מפגשלושים

orLeto

New member
לא קראת את ההודעה שכתבתי??

תקראי את ההודעה מצטערת!....טוב?

orLeto

New member
טנקס...

אני פשוט מרגישה רע עם עצמי..כי אני לא כזאת...

liron138

New member
הכל פאנןןןןןןןןן אורוש..:)

קחי הכל בקלות..אנחנו שכחנו!

TyrAnnyA

New member
את ממש לא חייבת לבוא אם לא נוח לך ../images/Emo190.gif

חוצמזה.... אולי אני טועה אבל נראה לי ששני גם כתבה למטה שאם התאריכים האלה לא נוחים- שפשוט נציע תאריך אחר. לא ממש הבנתי מה הבעיה שלך אבל לפי מה שנראה לי- אנסה לפתור לך אותה. שני לא קבעה, היא הציעה. לכל אחת מאיתנו נשאר את החופש שלה לציין אם לא מתאים ולהציע פתרון אחר, להחליט מתי לבוא ואולי לא לבוא אם לא מתאים. אה וכן. זה שהיא מנהלת את הפורום נותן לה את מלוא הזכות להציע מפגש... זה פשוט ביי דפינישן.

orLeto

New member
אני כן באה...

זה לא קשור למפגש הספציפי הזה... תקראי למעלה...בתגובה שלי..

XoLilMissLolaoX

New member
אין לי שמץ......./images/Emo3.gif

נראה כבר כי זה לפני מועד ב' במתמטיקה ואני חייבת לחרוש הפעם 006 בעעעעעע מקסימום במפגש לפני ההופעה אני חייבת לבוא!!

XoLilMissLolaoX

New member
אהההה אופססס זה אחרי חחחחח ../images/Emo3.gif

אני כבר לא רואה בעניים נראה כבר...חחחח

The Fantasy

New member
באמת שכרגע אין לי בעיה עם שום תאריך ../images/Emo9.gif

לא לפי מה שזכור לי..אני ממש מקווה שלא יצוץ איזה משהו, אבל אם כן אני אעדכן. אני חייבת להגיע למפגש כבר!!!! לא הייתי מהראשון שהיה אי שם בשלהי 2007 כשרוב הבנות פה עוד ינקו והחליפו חיתולים.

just me48

New member
מתי שנוח...

בעקרון אני עובדת וזה יצריך ממני לבקש חופש במיוחד, אבל לא נראה לי שתהיה לי בעיה להגיע. כל תאריך יהיה טוב מבחינתי. רק תודיעו בפורום למתי נקבע המפגש. תודה על היוזמה, ואני אשמח לפגוש פנים מול פנים את הבנות המקסימות שפה. שני, מנהלת יקרה,אני יודעת שאת בצבא ואת עושה מאמצים עילאיים על מנת לגבש את חברי הפורום הזה, ועל כך - ישר כוח!!!

אני לא יכולה באף יום, מכיוון שאני ../images/Emo223.gif

עובדת ואין לי חופשים עד ה-8.8. אני יכולה לבקש יום חופש או לצאת מוקדם יותר, אבל אני צריכה לדעת באיזה תאריך. אז אני אשאיר את זה לכן, וכשייקבע תאריך אני אבדוק אותו ואשתדל להגיע.

ממ ותגידו, אין מצב למפגש בשישי? ../images/Emo223.gif

השבת נכנסת די מאוחר.. אין מצב שיש תחבורה עד 4-5 ככה? לי לפחות יש..

TA127

New member
אהבתי את הפניה[גם] בלשון זכר

אולי נקפוץ לבקר =]

tool2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מה דעתכן על אוגוסט?

באוגוסט ייגמר המלווה ואני אוכל לבוא באוטו =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

TyrAnnyA

New member
לא יכולה באף אחד מהתאריכים האלה

כבר הסברתי לך למה. אבל אני בהחלט אוכל בשישי, גם אם זה יהיה שישי שאני עובדת- אוכל להתחלף עם מישהו בעבודה. אז גם בשבילי שישי זה האופציה היחידה ביולי

טוב חבר'ה, לאור הביקוש..

מה נוח לכן? יולי או אוגוסט? ימי שישי באים בחשבון?

למעלה