Believe me when I say goodbye forever ../images/Emo223.gif
שיר השבוע של MCR? אין.
שיר השבוע בכללי? 30 Seconds To Mars - The Fantasy
A Modern Myth From Yesterday Battle Of One The Mission Search And Destroy Bullet For My Valentine - Your Betrayal
The Last Fight
Begging For Mercy No Easy Way Out Last To Know Waking The Demon
אמן/אלבום השבוע? השניים שלמעלה.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- ולנטיינ'ס דיי- סרט ממש יפה!
אבל די ארוך.. קצת ייאש אותי. תוכנית- עספור
, צחוק מעבודה
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
פעילות בגן, היה כיף!
עם הילדים וההורים, חיות, ובעיקר מאכלים
חם. אני ממש סובלת.
מכון כושר..
יש שם יותר מדי שוברי לבבות.;;
וחבל, פשוט חבל שאין סיכוי. XD
עדיין הדברים לא זזים. אם אני אמשיך בקצב הזה שום דבר לא ישתנה. ><
לפחות יש קצה של חוט. כן, זה מנחם. אמממממ, ולא יודעת מה עוד.
ציטוטי השבוע?
~מצחוק מעבודה, שאולי בדישי~ "יש כזו גלידה ללא סוכר, מה זה שווה? זה כמו כוסית עם חבר, מה זה עוזר לי?"
"איפה יש את הגלידות הכי זולות? במקדונלדס. יש להם גלידה ב- 1.90, ויש את הגלידה היותר משופרת שלהם ב-4.90
עכשיו, תמיד יש במקדונלדס מוכרים ערבים, אתה בא למוכר אתה אומר לו 'אני רוצה בבקשה גלידה...' והמוכר ~במבטא ערבי~ 'גלידה פיצוץ?' 'לא' 'גלידה עם פצפוצים?' 'לא לא' 'אולי גלידה עם פצפוצים מתפוצצים?' 'אולי טילון?'"
מישהו: "איך קוראים לך?" אני: "עדי" מישהו: "עדי מה?" אני: "אהרון. למה, אתה רוצה להוסיף אותי בפייסבוק?" מישהו: "את רומזת שאני אוסיף אותך בפייסבוק?
" אני: "חחח לא לא, פשוט שאלת מה השם משפחה, בשביל מה אתה צריך לדעת?" ~תוך כדי שאני מדברת~ מישהו: "אני אוסיף. יש?" אני: "כן" מישהו: "סבבה אני אוסיף" ולא, הוא לא הוסיףXD מן הסתם, לא מכירה אותו
ובטח הוא לא זכר ת'שם. סתם שני בנים שראיתי בתחנה והם שמעו שאני שומעת בולט בפלאפון על חזק והמישהו אמר עליהם 'חולי נפש' XDD
אני: "ראיתי איזה אחד מה-זה חמוד במכון... אבל כוסאמא שלו, שבר לי את הלב פעמיים. גם חתיך וגם יש לו חברה."
~אני מסתדרת על הכיתה בגן בסוף יום, כמו כל יום~ זהבה: "שימי את המפה" אני: "באמת??" זהבה: "עדי תירגעי! ויקום המלפפון ויכה את הגנן!" חחחחחחחחחחחח זה היה כזה מצחיק. כמובן שהיא צחקה מזה ולא כעסה, אבל אני בכל זאת התנצלתי למחרת כי הרגשתי כאילו התחצפתי והיא אמרה שהיא צחקה מזה ובכלל לא כעסה או נעלבה. XD
תכנונים לשבוע הבא? כל מיני.. ומכון, כמובן. מקווה ללכת לספינינג כבר.
תמונת השבוע? תודו שהיא הכי מתוקה בעולם!!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0