מסע הפרסום של מלאני סי מתחיל

DirrtyShay

New member
../images/Emo41.gif מסע הפרסום של מלאני סי מתחיל

תמיד אמרתי שהבעיה של מלאני זה הפרסום הדל שיש לה בעקבות זה שהחברה שמפרסמת אותה היא שלה ואין לה כנראה כל כך הרבה כסף.. אז הגעתי להחלטה ולדרך טובה לעזור ! להתחיל לפרסם את מלאני בפורומים בחו"ל ! נכון זה נשמע הזוי ודפוק אבל יש לכם דרך יותר טובה...? אז ככה זו הדרך שלי - אני מעלה כרגע 5 שירים של מלאני ועוד איזה 3 הופעות שלה (של שלושה מהשירים שאני מעלה) ואז אני אפרסם את כל ה-8 קבצים ופשוט אני אתחיל להפיץ את זה בכל פורום אפשרי ונפוץ בארץ ובחו"ל. אני יודע שאולי זה מעצבן אתכם שאני מעלה שירים של מלאני ואז אנשים יורידו ולא יקנו את הדיסק.. אבל אין מה לעשות זה או שהם יורידו ויכירו את מלאני או שלא יורידו ולא יידעו עליה... עכשיו אני צריך את עזרתכם בכמה דברים : 1. למי יש את השיר Better Alone בגירסת פופ (כמו שיש בקליפ החדש) ? אתם יכולים בבקשה לעלות אותו לאיזשהו אתר..? (כי לי אין ואני רוצה את הגירסא הזו). 2. תרשמו לי כל פורום שאתם מכירים מחו"ל שקשור במוזיקה ושהוא מפוצץ באנשים. תודה רבה על העזרה ושיתוף פעולה, שי

RedRecords

New member
אני לא חושב שמה שאתה עושה הוא נכון.

להעלות את השירים שלה לאינטרנט זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות, חוץ מזה שזה גם לא חוקי. נגיד שאנשים יורידו את השירים שלה ויאהבו אותם, אז הם יחפשו להוריד עוד שירים שלה, ולא יקנו את הדיסקים שלה. זה בכלל לא יעזור לה. חוץ מזה, מלאני כרגע מתרכזת באירופה, ולא בבריטניה, ככה שאין לזה ממש תועלת. אל תעשה את זה.

da1boy

New member
לא בהכרח נכון

יש אנשים שאחרי שהם מורידים הם קונים את הדיסק... דבר שני עדיף שיכירו מהורדות מאשר לא יכירו בכלל...

DirrtyShay

New member
../images/Emo45.gif בדיוק... מה יש כבר להפסיד..?

גם ככה אם עד עכשיו לא קנו אז גם כנראה שלא יקנו כי הם אולי אפילו לא יודעים על עצם קיום האלבום.. ותחשבו על זה שהאלבום יצא במרץ-אפריל 2005 ועכשיו רק יוצא הסינגל השני הרשמי מהדיסק... (החודש ובחודש הבא יוצא Better Alone) אז למה לא לקדם את מלאני בדרך הזו..? שאנשים יתוודעו לה..

RedRecords

New member
אתה מדבר שטויות.

האלבום כבר מכר כמויות מכובדות בגרמניה, אוסטריה ושוויץ (בכולן הוא קיבל "זהב"), השבוע הוא יצא בפורטוגל, חודש הבא הוא יוצא בספרד וצרפת. אל תדבר שטויות אם אתה לא יודע את העובדות.

RedRecords

New member
ויש גם כאלה שלא.

ומה עדיף בזה שיכירו אותה דרך ההורדות? זה לא יעזור לה בכלום. חוץ מזה, מי אתה שתדבר? אף פעם לא ראיתי הודעה שלך כאן.

DirrtyShay

New member
למה אתה תוקף אותו ישר..? ../images/Emo4.gif

אני מכיר אותו מפורום מאריה קארי.. הוא לא סתם איזה מישהו.

RedRecords

New member
כי הוא מעולם לא כתב כאן.

אז מה פתאום הוא מרשה לעצמו להתערב?

da1boy

New member
אני קורא פסיבי

בעוד המון פורומים, ואם אני חושב שאני צריך להביע דעה אז אני רושם אותה...

DirrtyShay

New member
אפשר בבקשה את עזרתך..?

אני צריך את השיר Better Alone אבל את הגירסא החדשה שיש בקליפ השני.. כי אין לי אותו ואני ממש רוצה אותו גם בשביל עצמי וגם בשביל לפרסם.

actimel

New member
תפנה אליי במסינג'ר

אשמח לשלוח לך האם אתה מתכוון לגירסא בביסיד שלה (דאנס)

DirrtyShay

New member
הורדתי את ה-POP MIX זה לא זה..

אני רוצה את הגירסא שיש בקליפ המחודש של Better Alone... הוא יותר יפה ועם צלילים שונים. * ואת לא מחוברת...

