מסכמ"ש This Is How I

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלמה גזעני? אני אומרת את זה כל הזמן../images/Emo6.gif

אבל היי זה כי אני אובססיבית~ נה וקוריאנים הם באמת מגניבים... ממש כאילו
אפילו התוכניות שלהם כלכך מפגרות ויש להם קונספטים כל כך אבל כל כך פדופילים!
בכלל קוריאנים זה עם פדופילי לחלוטין LOL כפרעליהם3>

Hadar way

New member
אבל זה כל המזרח ככה

"פדופילים" ושטויות.. זה משעשע אותם
בצדק תחשבי שאת רואה קוריאנים/סינים/יפנים/תאילנדים/פיליפינים/דברים אחרים עם עיניים מלוכסנות עושים דברים פדופיליים, זה משעשע XD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנו, כן, ברורXD

לא אבל לקוריאנים יש תוכניות שלמות שמבוססות על פדופיליה
נניח, יש את סטאר קינג שזה תוכנית של כשרונות... כזה כמו בריטיינ'ס גוט אה טאלנט? לא ראיתי אבל אני מניחה. והם תמיד מביאים לשם ילדים קטנים ואז כל המנחים+הסלבס שבאים להתארח בתוכנית בתור שופטים [באופן מפתיע ראיתי המון פרקים שסוג'ו השתתפו בהם~] מתלהבים מהילדים ומנשקים אותם וכל מני דברים כאלהXD וכזה... יש תוכנית בשם Hello Baby, שזה פשוט... נותנים ללהקה לגדל ילד במשך שלושה חודשים ומצלמים אותם.
בעונה הראשונה זה היה SNSD שגידלו ילד בן שנה... זה היה כל כך פדופילי~ [הן 9 בנות בלהקה] לא ראיתי את כל העונה כי לא מצאתי את ההמשך ביוטיוב, אבל ראיתי את הרוב~ ובעונה השנייה [שנגמרה לפני כמה שבועות] אלה היו שייני, שהם פשוט 5 הומואים מנצנצים
והם גידלו ילד בן 3-4 שכזה, זה היה כלכךךךך פדופילי, והם כל שנייה מנשקים אותו!~ על הפה כאילוXD [אגב אני בטוחה במשהו כמו 99% שאם תהיה עונה שלישית להלו בייבי, זה יהיה עם סופר ג'וניור, ואז זה יהיה באמת הדבר הכי גיי ופדופילי בעולם כי הם פאקינג 13
] ואם כבר שייני... אז הייתה להם תוכנית, ממש אחרי הדביוט שלהם, שבכל פרק-שני פרקים משהו כזה, הביאו להם מישהי מבוגרת יותר, והיא יצאה עם כל החמישה [או ביחד או בנפרד] ואז היא הייתה צריכה לבחור עם מי לצאת לדייט שני... קיצר זה גם היה נורא פדופילי כי הם נורא צעירים, ובדביוט שלהם הכי מבוגר היה בן 19 והכי צעיר בן 14 XDDDD או 15 משהו כזהXD קיצר... אני אוהבת קוריאנים

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifקוריאנים מושלמים../images/Emo23.gif

ולא רק קוריאנים~ גם יפנים וסינים
אבל זה כבר לא קשור, אני סתם אובססיביתXD [יאאאאא מחר אמור לצאת הקליפ החדש של סופר ג'וניור, כבר יומיים אני בחרישות על השיר*_* ומחרתיים יוצא האלבוםםםםםם#$%^&&^%$#
]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifגאעאעעאעהאעה הוא יצאאאאאאאאאאאאאאאא

ידעתי שיש טעם לקום מוקדם למרות שאני עייפה*_* ~מחכה שהיוטיוב ייטען עד הסוף ואז הולכת לחרישותתתתתת~ גאדדדדדדדדדדדדד. 33333333333333333> [כן אני יודעת אני לא קשורה, נו.]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהפרינס צ'ארמינג שלי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אגב אני החלטתי שלבת שלנו [הבכורה לפחות] יקראו האנה~ מכמה סיבות: 1. זה שם שנשמע טוב בכל שפה, ואנחנו צריכים שם בין לאומי כי כזה, הוא קוריאני ואני ישראלית, זה צריך להשמע טוב בכל שפה~ 2. זה "אחת" בקוריאנית, והיא הבת הראשונה שלנו D: 3. זה "פרח" ביפנית
4. זה פשוט נשמע יפה. צ'וי האנה

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDDD

אני לא יכולה XDDDDDDDDDDD היצ'ול נראה כל כך מצחיק כאן XDDDDDDDD הוא נראה פקאץ לגמרי! או סוכן סמוי! או גם וגם!(?)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifברור שהוא פקאץ, זה היצ'ול../images/Emo23.gif

הפקאצה הדיווה הכי יפה שיש
*לגמרי מאוהבת*

NoAmItA ChAn

New member
בהצלחה בהההההכל!

