מפגשלושים

כי... אני המנהלת?..

אם לא נוחים התאריכים האלה אני יכולה להציע תאריכים אחרים, אבל כל מה שבתחילת יולי אלו יהיו תאריכים שאני לא אוכל להגיע אליהם. אם זה מה שנוח יותר לכולם אז זה מה שיהיה אבל אני לא אהיה שם

orLeto

New member
אבל זה...

לא אומר שזה שאת המנהלת הופך אותך לאחראית על משהו. את בסך הכל הקמת את הפורום. גמני יכולה להקים פורום ולטעון שבגלל שאני הקמתי אותו אז אני מחליטה מה יקרה בו. זה לא ככה....המטרה של פורום זה לפתוח בפני כל מי שרוצה את האפשרות להביע דעה ולשתף בנושא מסויים - במקרה הזה על 30 שניות - כמה שבא לו ולהכיר עוד אנשים שחושבים כמוהו או מנוגד לו אבל לתת לכל אחד להביע דעה או להציע משהו בלי קשר למנהלת!!! כי אחרי הכל את בסך הכל הקמת את הפורום, אפחד פה לא הפך אותך לאחראית עליו או על האנשים פה...וזה נראה כאילו בגלל שהקמת את הפורום אז התפקיד הזה שלך...זה לא אמור להיות ככה...וסליחה אם יוצא שאני פוגעת בך או משהו, זאת לא הכוונה...בסדר? אבל זה פשוט ככה....:)

RenanaD

New member
../images/Emo6.gif

את חמודה... אבל אני לא מצליחה להבין מה גורם לך לקום בוקר אחד ולהחליט לצאת על מישהי שעושה משהו לטובתך. שני היא המנהלת של הפורום הזה, ובתור אחת שכזו היא אמורה לדחוף את הפורום קדימה. שזה אומר: להעלות מידע חדש, לעדכן את הטאגליינס והקישורים, לעודד את הפורום להיות פעיל ותוסס, לשמור על אווירה נוחה וכיפית ולגבש את כולם. ואחת הדרכים לגבש היא לקבוע מפגשי פורום, אז כן, זה התפקיד שלה והאחריות שלה וטוב מאוד שהיא עושה את זה. את יודעת מה? הייתי מוכנה לקבל את ההודעה שלך אם מישהי אחרת היתה פותחת שרשור ומציעה את זה קודם, ושני היתה מתעלמת ממנה ומארגנת מפגש אחר. אבל אף אחת לא טרחה לעשות את זה קודם בעצמה, אז מה את רוצה משני? ואת יודעת מה עוד? הייתי מוכנה לקבל את ההודעה שלך גם אם שני היתה דיקטטור וקובעת תאריך אחד יחיד שנוח רק לה, ואומרת שאו באותו יום או לעולם לא. אבל היא פתחה שרשור עם 10 תאריכים שונים, ולא רק זה, אלא הוסיפה בעוד מיליון הודעות שהם ממש לא מחייבים וכל אחת יכולה להציע תאריך אחר לבחירתה. אז מה את רוצה ממנה?! היא כ"כ משתדלת להיות בסדר איתך ואת תוקפת אותה על כלום. באמת שאת יוצרת פה סערה בכוס מים. שני תופסת יוזמה, רוצה לעשות דברים גם לטובתך, ואת ככה פוגעת בה. ושוב, זה לא ששני הרסה למישהי אחרת שכבר חשבה על זה לפניה. כי אף אחת לא טרחה בכלל לעשות משהו בכיוון. אז חמודה, פרופורציות

I AM7

New member
../images/Emo243.gifרגע רגע...

