רוב הסיכויים ש.
מ מ א י י ק New member 15/8/06 #16 תודה לכולם שהודעתם ^^../images/Emo19.gif *בהמשך היום מכין תגי שם לכל מי שאישר הגעה* ^_^
מ מ א י י ק New member 15/8/06 #20 אתה גר בת"א?!../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif אם כן ואתה רציני אז הולכים לאוטאקו בדרך לקנות טיק של פרוטס
אתה גר בת"א?!../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif אם כן ואתה רציני אז הולכים לאוטאקו בדרך לקנות טיק של פרוטס
S sonaku New member 15/8/06 #23 את* וכן,בערך^^ ת''א,לא. גבעת שמואל,כן. XD אתה רוצה לבוא למפגש פרוטס? ^^
מ מ א י י ק New member 15/8/06 #24 יהיה כזה דבר?!../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif אני אוהב מאוד אנימות,אם כן אני בא
H Hikaru New member 15/8/06 #25 לא מדובר באנימה פרוטס באסקט..@@ http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=7026 בקר כאן.
לא מדובר באנימה פרוטס באסקט..@@ http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=7026 בקר כאן.
S Sezuke New member 16/8/06 #48 |עוד לא ראיתי אותך מוסיף פה "../images/Emo45.gif" וכדאי מאוד שתוסיף אחד ואם לא זמנאס יכעס. ואתה יודע מה קורה כשמנסקס כועס על סורה
|עוד לא ראיתי אותך מוסיף פה "../images/Emo45.gif" וכדאי מאוד שתוסיף אחד ואם לא זמנאס יכעס. ואתה יודע מה קורה כשמנסקס כועס על סורה
O oracle New member 15/8/06 #19 מממ ../images/Emo192.gif אז נראה שיהיה לנו מפגש קטן ואיכותי... XDD ובנימה רצינית יותר, שרשרו אם אתם מגיעים או לא, גם אם עשיתם את זה כבר בשרשור הקודם, כדי שנוכל להכין לכם תגי שם, כי זה מאד עוזר לגיבוש ולזרימה של המפגש... P= נתראה בעוד שלושה ימים ^_^
מממ ../images/Emo192.gif אז נראה שיהיה לנו מפגש קטן ואיכותי... XDD ובנימה רצינית יותר, שרשרו אם אתם מגיעים או לא, גם אם עשיתם את זה כבר בשרשור הקודם, כדי שנוכל להכין לכם תגי שם, כי זה מאד עוזר לגיבוש ולזרימה של המפגש... P= נתראה בעוד שלושה ימים ^_^
O oracle New member 16/8/06 #39 עד מתי שיהיו אנשים... ^^ נראה לי אבל שקבוצה לא קטנה תעזוב בערך בחמש כי הם הולכים למפגש פרוטס...
מ מ א י י ק New member 16/8/06 #42 אני יכול להישאר עד 23:35../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif אני צריך את הרכבת חזרה להרצליה חח אני נשאר עד הסוף ^_^
אני יכול להישאר עד 23:35../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif אני צריך את הרכבת חזרה להרצליה חח אני נשאר עד הסוף ^_^
N nadav1232 New member 16/8/06 #57 מיכאל, כנס נכנסתי דרך המחשב של הבית ספר של אמא שלי XD אממ.. אבא שלי יכול לקחת אותנו וזה חצי שעה ^_^ לא צריך רכבת.
מיכאל, כנס נכנסתי דרך המחשב של הבית ספר של אמא שלי XD אממ.. אבא שלי יכול לקחת אותנו וזה חצי שעה ^_^ לא צריך רכבת.
S Sezuke New member 15/8/06 #21 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני מגיע =)