היה לי ממש כיף איתך (סורי, שכחתי לגמרי לרשום את זה בסיכום שלי ;__;)!!! מקווה שנתראה שוב בקרוב DDD: והעיקר שהמגן מאחורייך, ושהזמן את הדיסק של סוג'ו!! תתחדשי! DDDD: ומה, אבל ג'אג'ונג ממש חמוד >:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה~

וכע העיקר שהמגן מאחוריי ;_; ותודה, אני כלכך מחכה שהדיסק הזה ייצא כבר... *_* וכע, ברור שג'אג'ונג חמוד
זה לא שאני לא אוהבת אותו~ פשוט ג'ונסו כזה... כזה... כזההה 333333333333333333333333333333333333>

Because Of May

New member
בהצלחה בבגרות!../images/Emo8.gif. ../images/Emo109.gif

יהיה טוב, קטן עלייך... ועוד במיוחד שעשית מגן כמה ימים לפני, את בטוח זוכרת עכשיו הרבה יותר טוב את החומר
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה;;

וכע... החומר טרי לי בראש, זה לא הבעיה. אני פשוט לא מבינה כלום. אוף. T_T ועכשיו התחלתי לפחד ממש מהבגרות בע"פ בצרפתית כי אני לא מוצאת את המחברת ואני צריכה לחזור על התשובות שאני צריכה להגיד......... ><

Because Of May

New member
צלמי ממישהו... (?). ../images/Emo109.gif

ותכלס שתמיד לומדים לומדים לומדים, וחושבים שלא זוכרים או לא מבינים כלום, וברוב המקרים במבחן עצמו זה פשוט זורם... ככה אצלי זה עם ספרות... אפילו עם היסטוריה קרה לי כמה פעמים XD.

../images/Emo216.gifjust open up your eyes../images/Emo7.gif

של דוטרי..תקשיבו לשיר הזה פעם..מדהים...וקשור אליי באופן בלתי נפרד מהמזמן האחרון, לצערי. - - שיר השבוע של MCR?...
שיר השבוע בכללי? Within Temptation – All I Need Within Temptation – What Have You Done Bullet for My Valentine – Your Betrayal Three Days Grace – The Good Life Bullet for My Valentine – Bittersweet Memories Bullet for My Valentine – Alone HIM – Disarm Me (With Your Loneliness) Hinder – By The Way אמן/אלבום השבוע? בולט, הים, הינדר, טרי דייס גרייס, 30 שניות. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? כל הסדרות הרגילות...רק חבל שאוטוטו כמעט רובן נגמרות!!
דבר טוב/רע שקרה השבוע? .... ציטוטי השבוע? Damon: I like being a living dead person. Damon: I do believe in killing the messenger. Know why? It sends a message. Damon: Stefan is different. He wants to be human. He wants to feel every episode of How I Met Your Mother. לא..אני פשוט מאוהבת בדיימון..
וציטוט מהפרק האחרון של על טבעי: Bobby: Why'd you take a picture? Crowley: Why'd you have to use tongue? מי שראה יבין..אחד הקטעים הכי מצחיקים שיש
תכנונים לשבוע הבא? לעבור גם אותו בהצלחה..או משהו כזה. תמונת השבוע? כה..אדם

שיר ממש יפה, של דוטרי. ../images/Emo223.gif

והציטוטים, אחח.. דיימון.
אפילו שמזמן הפסקתי לצפות בסדרה, דמות גאונית ושחקן מדהים.
חחח עלק האו איי מט יור מוד'ר. XD בא לי לראות על טבעי אבל אין מצב שאני רואה לבד. >< ושמעת להקות מעולות. ^^ שיהיה שבוע טוב מיכלי.

Because Of May

New member
חחחחחחחח הציטוט מעל טבעי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

אני כ"כ מתגעגעת לתקופה הזו של על טבעי, שהייתי צוחקת בכל פרק וכל העלילה הייתה הרבה יותר זורמת... מקווה שבעונה הבאה הם יחזרו לעצמם
. אחלה להקות, אגב (-:.

למעלה