קודם כל היא המנהלת של הפורום , זה דבר ראשון. במקרה כזה היא כאן בשביל להשליט סדר ושלא יווצר בלאגן כלשהו. היא קובעת תאריכים כי היא חושבת שזה התאריכים המתאימים לפי תחבורה ציבורית וימי שישי\שבת וכו.. , אם כל אחת תרשום תאריכים יהיה בלאגן אחד שלם ובנסוף לכל היא מכירה את רובנו כאן , היא יודעת שיש ילדות שעכשיו יצאו לחופש גדול והיא יודעת שיש חיילות(כמוני) ושיש בנות שהן קצת יותר גדולות ויש להן עיסוקים ביומיום זה שהיא מנהלת כאן את הפורום , זה לא אומר שהיא חוסמת אותך ואת הדעות שלך והיא גם לא חסמה אותך , את מוזמנת להגיד את כל מה שאת חושבת . תשימי לב באיזו צורה כתבת את זה , כאילו שאת יוצאת נגדה....ואולי לא לזה התכוונת.

orLeto

New member
סליחה!

לתקוף...חס ושלום!!!!! אני יודעת שהיא רק הציעה אבל אני לא יכלתי ללכת לאף מפגש בפעמים האחרונות...כי היא קבעה את זה בערב חג... ועוד פעם שלא הסתדר לי...אני רוב הסיכויים כן אבוא אבל אני מתכוונת להרבה דברים אחרים... אני לא התכוונתי לתקוף או לפגוע וציינתי את זה שאם זה יצא ככה אז אני מצטערת מכל הלב!!! באמת!!! אני פשוט שמתי ♥ שהיא נהייתה פה לאחראית על הכל רק בגלל שהיא פתחה את הפורום ולפני שידעתי על הפורום כשהתחלתי לאהוב את הלהקה רציתי להקים פורום כדי לגבש את כל המעריצים הישראליים ואז ויקי אמרה לי שיש פורום והצטרפתי... אבל אני מרגישה שאני לא יכולה להביע פה שום דעה, זה לא אמור להיות ככה... ושוב פעם, אני מצטערת אם נוצר מצב שפגעתי במישהו!!! אני ממש לא מתכוונת לזה!!! אין לי בעיה שהיא המנהלת!!!!! באמת!!!! אני פשוט לא מרגישה פה בנוח.... ואני לא מבינה למה!!! הצטרפתי לפורום כי רציתי להכיר עוד מעריצים ישראלים כי חברות שלי לא כאלה...ואני לא מרגישה שמתייחסים גם לכולם... אני בת 17 ואני שמעתי (לא משנה שמות) מחברות בפורום שהן בנות 14-15 שהן מרגישות שבגלל שהן קטנות אז תמיד מזלזלים בדעה שלהן...זה לא בסדר....לדברים כאלה אני מתכוונת... ושוב פעם SORRY אם פגעתי במישהו!!!!!!!!! :) אני אוהבת את הפורום ואני אוהבת את 30 שניות הכי בעוווווולם!!! אז סליחה שוב....

DarkSecretLove

New member
אני לא הבנתי אותך

אולי תחשבי קצת ותגידי מה הבעיה שמפריעה לך,כי אם לא תגידי למה את מרגישה כמו שאת מרגישה אין לנו איך לפתור את הבעיה. אני באמת לא מבינה מאיזה מקום את באה,כי כן אחרי הכל שני היא מנהלת ויש לה כח והיא משתמשת בו הכי טוב שהיא יכולה. היא נותנת לך מיליון תאריכים בשביל שהם יתאימו לכולם,לא רק לה ואת עוד שואלת אותה למה היא זו שקובעת?! היא לא קובעת היא נותנת לך את האופציה לקבוע. ובקשר לבנות ה14-15 שהיו בפורום [בלי לנקוב בשמות] כראה וההתנהגות שלהן הצריכה טיפול דראסטי ואם הן לא מצאו את זה כנכון הן בחרו לקום וללכת במקום להקשיב ולהבין מה אנחנו מנסות לומר. אין לך מה להצטער את אומרת מה שאת חושבת ,ככה שזה סבבה רק פעם הבעה שקלי מילים וניסוח על מנת שלא יווצר מצב שבו מישהו יפגע.

