מפגש בליץ' בפסח

Ayelet chan

New member
2 בעיות.

1. אין רכבת ברעננה. 2. אם אני אסע לכפר סבא זה יעלה לי 5 שקל, ועוד איזה 30 שקל הרכבת. ואין לי כסף, לא יכולה לבוא.

heartnet

New member
סעי לתל אביב מצומת רעננה ומשם

תיקחי 274 מעזריאלי או 301\201 מהתחנה המרכזית [עדיף 274] יצא לך קצת יותר זול. ההבדל בין מחיר נסיעה לעזריאלי או לרחובות עומד על 20-30 שח לשני הכיוונים. אם זה מה שיעצור אותך אני לא חושב שיש בעיה לארגן מגבית מחברי הפורם :]

השמלאני

New member
ואתם צריכים להתחשב באנשים

שגרים באותה עיר כמו מנהל הפורום ולכן נהנים מכל מיני הטבות כמו למשל מפגשים בעיר הולדתם חוצמזה יש לנו את החנות הכי שווה בארץ (שווה ליסוע הרבה בשביל זה) אני חושב שאין לערער על החלתטו הנבונה של שליטנו אור! אני בטוח שהוא התחשב בכל הקריטריונים כאשר בחר במקום המפגש ועשה זאת באובייקטיביות מוחלטת הייל אור!

Sakai Shana

New member
אוה, גם ב17 אני לא יכולה ^^;

קורסים של היפ הופ ותיפוף גוף זה מוי כיף!~^^;

Goggle Girl

New member
../images/Emo45.gif

זה גם פחות או יותר יבטיח מקסימום חיילים מהפורום כי ביום הזה יש הדממה בכל מקום נורמלי '-'

SaijinKun

New member
נדמה לי שאני יכול בכל יום חוץ מה4/4

כי אני רוצה גלצ'אן ;-; *אהמ*זה יכול להשתנות בהמשך (כלומר,שעלולים להיות עוד ימים שלא אוכל להגיע בהם) *אהמ* ולא אכפת לי איפה ^^

Lust chan

New member
קאוואיייי~! *חיבוקמוחץ*../images/Emo135.gif

אה, נו
מה שהוא אמר~^ אני צריכה להצטרף כבר לפורום X_X~

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif זה לא 199? ס-ס

ובכל מקרה, גם ב-159 יש שוג'ו-איי לא-בהכחשה-וקאנוני-להחריד, שתגיע לזה קודם. P:

בערך ../images/Emo58.gif ל159 מעליי ופה ל199.

טעות שלי. -_- אבל היא כבר הגיע לפרק (באנימה לפחות), לא? ויהיו עוד לפחות 7 פרקים לפחות בהערכה גסה עד שהאנימה תגיע ל199. אלא אם סאגת הפילרים השנייה תתחיל לפני ואז כמעט 20, אאל"ט בחישוב.

Lust chan

New member
ווע *.*../images/Emo135.gif

מה שמזכיר לי שיצא לי לראות דוג'ינשי של יאמיבו לא מזמן.. אבל נו, אני לא אסטה מהנושא ^-^

למעלה