את חייבת]:
N nadav1232 New member 16/8/06 #49 תשובה גם אני לא יכול ללכת ברכבת וזה. ואני לא יודע איך המפגשים האלה אז אני רוצה שמיכאל (מ א י י ק) יגיד לי איך המפגשים כי אף פעם לא הייתי בכאלה חח.
תשובה גם אני לא יכול ללכת ברכבת וזה. ואני לא יודע איך המפגשים האלה אז אני רוצה שמיכאל (מ א י י ק) יגיד לי איך המפגשים כי אף פעם לא הייתי בכאלה חח.
נ נוגה ילדת האנימה New member 16/8/06 #50 רוב הסיכויים ש../images/Emo45.gif אני יכולה לבוא מחר... אבל אני אבוא רק אם יעל תבוא איתיXDD וקוראים לי נוגה למי שלא יודע^^''
רוב הסיכויים ש../images/Emo45.gif אני יכולה לבוא מחר... אבל אני אבוא רק אם יעל תבוא איתיXDD וקוראים לי נוגה למי שלא יודע^^''
מ מ א י י ק New member 16/8/06 #59 כניראה 18:00-17:30../images/Emo19.gif אני מעריך כן,אני לא יודע בידיוק ^_^
A ayumi3000 New member 17/8/06 #72 ../images/Emo31.gif אוקיי אז ניסיתי לסדר שאני אוכל להגיע אבל בסוף עקב סיבות כספיות קשות קשות מסתבר אני לא אוכל להגיע... אבל תהנו ואני כנראה אבוא למפגש הבא, אני אהיה יותר מסודר ומאורגן XD
../images/Emo31.gif אוקיי אז ניסיתי לסדר שאני אוכל להגיע אבל בסוף עקב סיבות כספיות קשות קשות מסתבר אני לא אוכל להגיע... אבל תהנו ואני כנראה אבוא למפגש הבא, אני אהיה יותר מסודר ומאורגן XD
נ נוגה ילדת האנימה New member 17/8/06 #73 אזאז... אז אם יש לך מסנג'ר תתחברי ותוסיפי אותי[email protected] ו...ונעשה שיחת ועידה עם אוהבי ג'יי-מיוזיק בזמן שהשאר במפגשXD רוצה?
אזאז... אז אם יש לך מסנג'ר תתחברי ותוסיפי אותי[email protected] ו...ונעשה שיחת ועידה עם אוהבי ג'יי-מיוזיק בזמן שהשאר במפגשXD רוצה?