-ו-~~~~ 33333333333333333333> *אנחה* סוף סוף אנשים מבינים אותי ואני לא סתם חופרת. הוא פוצי~ 3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכי הוא נקבה? ../images/Emo6.gif

סתם. הישיקה אהובתי
[ולמקרה שפספסת את החפירות שלי- הישיקה(HEESICA) זה השם דראג שלו~ זה מבוסס על ג'סיקה (נו, כי כזה, הם קוריאנים אז הם מבטאים את זה ג'שיקה. אז כזה, הישיקה. XD) מSNSD שהיא חברה טובה שלו והם ממש דומים גם במראה וגם בהתנהגות~]

Hadar way

New member
LOL

קוריאניים מגניבים
באלי קוריאני XDDD סתם זה נשמע גזעני

למעלה