RenanaD

New member
אם נח או לא נח בפורום - זה כבר נושא אחר לגמרי

ומי שיש לה בעיה עם זה צריכה לקום ולדבר. בכל מקרה, לא על זה אנחנו מדברות עכשיו. אני מצטערת. אני רוצה לחזור ל-"בעיה" הראשונה שהעלית, ושממנה הכל התחיל. בנוגע לתפקיד של שני: שני לא "נהייתה" אחראית על שום דבר, היא פשוט "אחראית" כי זה התפקיד שתפוז נתנו לה. היא עברה גיל מסוים, היא עברה ריאיון במשרדי ההנהלה שלהם, כל הפרוצדורה. לכן יש לה מחויבות כלפי תפוז מצד אחד, וכלפי חברי הפורום מצד שני. והיא מבצעת את העבודה שלה הכי טוב שאפשר, אז לא לבוא אליה בתלונות. בנוגע למפגשים הקודמים: לקבוע תאריך שיהיה נח לכולן - זה בלתי אפשרי. לעולם. תמיד תהיה מישהי שלא תוכל לבוא. לכן נותנים כמה תאריכים, כל אחת מצביעה לימים שנוחים לה ופוסלת ימים שלא, והיום שהכי נח לכולם הוא היום הנבחר. אז לקבוע מפגש זה כאב ראש לא קטן, ושני עברה את זה לא מעט. ומעבר לזה - גם אחרי ששני קבעה את כל המפגשים האלה, ועבדה עליהם מעל ומעבר, תמיד היו בנות שהבטיחו לבוא ובסוף הבריזו. ממפגשים שהיו אמורים להיות עצומים יצאו "מיני" מפגשים. אז תסלחי לי, זה סוג של סטירת לחי. ועכשיו, לא רק ששני מנסה לארגן עוד אחד כזה, למרות כל הפעמים הקודמות, היא עוד מקבלת הערות על היוזמה. ושוב - אם לא לזה התכוונת, את צריכה להבהיר את עצמך יותר, כי באמת השתמע כאילו את תוקפת את שני. ללא סיבה. וכל הבנות שלא מרגישות בבית - שיקומו וידברו, כי זה מה שצריך לעשות. אבל אין להן שום קשר לסיפור של שני והמפגש והתאריכים. תפרידי ביניהם, אל תסיטי את הנושא.

Why So Serious

New member
אם היא לא תעשה את זה אף אחד אחר לא יעבוד ככה

הא קורעת את הצורה בשביל שיהיו פה מפגשים מאורגנים ונחמדים. והיא עוד בצבא אז את יכולה להראות התחשבות כי היא עובדת פה יותר מכולנו. היא הביאה כמה ימים, אם לא נוח אז תגידי, תציעי תאריכים, אל תצאי עליה כי היא ניסתה לארגן מפגש של הפורום, אני לא רואה פה שום דבר רע שהיא עשתה. וסליחה, אני רוצה לשאול משהו, אז התפקיד של מי בדיוק לארגן ולהיות אחראית על הפורום? תגידי לי בבקשה אני אשמח לדעת.. כי כול הקטע של "מנהלים" זה לשמור, לארגן ולהיות אחראים על אותו פורום מסויים.. יום טוב..

orLeto

New member
אני לא יוצאת עליה...

שוב!!!!! אני מצטערת אם זה נראה כאילו אני יוצאת עליה אבל אני לא מתכוונת לזה!! תקראי את ההודעה השנייה שכתבתי ואולי תביני... ושוב זה לא קשור למפגש הספציפי הזה.... ואני לא מזלזלת במה שהיא עושה...אני מתכוונת לדברים אחרים.... אני מצטערת שוב פעם...אם נוצר מצב כזה שאני יוצאת עליה או מנסה לפגוע במישהו... אם תכירו אותי טוב תדעו שאני ממש ממש ממש לא בנאדם כזה...

