מפגש פורום 2

../images/Emo41.gif מפגש פורום 2 ../images/Emo41.gif

יאללה חברים, כמו שכולכם יודעים עוד 20 יום בדיוק מגיע חופש חנוכה ואיתו המפגש הגדול :) שרשרו תאריכים שלא נוחים לכם בחופש הזה להגיע למפגש אתם מוזמנים גם להציע דברים וזה, הצעות ייעול שיש לכם כדי שנלמד מהמפגש הקודם:) מתכוונים להגיע בכלל? שרשרו
/
בכותרת, ואת התאריכים הלא נוחים בגוף ההודעה..

hadarisan

New member
../images/Emo45.gif

תאריכים אני עדיין לא סגורה על עצמי כי אני חושבת שיש לי יומיים לימודים ואז הכל פנוי..אז בהמשך אני אהייה יותר סגורה על תאריכים בואו לא נעשה את זה בימים הראשונים...

hodayoyo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

29 לא טוב לי, יש מפגש אחר המ ואחרי ה29 גם לא טוב כי יש לי בגרות ב3 או ב4 לינואר, לא זוכרת. ולפני ה26 אני ממש לא יכולה, אז מה שנשאר לי זה 27, 28 (שלישי, רביעי).

SaRgE

New member
ב27 יש לי יום סיירות..

חולות וינגייט.. כמה שלא התגעגעתי

SaRgE

New member
כבר הייתי בסיפור הזה../images/Emo3.gif

אני יודע מה הולך שם.. אני מקווה שהפעם ילך לי טוב יותר

../images/Emo45.gif ברורררר

טוב אז אני לא יכולה ב-1 וב-2 כי יש לי הכנה לפולין. ב-29 יש תהופעה בכפר ויתקין אז גם אז אני לא יכולה. ואני חושבת שזהו...

mory89

New member
../images/Emo45.gif בטח שאני אבוא!

ו.. תנסו לקבוע את התאריך לא באמצע, כי אני רוצה להספיק לסוע לאילת מתישהו.. (או בהתחלה או בסוף החופש). אה, וגם שיהיה בשעה נורמלית, כי אני רוצה להספיק לעשות שיעורי נהיגה ככה בין לבין..

hadarisan

New member
כן לא בראשון כי לילה לפני חוגגים...

אם יש סיבה אז למה לא?

mory89

New member
מה קרה?

לא בסטייל שלכם להעביר את הסילבסטר הקרוב עם הפורום?! חח סתם
אני גם ככה לא חוגגת את זה. התאריך הזה לא אומר כלום בשבילי. סילבטסטר הוא נאצי. ימח שמו

hadarisan

New member
תראי גם לי התאריך לא מסמל כלום

אבל כשיש לך חברים שחוגגים ועושים מסיבות אז בכייף אני אומרת למה לא...מצב רוח תמיד מתקבל בברכה לא? ובכייף הייתי מעבירה אותו עם הפורום אבל אני בטח לא אשן כל הלילה אז אני אהייה עייפה וזה אז חבל ...צריך שכולם יהיו עם האנגריות המטורפות שלהם לא ככה?

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo45.gif!!! מפגש מפגש!!!

מפגש ^____________________________________________________^ אני לא יכולה ביום שישי-שבת-ראשון של החופש :X

ny34

New member
../images/Emo45.gif

את המפגש הזה אני לא אפסיד אני לא יכול ב28-31 כי יש טיול של התנועה=\

FRD

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

hila3000

New member
../images/Emo45.gif

רק צריכה לדעת מתי מספיק זמן מראש, כדי לחתום על יום חופש ביום הזה. כן כן, אני חותמת על יום מהרגילה שלי בשבילכם
ראיתם איזו חמודה אני?

mory89

New member
הילו'ש, את מ-ק-ס-י-מ-ה-!

ואני ממש אשמח לראותותך שם

למעלה