מסע הפרסום של מלאני סי מתחיל

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo6.gif

רד...על מה אתה מתעצבן, תגיד לי? בסה"כ שי רוצה לגרום לכך שאנו, מאגר המעריצים של מלאני, ילך ויתרחב ואולי יצבור יותר עוצמה ותאוצה בארץ.גם אני לא חושב שפרסום יכול לחולל שינויים מהפכנים, אך להזיק-בהחלט שלא. תחשוב שגם אם יגיעו לכאן בזכות הפרסום עוד 3-4 מעריצים טובים ורציניים, כבר נוכל להודות שהתחזקה עוצמתנו כקהילת מעריצים מושבעת של מלאני. ובקשר לאלבום של כריסטינה-אז גם אני ממש לא מחבב אותה, אבל לדעתי, מוזיקה היא כמו אוכל-כל אחד והטעם שלו. ולדעתי, לקרוא לאלבום מסוים "
" זה לא נשמע לי ממש הוגן ומכובד כלפי אנשים שאולי במקביל יכולים להעריץ את אותה זמרת. גם אני, בתור חובב מוזיקה שמתעב באופן בלתי-רגיל את המוזיקה הישראלית שמושקת כאן בתקופה הזו, לא אקרא לשום אלבום או לשום זמר בשמות גנאי, ואני יכול להעריך ולהבין את ההערצה של כל אדם כלפי קולגה כלשהי, גם אם אני אישית לא מבין מהו פשר ההערצה.

DirrtyShay

New member
טוב הנה השירים שאני מפיץ !

החלטתי על השירים שאני שם של מלאני : First Day Of My Life - בעקבות ההצלחה המסחררת שלו במדינות שהוא יצא. Better Alone - בגלל שזה הסינגל הבא אז חשוב שהרבה אנשים ישמעו ! You Will See - שיר עם קצב טוב ואני מאמין שהרבה יאהבו אותו ! Take Youe Pleasure - שיר עם קצב מעולה ומילים יפות, גם אותו יאהבו ! You'll Get Yours - בלדה מהממת ! חובה על מלאני להוציא כסינגל ! הבחירה היתה קשה כי רציתי גם לשים את Here And Now ואת Little Piece Of Me.. אבל החלטתי לשים רק 5 שירים.. ואלה חמשת השירים הכי בולטים שיעזרו בפרסום שאני עושה למלאני.. כי יש שם בלדות נפלאות.. שירים קצביים ושירים עם נגיעות של רוק ופופ ומה לא.. והופעות אני שם רק שתיים כי פשוט זה סיוט לעלות קבצים גדולים אז אני שם מההופעה שלה ב-NRJ את ההופעות של השירים הבאים : Better Alone Take Your Pleasure מקווה שתעזרו לי ותפרסמו גם אתם את מלאני בפורומים שאתם נמצאים ! בבקשה תרשמו פורומים בחו"ל שאתם מכירים שככה נתחיל לפרסם אותה טיפה שאנשים יידעו שיש לה דיסק שלישי שיצא לפני שנה.. ואפילו לפרסם בפורומים בארה"ב זה לא משנה אם יאהבו אותה רק 10 אנשים לפחות זה יוסיף אנשים

actimel

New member
לא... הבנת אותי לא נכון רד

אני לא בעד שיתוף קבצים בטח לא של מלאני... אני פשוט אוהבת את יו גט יורז ומקווה שיחליטו בחברת התקליטים להוציא אותו כסינגל. ברור שאני נגד!!!

DirrtyShay

New member
לא.. כי אין לי אותה.. הורדתי ומחקתי

היא מוזרה והמוזיקה לא קשורה לשיר.. יש לך אולי את הגירסת קליפ ? אני ממש צריך אותה.. זה מה שמונע בעדי להתחיל את הפרסום.

אני עכשיו..

מוריד את הקליפ באימיול, ואז אני אהפוך אותו לפורמט MP3 אם זה מה שאתה מחפש

TheImpactBoy

New member
שי ../images/Emo203.gif

אני בעד! תעשה את זה. גם ככה אפחד לא יודע מקיומה. ולא מתייחסים אליה ברצינות. מה שאתה באמת חייב לעשות, זה להציק לכל מיני מגזינים\ערוצים שיראו אותה! שידעו שהיא קיימת.

DirrtyShay

New member
תודה רבה על התמיכה אביעד ../images/Emo24.gif

מה הכוונה להציק למגזינים...? כאילו עיתונים או מגזינים טלוויזיונים..? כאילו לא משנה למה אתה מתכוון אין לי מושג איך להציק לשניהם.. הלוואי והיתה לי האפשרות.

TheImpactBoy

New member
לא. ../images/Emo203.gif

אני יעצתי לו מה אפשר לעשות לדעתי. יא נחש ערסי. לא תלמד בחיים.

RedRecords

New member
תגובה

דבר ראשון - איך הגעת מ"מעניינת" ל"מזלזלת"?! ואם היא לא כזו מעניינת, מדוע אתה כאן? אתה סותר את עצמך בצורה בלתי רגילה. דבר שני - "האלבום שלה לא כזה טוב". מה שתגיד. מעניין שמבקרי מוזיקה חושבים אחרת, כמו גם מאות אלפים שכבר קנו את הדיסק ואהבו את מה שהם שמעו.

TheImpactBoy

New member
אה סליחה, ../images/Emo203.gif

אם מבקרי מוזיקה אמרו שהוא טוב. אז הוא חייב להיות טוב ולי אין דעה. אה טוב. והיא מעניינת אותי ברפרוף, לא באופן רציני. "בקטנה" כמו שאומרים.

למעלה