DirrtyShay

New member
תבינו - מלאני אולי מצליחה עכשיו אבל

זו לא הצלחה מלאה.. זו הצלחה ממש מזערית.. כי בגלל שאתם קוראים חדשות עליה אז נראה לכם שהיא מצליחה והכל.. אבל תשאלו בפורומים אחרים מה איתה הם יגידו לכם שהיא בהפסקה.. כמעט ולא יודעים שהיא קיימת עכשיו..
שוב - הדיסק יצא במרץ-אפריל 2005 ! והסינגל יצא חודש בערך לפני זה אומר שעברה שנה ורק אחרי שנה היא משחררת סינגל שני (רשמי מהדיסק הכוונה) בתכלס מלאני נחשבת לאחת שנכשלה עכשיו.. כאילו אחרי שנה לחזור עם אותו דיסק וסינגל שני..? אז הנה היא לאט לאט מצליחה וחוזרת לעצמה.. וכבר השיגה 4 מדינות עם מקום 1... ובעזרת השם עוד 3 מדינות בדרך.. אז תבינו אני הולך לפרסם בפורומים אחרים שיטעמו מחלק מהשירים שלה כדי ליצור התעניינות במלאני שוב.. שיידעו שהיא כאן ! שהיא חיה ושרה ! אתם רואים את זה בצורה שגויה... שוב תחשבו על זה ששנה עברה מאז יציאת האלבום והאלבום לא ממש הצליח באירופה.. אלא השיר First Day Of My Life הוא שהצליח והוא לא קשור לאלבום.. רק אחרי ההצלחה של השיר הוא איכשהו נכלל באלבום.. מבינים..? חבל שאתם לא רואים את זה בצורה הנכונה שמלאני צריכה פרסום.. ככה אנשים בפורומים יורידו שיר או שניים או אולי את כל החמש והם יאהבו איזה שיר או שניים וזהו עשינו את העבודה שלנו.. אני לא צוחק איתכם אני מדבר עם מישהו באירופה ושאלתי אותו לפני איזה שבוע "תגיד מלאני סי מצליחה אצלכם ?" אז אתם יודעים מה הוא ענה לי...? "אתה מתכוון לזו מהספייס גירלס ?" אז אמרתי לו "כן" אז הוא ענה לי "וואי אני זוכר אותה עם I turn to you ומאז היא נעלמה"... ואז סיפרתי לו שהיא הוציאה עוד דיסק אחרי כוכב צפוני ואחרי הדיסק השני יצא לה עוד אחד עכשיו.. והוא חשב שאני עובד עליו עד שהראתי לו אתרים.. המצב של מלאני מבחינת פרסום קשה מאוד.. מצב רע ביותר.

רוני1002

New member
תראה,

זה נכון שהמצב של הפרסום של מלאני בקאנטים, ובמיוחד בארץ, אבל אני לא חושבת שזאת הדרך. כשאתה שם את השירים שלה בפורומים, אתה כאילו "מאלץ" את האנשים מבחינה פסיכולוגית לשמוע אותם, דבר שיכול לגרום להיווצרות "אנטי". אני יודעת את זה כי כל שיר או קליפ של מלאני אני שולחת במייל שלי לכל מי שברשימת תפוצה שלי. אנשים מקבלים את השירים והקליפים בתור משהו שהם חייבים לראות והם לא רואים את זה בגלל ה"אנטי" שלהם.

DirrtyShay

New member
אז אני אגיד לך משהו נגד הדברים שלך

לא עדיף להסתכן בלאלץ אנשים מבחינה פסיכולוגית לשמוע את מלאני ? כי וואלה אולי את צודקת והם יהיו אנטי.. ואולי אני צודק והם יאהבו את השירים ולא יהיו אנטי. בכל מקרה מה עדיף - לשבת בשקט ופשוט להשאיר את המצב כמו שהוא..? כי אנשים שיהיו אנטי מלאני זה לא שהם מעריצים שלה ובגללי הם יהיו אנטי זה אנשים שלא אהבו אותה מלכתחילה... אבל אני יכול להסתכן ולפרסם ואז אנשים שבכלל לא אהבו את מלאני יתחילו לחבב את הסגנון מוזיקה החדש שלה.. וגם אני יכול להסתכן כי יש אנשים שאוהבים אותה ובכלל לא יודעים על אלבום חדש שלה.. ואפילו לא יודעים על Reason.. בכל מקרה בדרך שלי אין סיכון כי זה בסך הכל יגרום לכמה אנשים לשמוע אותה ואז חלק מהם יחבבו אותה ויתחילו לשמוע עוד שירים שלה ולהתעניין בה ויהיה את החלק השני שלא יאהב אותה ולא ישמע וימשיך את חייו כרגיל (חיים כמו עכשיו בלי הפרסום שלי).

RedRecords

New member
אם אתה תעשה את זה אז...

אני אדאג באופן אישי לשתף את האלבום החדש של כריסטינה אגילרה בכל רחבי הרשת ובתוכנות שיתוף הקבצים, ככה שלכולם כבר יהיה אותו הרבה שבועות לפני שהוא ייצא (ואולי גם ישמעו בעצמם איזה אלבום זבל זה הולך להיות ולא יקנו אותו). אני מקווה שזה יפגע לה במכירות.

DirrtyShay

New member
בכיף תשתף ת'אלבום החדש של כריסטינה

אני רק לא מסכים איתך "גם ישמעו בעצמם איזה אלבום זבל זה הולך להיות ולא יקנו אותו" - למה אתה חושב שזה יהיה זבל..? ולמה בכלל אתה עצבני.. אתה יודע אפשר לדבר גם בדרך יותר רגועה, הגיונית ומתורבתת...

RedRecords

New member
אני באמת עצבני.

וזה בגלל שאתה לא יודע איזה נזק אתה עושה.

למעלה