מכיר?
E EliranMaor New member 15/10/05 #38 את באה../images/Emo11.gif זה עובדה../images/Emo11.gif סתם נו... גמנימת לראות אותך!! בואי...
B baril New member 16/10/05 #50 ../images/Emo80.gifהבעיה היאאא.. שאמא שלי אמרה שאני חייבת חברה שתבוא איתי.. ואין אפ'חד \ אפ'חת שפה בפורום וחברה שליי.. כאילו מאלה שאני איתם בשכבה וכאלהה.. מה לעשות שאני בכיתה ז' ותריכה להקשיב לאמא [ ] בעסהה... אם אני יצליח לשבנע אותה אני יבואא ..
../images/Emo80.gifהבעיה היאאא.. שאמא שלי אמרה שאני חייבת חברה שתבוא איתי.. ואין אפ'חד \ אפ'חת שפה בפורום וחברה שליי.. כאילו מאלה שאני איתם בשכבה וכאלהה.. מה לעשות שאני בכיתה ז' ותריכה להקשיב לאמא [ ] בעסהה... אם אני יצליח לשבנע אותה אני יבואא ..
E EliranMaor New member 16/10/05 #53 ../images/Emo4.gif אוףףףף איזה עצביםםם תשקרי לאמא שלך או משו אפ'חד לא בא...חח...
B breakaway girl New member 15/10/05 #10 ב-20 זה חג?../images/Emo68.gif זאת אומרת זה חופש.. לא מבחינת בית ספר -מבחינת עבודה?
B breakaway girl New member 15/10/05 #13 אוייישששש , אוףף../images/Emo68.gif אז אם עובדים כרגיל יש סיכוי של 80% שאני לא באה! אני עובדת במקום שבאים אליו בחופש!
אוייישששש , אוףף../images/Emo68.gif אז אם עובדים כרגיל יש סיכוי של 80% שאני לא באה! אני עובדת במקום שבאים אליו בחופש!
ת תאירושקה New member 15/10/05 #18 פאק רציני ועוד על היום הראשון שלי ב פורום.. יואו פאדיחות ומבקשת מחילה בתקוו שתסלח.. אה.. ו... איך קוראים לו..
פאק רציני ועוד על היום הראשון שלי ב פורום.. יואו פאדיחות ומבקשת מחילה בתקוו שתסלח.. אה.. ו... איך קוראים לו..
B breakaway girl New member 15/10/05 #19 חחח..זה אסי../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo68.gif