../images/Emo121.gifנו, כן, ברורXD
לא אבל לקוריאנים יש תוכניות שלמות שמבוססות על פדופיליה
נניח, יש את סטאר קינג שזה תוכנית של כשרונות... כזה כמו בריטיינ'ס גוט אה טאלנט? לא ראיתי אבל אני מניחה. והם תמיד מביאים לשם ילדים קטנים ואז כל המנחים+הסלבס שבאים להתארח בתוכנית בתור שופטים [באופן מפתיע ראיתי המון פרקים שסוג'ו השתתפו בהם~] מתלהבים מהילדים ומנשקים אותם וכל מני דברים כאלהXD וכזה... יש תוכנית בשם Hello Baby, שזה פשוט... נותנים ללהקה לגדל ילד במשך שלושה חודשים ומצלמים אותם.
בעונה הראשונה זה היה SNSD שגידלו ילד בן שנה... זה היה כל כך פדופילי~ [הן 9 בנות בלהקה] לא ראיתי את כל העונה כי לא מצאתי את ההמשך ביוטיוב, אבל ראיתי את הרוב~ ובעונה השנייה [שנגמרה לפני כמה שבועות] אלה היו שייני, שהם פשוט 5 הומואים מנצנצים
והם גידלו ילד בן 3-4 שכזה, זה היה כלכךךךך פדופילי, והם כל שנייה מנשקים אותו!~ על הפה כאילוXD [אגב אני בטוחה במשהו כמו 99% שאם תהיה עונה שלישית להלו בייבי, זה יהיה עם סופר ג'וניור, ואז זה יהיה באמת הדבר הכי גיי ופדופילי בעולם כי הם פאקינג 13
] ואם כבר שייני... אז הייתה להם תוכנית, ממש אחרי הדביוט שלהם, שבכל פרק-שני פרקים משהו כזה, הביאו להם מישהי מבוגרת יותר, והיא יצאה עם כל החמישה [או ביחד או בנפרד] ואז היא הייתה צריכה לבחור עם מי לצאת לדייט שני... קיצר זה גם היה נורא פדופילי כי הם נורא צעירים, ובדביוט שלהם הכי מבוגר היה בן 19 והכי צעיר בן 14 XDDDD או 15 משהו כזהXD קיצר... אני אוהבת קוריאנים