מסכמ"ש This Is How I

NoAmItA ChAn

New member
מה, העונות נהיות פחות טובות? O:

אוקיי, אנא דרגי לי את סדר העונות (אני בראשונה, אז נא לא לספיילר!)

../images/Emo216.gifלא!! שום לדרג!!!..לראות הכל וזהו.:)

מצידי אני אקנה את הדיוידי אחרי העונה הבאה(והסופית) ואראה אותה כל היום!! מה לדרג עונות עכשיו?(אבל תכלס??העונה הזאת המפקיים קצפו מעל הפופיק..). but who care when you got that?!
------>

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDD

חמודים שלי *-* את הפרק הזה של סאם אני חושבת שכבר ראיתי O: עונה ראשונה, פרק.. 17? או 18, כש
דין הכניס לסאם אבקה מגרדת לתחתונים XDDDDDDDDDDDD והרג אותי, כשאח"כ סאם הדביק לדין את היד לבקבוק בירה ודין אמר: "You didn't" אני אוהבת איך שסאם צוחק ואומר: "Oh, I did" XDDDDDDDD אני מתה עליהם, דיי 3>

STEMINEM

New member
שלחתי יד אל פיטמותיה..

בהתחלה היא נבהלה אך לאחר מכן היא נרגעה.. נהנינו שנינו עד שיצא הנוזל והשפריץ!!! לא קל לחלוב פרה.. שיר השבוע של MCR? Cancer שיר השבוע בכללי? אביתר בנאי - אבא עופר לוי - רוח ים אמן/אלבום השבוע? Eminem סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? עספור אזרח שומר חוק דבר טוב/רע שקרה השבוע? בלו מון עקצתי חינם חצי גמר גביע :] וואלק הבאתי גול מהסרטים חחח ציטוטי השבוע? דבר ראשון ברור לכל.. זוטא בן של זונה ! :] מה לא ככה ? תכנונים לשבוע הבא? בסיס נקי ממפקדים להעביר ת'זמן.. אולי נהיה צמאים.. תמונת השבוע? יצאתי.. אשתדל להצטלם cya...

Because Of May

New member
איך היה בבלו מון באמת? ../images/Emo109.gif

הייתי אמורה ללכת אבל בסוף לא יצא... חברה הלכה ואמרה שלא היה משהו כי המוזיקה לא הייתה משהו חח... טוב נו, לפחות נכנסה חינם
.

STEMINEM

New member
היה בסדר גמור.. סתם היא מבלבלת

פעם באה תבואי נראה אותך..

Believe me when I say goodbye forever ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? אין. שיר השבוע בכללי? 30 Seconds To Mars - The Fantasy
A Modern Myth From Yesterday Battle Of One The Mission Search And Destroy Bullet For My Valentine - Your Betrayal
The Last Fight
Begging For Mercy No Easy Way Out Last To Know Waking The Demon אמן/אלבום השבוע? השניים שלמעלה.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- ולנטיינ'ס דיי- סרט ממש יפה!
אבל די ארוך.. קצת ייאש אותי. תוכנית- עספור
, צחוק מעבודה דבר טוב/רע שקרה השבוע?
פעילות בגן, היה כיף!
עם הילדים וההורים, חיות, ובעיקר מאכלים
חם. אני ממש סובלת.
מכון כושר..
יש שם יותר מדי שוברי לבבות.;;
וחבל, פשוט חבל שאין סיכוי. XD
עדיין הדברים לא זזים. אם אני אמשיך בקצב הזה שום דבר לא ישתנה. ><
לפחות יש קצה של חוט. כן, זה מנחם. אמממממ, ולא יודעת מה עוד. ציטוטי השבוע?
~מצחוק מעבודה, שאולי בדישי~ "יש כזו גלידה ללא סוכר, מה זה שווה? זה כמו כוסית עם חבר, מה זה עוזר לי?"
"איפה יש את הגלידות הכי זולות? במקדונלדס. יש להם גלידה ב- 1.90, ויש את הגלידה היותר משופרת שלהם ב-4.90
עכשיו, תמיד יש במקדונלדס מוכרים ערבים, אתה בא למוכר אתה אומר לו 'אני רוצה בבקשה גלידה...' והמוכר ~במבטא ערבי~ 'גלידה פיצוץ?' 'לא' 'גלידה עם פצפוצים?' 'לא לא' 'אולי גלידה עם פצפוצים מתפוצצים?' 'אולי טילון?'"
מישהו: "איך קוראים לך?" אני: "עדי" מישהו: "עדי מה?" אני: "אהרון. למה, אתה רוצה להוסיף אותי בפייסבוק?" מישהו: "את רומזת שאני אוסיף אותך בפייסבוק?
" אני: "חחח לא לא, פשוט שאלת מה השם משפחה, בשביל מה אתה צריך לדעת?" ~תוך כדי שאני מדברת~ מישהו: "אני אוסיף. יש?" אני: "כן" מישהו: "סבבה אני אוסיף" ולא, הוא לא הוסיףXD מן הסתם, לא מכירה אותו
ובטח הוא לא זכר ת'שם. סתם שני בנים שראיתי בתחנה והם שמעו שאני שומעת בולט בפלאפון על חזק והמישהו אמר עליהם 'חולי נפש' XDD
אני: "ראיתי איזה אחד מה-זה חמוד במכון... אבל כוסאמא שלו, שבר לי את הלב פעמיים. גם חתיך וגם יש לו חברה."
~אני מסתדרת על הכיתה בגן בסוף יום, כמו כל יום~ זהבה: "שימי את המפה" אני: "באמת??" זהבה: "עדי תירגעי! ויקום המלפפון ויכה את הגנן!" חחחחחחחחחחחח זה היה כזה מצחיק. כמובן שהיא צחקה מזה ולא כעסה, אבל אני בכל זאת התנצלתי למחרת כי הרגשתי כאילו התחצפתי והיא אמרה שהיא צחקה מזה ובכלל לא כעסה או נעלבה. XD תכנונים לשבוע הבא? כל מיני.. ומכון, כמובן. מקווה ללכת לספינינג כבר. תמונת השבוע? תודו שהיא הכי מתוקה בעולם!!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Because Of May

New member
חחחחח הציטוטים../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

איזו מאמיי
. חח לפחות את במכון, אני יומיים יושבת בבית ורואה טלוויזיה/ מחשב כמו קאוץ' פוטטו אמיתית
.

NoAmItA ChAn

New member
והתוכן:

איזו חמודה 3> והציטוטים XDDDDDDDDDD ואני מקווה שמה שזה לא יהיה - שזה יסתדר 3> :)

תודה נעם. ../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

את רוצה חתיכים? לכי למכון כושר.
חם שם, תרתי משמע.

למעלה