את חמודה בלי שום קשר
T The letter ענת New member 6/12/05 #41 הילה את באמת מקסימה! את שרה יפה וכותבת מדהים! ממ נראה אם אני יוכל לבוא אז אבוא אני לא יכולה להגיד מעכשיו...
הילה את באמת מקסימה! את שרה יפה וכותבת מדהים! ממ נראה אם אני יוכל לבוא אז אבוא אני לא יכולה להגיד מעכשיו...
T The letter ענת New member 6/12/05 #46 אין על מו../images/Emo8.gif ואני אשתדל חמודה יודעת מה אני אפילו אולי אבוא עם הגיטרה ואנגן כמה שירים נראה נחשוב על כך...
אין על מו../images/Emo8.gif ואני אשתדל חמודה יודעת מה אני אפילו אולי אבוא עם הגיטרה ואנגן כמה שירים נראה נחשוב על כך...
M mory89 New member 6/12/05 #17 ../images/Emo41.gifנצל"ש, שאפילו קשור לפה.. איפה מתכננים לעשות את המפגש? בעזריאלי כרגיל או שמא נשנה את ההרגל?
../images/Emo41.gifנצל"ש, שאפילו קשור לפה.. איפה מתכננים לעשות את המפגש? בעזריאלי כרגיל או שמא נשנה את ההרגל?
M Mrs Bloom New member 6/12/05 #19 ../images/Emo153.gif|חמוס| עזריאלי ../images/Emo3.gif! הכי נוח שם :X כי כייף על הגג ויש איפה לשבת ויש איפה לקנות אוכל ושתייה ואם יורד גשם אפשר להיכנס לקניון ^^
../images/Emo153.gif|חמוס| עזריאלי ../images/Emo3.gif! הכי נוח שם :X כי כייף על הגג ויש איפה לשבת ויש איפה לקנות אוכל ושתייה ואם יורד גשם אפשר להיכנס לקניון ^^
M mory89 New member 6/12/05 #20 בשבילי זה מעולה! ../images/Emo13.gif ועדן, לא ראיתיך במפגש הקודם.. נראה אותך הפעם.. נכון?!
M Mrs Bloom New member 6/12/05 #42 ../images/Emo153.gif|חמוס| איך לא ראית? X_X אני לא קטנה P: אי אפשר לפספס אותי :X ואת השיער המכוער שלי ^^
../images/Emo153.gif|חמוס| איך לא ראית? X_X אני לא קטנה P: אי אפשר לפספס אותי :X ואת השיער המכוער שלי ^^
פ פוגית 71 New member 6/12/05 #18 מפגש!!! והפעם אני אצליח להגיע!!! אממ תאריכים שאני לא יכולה עדיין לא יודעת אחפש משו