מפגש בליץ' בפסח

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif מפגש בליץ' בפסח

מקום המפגש הוא ברחובות ^_^ (כך החליט הדיקטטור אור
), בקניון רחובות (שזה גם התחנה המרכזית, ונמצא מרחק של 10 דקות הליכה מהרכבת), ומשם גם נלך לחנות אנימה הוליק :] אני אולי אשקול לעשות גם מפגש בת"א, נראה איך הסתדרו הזמנים =] עכשיו נשאר לבחור תאריך, החופש הוא מה4.4 - 23.4, אני מציע שניפגש בתחילת החופש 4.4 ^^ שרשרו את התאריך שהכי נוח לכם, ואני אעשה סינון תאריכים, עד שנקבע לבסוף תאריך סופי.

4.4 ../images/Emo45.gif

או כל תאריך חוץ מה5.4. כלומר בנוסף לרחובות גם תל אביב? בעיני מפגש אחד לחופש חג אחד מספיק.

MichelleLev

New member
מה שתבחרו.. עכשיו אור

אתה מוכן להסביר בבקשה איך מגיעים מארלוזרוב/עזריאלי לתחנה ששם צריך לרכבת ברחובות, ומשם לאן ללכת?

JeeChan

New member
בתחנה בעזריאלי/ארלוזרוב את מחכה

לרכבת או לרחובות, או לאשקלון. כשתגיעי לרחובות, אני אאסוף אותך מהתחנה :]

keep smiling

New member
מה אין דלק?!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

לפחות תמצא תירוץ נורמלי יותר! >; אני מוכנה לממן לך את הדלק. >:

heartnet

New member
את יודעת כמה דלק עולה בימינו!?

אבל אל תדאגי, אותך אני בטוח אקח, שתראי מה זה אוטו

heartnet

New member
זה ממש קל :]

מעזריאלי יש לך רכבת ישר לרחובות. משם יש לך 2 אופציות. א. לקחת 26 שיוצא מהרכבת ומגיע לקניון [ואם ממשיכים עליו מגיעים עד למזכרת בתיה! D:] הקו אמור לצאת כל פעם שרכבת מגיעה לרחובות. ב. לצאת מהתחנת רכבת וללכת לכיוון הקניון [תשאלי את השומר או מישהו, כולם יודעים איפו זה] זה בערך הליכה של 1-20 דקות בקצב איטי או שבמקום כל זה את יכולה לקחת קו 274 מעזריאלי לכיוון דרום [כלומר התחנה נמצאת מול עזריאלי, לא מתחתיו] ולרדת בתחנה האחרונה שהיא קניון רחובות :] מארלוזרוב צריך להגיע קודם לעזריאלי או למרכזית, אז עדיף לא ליסוע משם^^

Ayelet chan

New member
למה ברחובות?!!

איך אני אמורה להגיע לשם? להיתקע 3 שעות באוטובוס? לא יכולה לבוא.

Noriko Chan

New member
אני מציעה לך להתחשב באנשים ../images/Emo142.gif

שלא גרים במרכז ושעבורם לנסוע לתל אביב ועזריאלי זה 3 שעות באוטובוס ואפילו יותר והם עושים את זה.... גם את יכולה לעשות

heartnet

New member
שלוש שעות?

יקירתי, את גרה בסוריה? P: רכבת זה שעה וחצי, והיא מובילה אותך כ10 דקות הליכה מהחנות ברחובות ו10 דקות באוטבוס מהקניון מה רע? :]

למעלה