מפגש בליץ' בפסח

Larahl

New member
16.4 יהיה מעולה!

לוקחים לנו את ניומיים הראשונים בערך של פסח ללימודים אני לומד היסטוריה ועושה מבחן באנגלית אז 16.4 יהיה פשוט מצויין

cRitiCaL KitTy

New member
נממ../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

לא ממש משנה לי תאריך... חוץ מזה שאסור לי בחול המועדX_X אבל לתשומת לבכם שב11.4 יש למרינה יומולדת ונראה לי נחמד אם נחגוג לה^^ וגם נראה לי עדיף בתל-אביב...

marinaaa

New member
3>../images/Emo110.gif

וואע וואע איזה נחמד זה יהיה:0 יש לי מחשב אבל בלי מקלדת;; אז רוני, מה דעתך על עוד ילדD<

cRitiCaL KitTy

New member
נשמע אחלה רעיון!../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

הקטור ירוחם השמיני בטח ישמח לאח^_^

Rukia San

New member
דיי, מספיק.

כל הזמן בערים המרכזיות-ת"א ורחובות.. מה עם ירושלים? באר שבע? אשקלון? (השתיים האחרונות היו סתם) נה, בבקשה, אולי כדאי שנתחשב באלו שהם ילדים קטנים והורימזבלים לא מרשים להם לסוע לבד *מצביעה בניסיון להגיד אני* אבל אני זה לא כולם *סותמת*

Goggle Girl

New member
אל תשאלי למה בערים מרכזיות

אלא "למה לא בערים נידחות". והתשובה היא... כי הן לא מרכזיות! >< אפילו אם אין אף אחד שגר כאן בפועל בת"א היא העיר שפחות או יותר הכי קל להגיע אליה מכל מקום בארץ. יש לה את רוב תחנות הרכבות והאוטובוסים. מספיק קווי אוטובוס עוברים בה וכל קווי הרכבות כמעט גם. אז זה קשה למעטים אבל כמו בכל דמוקרטיה אם הרוב קובע אז המיעוט סובל ושותק ^-^;

keep smiling

New member
גםנכון. ^_^ ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

נו, צר לי, אבל זה כמעט אותו הדבר. באמת. ._.;

MrsGreen

New member
או מקום נידח D:

בואו לבני ברק יש פה קניון לנשים בלבד (מעל גיל 18 כן? XD) כל הבנים (כמה שכבר יש פה) יתחפשו לבנות וככה כולנו נהיה שמחים ניא? D:

coral chan

New member
זה מעל גיל 18? .________.../images/Emo210.gif

וואו,טוף שלא הגזימו םםםםם;;;;;;;;;;;;;; טוף,עוד דבר נחמק מרשימת הדברים ההזויים שאני עלולה לבקר בהם XDD

MrsGreen

New member
או כן, יהיה מותר לקטינים להיכנס עם

הורים D< בואי ילדתי D: עוד חודש וקצת ונחגוג בקניון XD

BlackEyedSpirit

New member
אבל ירושלים זה ממש ממש רחוק ;;

ממש ממש ממש ממש ;; זה איזה שעתיים ומשו נסיעה מהבית שלי ><

dark max

New member
../images/Emo31.gif

יש לי בצפר ואחר כך יש לי מחנה אימונים. אני פנויה החל מה-12 [הוו, אני נשמעת ילדה כה עסוקה :-B]

למעלה