BtHeS 94

New member
אנשים מה נסגר איתכם?!

אור לא יוצאת כאן על אף אחד- היא רק אומרת מה היא מרגישה ומה שיושב לה על הלב,זכותה. :>

DarkSecretLove

New member
זה עבר ככה.

אחלה שהיא באה להגיד מה שעל הלב שלה,סבבה אבל היא ניסחה את עצמה בצורה שנשמעה פוגעת אז כולנו באנו להסביר לה שהיא עשתה משהו לא בסדר.

The Fantasy

New member
סליחה סליחה סליחה!!!

אני ממש אבל ממש לא הבנתי מאיפה באה החוצפה הזאת לתקוף אותה בלי שום קשר לעולם, ועוד בייחוד אחרי מה שהיא עושה ותורמת פה, יותר מכל אחד אחר. על מה ולמה? וגם אם את חושבת שלא תקפת, זאת הייתה תקיפה על כלום. שני באה ויזמה את המפגש, שכמו שרננה [
] אמרה, אף אחת פה, לא עשתה כלום בשביל ליזום אותו. זה יפה לחשוב ולא לעשות, ואני מדברת גם בשם עצמי כי גם אני לא יזמתי אותו. אז זה שהיא באה ויוזמת, ועוד רושמת מליון תאריכים ושמי שרוצה שתוסיף גם, ושיהיה גם עוד מפגש, זה כן עושה אותה אחראית ומנהלת לכל דבר. כן, מתפקידה של המנהלת לארגן את הפורום ולגבש אותו וזה בדיוק מה ששני עושה. אם כבר את אמורה להגיד לה כל הכבוד על היוזמה ועל זה שאכפת לה כ"כ. יש לי עוד כ"כ הרבה מה להגיד ועדיף שאני לא ארשום פה. אני לא מנסה לתקוף אותך, אבל מנסה להבהיר לך שאת צריכה לשקול מילים לפני שאת יוצאת על בנאדם שלא עשה כלום חוץ מלבוא לקראתך. תודה ושתהיה שבת שלום. :)) ויותר חשוב מהשיחות האוויליות האלו...שגלעד שליט יחזור הביתה כבר. אחרי 4 שנים בשבי.

orLeto

New member
אמן שיחזור הביתה!!!

אני הבנתי שכנראה לא נסחתי את עצמי כמו שצריך...ביקשתי סליחה ומקווה שהבינו אותי...כי לא תקפתי אפחד... ובאמת צריך לחשוב על דברים חשובים יותר כמו גלעד שליט שאני כל יום מתפללת בשבילו...

liron138

New member
וואי וואי וואי...מה קרה לך אחותי?!

איך זה שפתאום יצא שהתפרצת על בנאדם ככה?!...את מדברת על זה שזכותך להביע דעה ואז את מדברת על זה שלמה שני היא זאת שמחליטה על התאריכים..מה קרה לך?..היא בסך הכל הציעה תאריכים ולפי מה שאת רואה המון תאריכים כדי שאנחנו הבנות והבנים בפורום נבחר...זה שאת לא יכולה אף אחד לא אומר לך לא להציע ימים אחרים ולשאול את הבנות אם זה בסדר!!!..ובקשר לדעות אני חושבת שזה הפעם הראשונה שאנחנו מדברים על זה פה... בפורום הזה כל חבר מכבד את דעתו של משהו אחר...ואף אחד לא סותם לאף אחד את הפה!!!...ואני אומרת את זה מנסיון..נכון אולי את לא מנסה לפגוע אבל פעם הבאה שאת עצבנית תספרי עד 10 כי ממש ממש הגזמת... גם דעה צריך לדעת איך להגיד!!!...שיהיה שבוע מוצלח לכולם..:)

למעלה