מסע הפרסום של מלאני סי מתחיל

DirrtyShay

New member
שיתוף קבצים לא חוקי... ../images/Emo4.gif

אבל זו מטרה טובה לא...? בשביל מלאני..
וואי איזה מדכאים אתם...

RedRecords

New member
זו לא הדרך.

ואם אתה חושב שככה אתה עוזר לה, אז זה עצוב מאוד. אתה תגרום לנזק. אני פשוט בהלם.

RedRecords

New member
שיתוף קבצים באופן לא חוקי הוא אף

פעם לא מטרה טובה. ככה היא בחיים לא תגיע לארץ, עם אנשים כאלה שמורידים את המוזיקה שלה. פשוט בושה.

RedRecords

New member
אתה פשוט עושה שטויות!

וזו בכלל לא הדרך לעזור למלאני. אתה רק הורס לה, ואני בטח לא צריך לספר לך מה היא אמרה ב-2003 על מי שמוריד מוזיקה בדרכים לא חוקיות מהאינטרנט! היא השקיעה באלבום הזה יותר מדי זמן, כסף ומאמץ בכדי שאנשים יורידו את המוזיקה שלה בחינם! אם אתה באמת רוצה לעזור למלאני, אז יש דרכים הרבה יותר יעילות וחוקיות לעשות את זה, כמו: להצביע לה במצעדים, לבקש את השירים שלה ברדיו, לשלוח אימיילים לעיתונים וכול'. אני פשוט לא מאמין שאתה עושה כאלה שטויות.

DirrtyShay

New member
ואם אני אפרסם רק 3 שירים שלה..?

שאנשים יטעמו מהאלבום.. אני חייב לפרסם איכשהו.. נמאס לי מהאי פרסום הזה.. אני מצביע במצעדים וזה לא ממש עוזר... אני מבקש ברדיו שירים שלה.. אימיילים לעיתונים אני לא שולח כי אני לא יודע לאן ומה להגיד.. כי אני חושב שפרסום קל יעזור.. במידה ואני אשים 3 שירים זה בסדר..? או לפחות אחד... כי אני יודע שאם ישמעו שיר אחד מה-5 שרשמתי ממש יאהבו את זה.. כי יש אנשים שיש מצב שאפילו לא ישמעו את השירים שלה.. וזה מבאס אותי לחשוב ככה..

RedRecords

New member
אל תפרסם שום שיר!

מי שרוצה יכול להיכנס לאתר הרשמי, שם אפשר לשמוע (בלי להוריד) את כל FDOML ודקה מכל שאר השירים באלבום, לצפות בכל הקליפים וכול'. תשלח אותם לאתר וזהו, אבל אל תעלה שירים לעזאזל.

חחח כשאתה עושה משו לא חוקי

לא משנה אם זה 1 2 או מיליון העבירה היא אותה עבירה ואסור בכלל לדבר על זה כאן. כמו שנאמר כאן יש באתר הרשמי אפשרות לשמוע שירים, הבנתי שיש באמ טי וי שירים שלה (למרות שלא יוצא לי לראות הרבה) ואם לפרסם את מל לא באמצעות דברים לא חוקיים זה יעשה בדיוק את ההפך.

RedRecords

New member
בדיוק.

דווקא עכשיו מלאני חווה את ההצלחה הכי גדולה שלה מאז שנת 2000, ואני מאוד מצר על כך שאתה לא חש את זה כאן בישראל. מקום 1 גרמניה, מקום 1 שוויץ, מקום 1 ספרד, מקום 2 אוסטריה, top 10 בפורטוגל, top 10 בשוודיה. חזרו לשדר אותה ב-MTV, משמיעים אותה ברדיו, כותבים עליה בעיתונים, היא מופיעה בלי הפסקה, מתראיינת וכול' וכול'. אז על מה אתה מדבר בדיוק? היא מצליחה בכל רחבי אירופה, וישראל, לצערי, היא יוצאת מן הכלל בעניין הזה. אז תעזור לה בישראל, במקום לקלקל לה באירופה.

RedRecords

New member
יש המון דרכים:

1. להתקשר לתחנות רדיו ולבקש את First Day Of My Life. 2. לשלוח מכתב למעריב לנוער/ראש 1 שיכתבו על הדיסק החדש שלה. 3. לדרג אותה במצעדים.

actimel

New member
ההצעה שלי לגביי העניין שהצעת כאן

אפשר לעשות דוגמית, או מה שמכונה סאמפל כדיי שאנשים יטעמו מהשירים שלה מהי דעתכם בנושא? לדעתי הנושא של שיתוף די סגור. זה אסור, לא חוקי ודי פוגע במלאני...

DirrtyShay

New member
נראה אולי אני אעשה דוגמיות של השיר

אם לא תהיה לכם התנגדות.. כי אני לא רוצה שיתנפלו עליי...

DirrtyShay

New member
טוב !!! אני לא מפרסם שירים ! כנסו !

Red - מה השם שלך שאני אדע להבא..? הנה אני מפרסם אבל בלי השירים שהעלתי... תיכנס לקישור הבא כבר התחלתי לפרסם בפורום מרכזי שיש בו הרבה גולשים אני מקווה שיתחילו לשתף פעולה ולדבר עליה שם.. http://absolutetrl.net/forums/showthread.php?t=32809 ושאלה לי אליכם - הרי מוזיקה אסור לשים.. הופעות חיות שלה אפשר לשים נכון..? ככה שיקבלו טעימות ממנה ? (ואל תגידו שאסור כי זה מותר !) אבל מעניין אותי אם יש לכם בעיה עם זה..? ודרך אגב - הפרסום הזה ככה בסדר..?

למעלה