קודם כל תודה גדולה ממני. עזרת לי המון. אני לוקחת מאוד ברצינות את הדברים שכתבת והמון תודה. אשמח למסר שבועי בנוגע לספר שכידוע כבר בתהליך רציני לקראת פרסומו. מה האפשרויות בארץ ואולי גם בחו"ל. תודה ענקית.
יש אפשרות להתקדמות מסויימת אך מאוד זהירה שיש בה הבטחה עבורך במימד של המתנה נוספת. כשבחרת להעביר אותו גם לחו"ל בחרת נכון, זה פותח דלת לאפשרויות חדשות עבורך.
מומלץ לא לעשות דבר בשבוע הקרוב בנושא ולזכור שכגודל הציפיה כך גודל האכזבה. את עדיין בתהליך של ריפוי פנימי מצלקות העבר ומהיכולת שלך לתת אמון בשנית בפרטנר שלך ולא משנה מיהו.
את בהחלט בהתלבטות ונראה כי כל מה שיש לצד השני להציע הוא יותר מדי טוב בכדי להאמין שזה אמיתי. חישבי מדוע את מהססת ומה המילה נאמנות אומרת לך. הכיוון הוא בהחלט חיובי וישרה עלייך ביטחון אישי.
מימד רב ביותר של אמונה בעצמך צריך להתגלות בתוכך. ההתנהלות כעת מסורבלת ומגושמת משהו ואת מקיפה עצמך בחומה בצורה שקשה מאוד להבין מה את בדיוק רוצה או מתכוונת. יש קיבעון לא פשוט שגורם לדריכה במקום והאחזות במה שצריך ולא במה שיש. חשוב ליצור הרמוניה נוספת עם אדם נוסף שיוביל אותך לקשרים עם אנשים אחרים. ובמובן כלשהו יגרום לך לתהות על קנקנך ולחשוב מה הלאה. את מכירה היטב את האדם הזה.
את עוברת שינוי מחשבתי שמוליך אותך קדימה אל מעשיות שטרם הכרת על עצמך ובעצמך. זה חדש לך ומעורר בך עניין ואתגר רב. יצרת שינוי נכון וכדאי לפעול בכל תחום שאת חושבת ששם תמצאי את המענה המתאים. זה הזמן לקצור את הפירות ובגדול!! (זה קשור למה שסיפרת לי בטלפון עלייך)