B breakaway girl New member 15/10/05 #28 איך היית יכול לבוא בכל מקרה?../images/Emo68.gif לא אמרת שיש לך צבא? למשל מתן ואני עובדים!
M MistakeN IdentitY New member 15/10/05 #29 יש לי את הדרכים שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif אבל אני לא מתכוון להתאמץ להגיע בשביל 2 אנשים :-'
יש לי את הדרכים שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif אבל אני לא מתכוון להתאמץ להגיע בשביל 2 אנשים :-'
B breakaway girl New member 15/10/05 #30 חח..איזה דרכים בדיוק?../images/Emo2.gif ../images/Emo68.gif לא יפה אסי! יא פושע!... חח לא סתם סתם אני הייתי באה אבל התקשרתי לא מזמן לבוס שלי |מניאק| ואני עובדת ביום הזה
חח..איזה דרכים בדיוק?../images/Emo2.gif ../images/Emo68.gif לא יפה אסי! יא פושע!... חח לא סתם סתם אני הייתי באה אבל התקשרתי לא מזמן לבוס שלי |מניאק| ואני עובדת ביום הזה
S Sinner Girl New member 15/10/05 #37 ../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif אם אסי לא בא אז..אז..אז אני לא באה!~#@%#%@
E EliranMaor New member 15/10/05 #40 שקט../images/Emo11.gifאת באה../images/Emo11.gif את במילא שם מה את מקשקשת ואוף אסי תבוא...
S Sinner Girl New member 15/10/05 #44 ../images/Emo11.gif../images/Emo123.gif . אולי אני אהיה במילא שם כי אני במילא לפחות פעמיים בשבוע בת"א[בלי קשר לחופשים],וכבר לא באתי למלא מפגשים באוו. וחוץ מזה יש המקלדת . אני לא יודעת מה לעשות;[. אסי תבוא . אחרת לא נבוא .
../images/Emo11.gif../images/Emo123.gif . אולי אני אהיה במילא שם כי אני במילא לפחות פעמיים בשבוע בת"א[בלי קשר לחופשים],וכבר לא באתי למלא מפגשים באוו. וחוץ מזה יש המקלדת . אני לא יודעת מה לעשות;[. אסי תבוא . אחרת לא נבוא .
ע עברי לידר רולזזזז New member 15/10/05 #34 אם זה יהיה בפרוייקט המקלדת אני יבוא לבקר אבל אני אמור להיות במפגש של אנג'י.. אז אולי נבוא להגיד שלום.. מקווה שזה יהיה במקלדת
אם זה יהיה בפרוייקט המקלדת אני יבוא לבקר אבל אני אמור להיות במפגש של אנג'י.. אז אולי נבוא להגיד שלום.. מקווה שזה יהיה במקלדת
L LetGoYouSonOfABitcH New member 16/10/05 #49 זו בעיה, כי אני בארבע מתעופפת מעזריאלי למפגש אחר [לא במקלדת] :< אז כאילו, אם מישהו [שאני מכירה ] מפה יהיה שם לפני, הוא מוזמן להתקשר ולראותני, ואם לא - תהנו חמודים
זו בעיה, כי אני בארבע מתעופפת מעזריאלי למפגש אחר [לא במקלדת] :< אז כאילו, אם מישהו [שאני מכירה ] מפה יהיה שם לפני, הוא מוזמן להתקשר ולראותני, ואם לא - תהנו חמודים
T TheMoonLight New member 16/10/05 #52 אוףף לא נראה לי..../images/Emo31.gif אולי נעשה את זה ביום שישי? אני בת"א ביום שישי במצעד האהבה...
א איציקB New member 16/10/05 #54 זה נראה כאילו אף אחד לא בא... אולי נשנה את התאריך? וזה חדש לי כל המפגש פורום הזה מה בתכלס עושים במפגש הזה?
זה נראה כאילו אף אחד לא בא... אולי נשנה את התאריך? וזה חדש לי כל המפגש פורום הזה מה בתכלס עושים במפגש הזה?
K kelly holic New member 16/10/05 #55 וופסי..הייתי מחוברת בשם של אח שלי.. חח פדיחות קיצקוץ מה עושים במפגש הזה?
E EliranMaor New member 16/10/05 #57 שרשרו לפה מי בא../images/Emo41.gif באמת צריך לדעת אם וכמה באים בטוח