מפגש פורום 2

mory89

New member
חח אני חושבת ש..

אם הם יחליטו לבוא, אז זה יהיה בהפתעה חוצמזה, מה קרה? אנחנו לא מספיקים לך? :-Oבשביל מה עושים מפגש פורום? חח את רוצה רק אותם? לכי להופעות!

חחח את לא מבינה זאת זוהר היא לא

תבוא למפגש פורום אם בית הבובות לא יהיו שם חח חח סתם זוהרל'ה את יודעת שאני אוהבתותך

talba3

New member
אייי מפגש איזה חיים טובים!../images/Emo45.gif

אז כמו שכבר נאמר פה אי אפשר ב29.12 כי זה היום של ההופעה בבית הבובות ואז יווצר מצב שאני יראה אותכם הרבה מידיי חוץ מזה אני יכול כל יום בינתיים חחח ויש לי שאלה לא קשורה!!! נעלמתי קצת מהפורום לא???

mory89

New member
לא יודעת, לא הרגשנו בחסרונך בנתיים

סתםםםםםםםםםםםםםםם כפרעליך!! היית חסר לנו כאן בימים האחרונים.. להצחיק אותי עם הבדיחות המאד מצחיקות שלך..

מממ ../images/Emo45.gif אפשר שלא בכלל? :]

רק לא ב-27 ישלנו משהו ביד ושם נדמה לי.. או שלא.. או שאולי. בכל מקרה.. עדיף שלא :] יהייה פאן! זהו, עוד יום וחצי לסופ"ש!!! :]

../images/Emo41.gif התאריך למפגש ../images/Emo41.gif

אני אשרשר את זה להודעה של המפגש ברגע אני אראה שראיתם והגבתם.. כרגע התאריך שנוח לרוב האנשים כאן הוא ה-28.12, זה יוצא יום רביעי על חופש חנוכה.. תודה רבה רבה לטל כפרעליו שעזר לי!!
יכולים לבוא?
/
שעה שנוחה לכם? מקום בת"א <בכל זאת מרכז הארץ> שהייתם רוצים שהמפגש יהיה בו? עזריאלי, גן המשולש, גני יהושוע, הבית של דני?
חחחחח ועוד הבהרה קטנה- אני לא יודעת אם הלהקה תגיע למפגש, בפעם הקודמת זו הייתה הפתעה בשביל המפגש הראשון כי ידענו שכולכם תשמחו.. כולנו יודעים שהלהקה מאוד עסוקה בימים האלו ואם הם יחליטו לא לבוא נכבד את זה.. בכל זאת, זה גם מפגש של הפורום, של הקהילה, ואנחנו עורכים אותו בשביל לראות אחד את השני ולא רק את הלהקה, הרי אותם אנחנו יכולים לראות גם אחרי הופעות ולדבר איתם כמה שרק נרצה.. בואו בינתיים נשאיר את המצב כמו שהוא- אני בטוחה שאיתי יקרא את ההודעה וההחלטה אם להגיע או לא תהיה לשיקולם.

hila3000

New member
אממ אממ

אם תחליטו שהמפגש יהיה בצהריים, אז אחתום יום חופש אם תחליטו שהמפגש יהיה ב-17:00 ומעלה, לא רק שאגיע, גם אגיע מהר - כי צריפין-ת"א (אגיע ישר מהבסיס) זה יחסית קרוב. כך או כך, כשהתאריך יהיה סופי, ותהיה שעה.. אעשה את כל המאמצים להגיע. (למה זה מעניין את כולכם כל הסיפור שלי?) קיצור..תחליטו

talba3

New member
../images/Emo45.gif אבוא בשמחה אפילו!

ובכיף עזרת, העונג כולו שלי גברתי! :]

talba3

New member
שחכתי לציין ש...

4 זה מעולה כי ב5 כבר מחשיך אז אני בעד השעה 4 בצהריים

hadarisan

New member
נראה לי שתהאריך בסדר

ובקשר לשעה ולמקום אני חושבת שפעם שעברה היה מצויין אז נשחזר!

mory89

New member
לדעתי אחלה תאריך

כי גם ככה ביום שלישי יש לי ביוטופ. הייתי מזמינה אותכם לבית שלי, אבל זה בעייתי בתקופה הזאתי.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo45.gif יאייי ^^

אני בעד כמה שיותר מוקדם P: אבל אם תעשו בצהריים אז אולי אני אדבר עם הילה ובבוקר נלך להסתובב בת"א ואז נגיע למפגש :X זה יכול להיות מגניב דווקא X_X

למעלה