אם נח או לא נח בפורום - זה כבר נושא אחר לגמרי
ומי שיש לה בעיה עם זה צריכה לקום ולדבר. בכל מקרה, לא על זה אנחנו מדברות עכשיו. אני מצטערת. אני רוצה לחזור ל-"בעיה" הראשונה שהעלית, ושממנה הכל התחיל. בנוגע לתפקיד של שני: שני לא "נהייתה" אחראית על שום דבר, היא פשוט "אחראית" כי זה התפקיד שתפוז נתנו לה. היא עברה גיל מסוים, היא עברה ריאיון במשרדי ההנהלה שלהם, כל הפרוצדורה. לכן יש לה מחויבות כלפי תפוז מצד אחד, וכלפי חברי הפורום מצד שני. והיא מבצעת את העבודה שלה הכי טוב שאפשר, אז לא לבוא אליה בתלונות. בנוגע למפגשים הקודמים: לקבוע תאריך שיהיה נח לכולן - זה בלתי אפשרי. לעולם. תמיד תהיה מישהי שלא תוכל לבוא. לכן נותנים כמה תאריכים, כל אחת מצביעה לימים שנוחים לה ופוסלת ימים שלא, והיום שהכי נח לכולם הוא היום הנבחר. אז לקבוע מפגש זה כאב ראש לא קטן, ושני עברה את זה לא מעט. ומעבר לזה - גם אחרי ששני קבעה את כל המפגשים האלה, ועבדה עליהם מעל ומעבר, תמיד היו בנות שהבטיחו לבוא ובסוף הבריזו. ממפגשים שהיו אמורים להיות עצומים יצאו "מיני" מפגשים. אז תסלחי לי, זה סוג של סטירת לחי. ועכשיו, לא רק ששני מנסה לארגן עוד אחד כזה, למרות כל הפעמים הקודמות, היא עוד מקבלת הערות על היוזמה. ושוב - אם לא לזה התכוונת, את צריכה להבהיר את עצמך יותר, כי באמת השתמע כאילו את תוקפת את שני. ללא סיבה. וכל הבנות שלא מרגישות בבית - שיקומו וידברו, כי זה מה שצריך לעשות. אבל אין להן שום קשר לסיפור של שני והמפגש והתאריכים. תפרידי ביניהם, אל תסיטי את הנושא.