היי היי! שום אלימות כלפיהן!! שיער קדוש! לא לגעת!
S Sefy New member 18/3/04 #17 תירוצים לא יעזרו לך ../images/Emo3.gif ואני רוצה לראות את האישור חתום שלוש פעמים
ה הרופא של חיפושית New member 18/3/04 #19 |מציג את הפטור| הנ"ל פטורה ממפגשי פורום מכל סוג ועניין ואין להטרידה בנושא בתודה: הדוקטור הנכבד והנה אני חותם כאן כאן וכאן
|מציג את הפטור| הנ"ל פטורה ממפגשי פורום מכל סוג ועניין ואין להטרידה בנושא בתודה: הדוקטור הנכבד והנה אני חותם כאן כאן וכאן
S Sefy New member 18/3/04 #20 פשוט אין לי מזל! ../images/Emo3.gif כשרוצים רופא, אף פעם לא באזור, כשלא רוצים! ישר הם באים
י ילדת הכוכבים New member 19/3/04 #22 מה זאת אורמת? שאנחנו נתחזה בכזו ניבזיות??? הילדה לא היתה כל היום, וחיפושית?! נראה לך שאתה משמיץ את אישתי
מה זאת אורמת? שאנחנו נתחזה בכזו ניבזיות??? הילדה לא היתה כל היום, וחיפושית?! נראה לך שאתה משמיץ את אישתי
י ילדת הכוכבים New member 19/3/04 #23 אני מבקשת לא להזכיר שיערות! זהו יום אבל לאומי, היום הילדה קיצרה את השיער שלה! (אל תדאג, עדיין אפשר למשוך..) כן, זהו רגע כואב ביותר, כל באי הפורום מתבקשים לדקה דומיה.
אני מבקשת לא להזכיר שיערות! זהו יום אבל לאומי, היום הילדה קיצרה את השיער שלה! (אל תדאג, עדיין אפשר למשוך..) כן, זהו רגע כואב ביותר, כל באי הפורום מתבקשים לדקה דומיה.
S Sefy New member 19/3/04 #24 לא! לא! לאאאאאאאאאאאאאאאאאא!! ../images/Emo7.gif למה ? למה ? תני שמות!! אני אתפוס את זה שאעז לגעת בשערות שלך ונעשה ממנו שאפילו אמא שלו לא תזהה אותו!!!
לא! לא! לאאאאאאאאאאאאאאאאאא!! ../images/Emo7.gif למה ? למה ? תני שמות!! אני אתפוס את זה שאעז לגעת בשערות שלך ונעשה ממנו שאפילו אמא שלו לא תזהה אותו!!!
ח חיפושית222 New member 19/3/04 #26 |עומדת דום| אבל למההההההההההההההההההה?? איך? מי עשה לך את זה? וכמה שילמת?
י ילדת הכוכבים New member 19/3/04 #27 אל תדאגי אישתי התלתלים שרדו. היא הציעה במספרה לעשות לי פן! את קולטת את זה??? אבל אני הגנתי על התלתלים בחירוף נפש!
אל תדאגי אישתי התלתלים שרדו. היא הציעה במספרה לעשות לי פן! את קולטת את זה??? אבל אני הגנתי על התלתלים בחירוף נפש!
ח חיפושית222 New member 19/3/04 #29 ../images/Emo46.gif אהובתי יפת-תלתל שאף'חד לא יעז לגעת לך בתלתלים המתגלגלים שלך לפני שאני מגלגלת אותו בקסטל בלי בלמים תשתי משהו?
../images/Emo46.gif אהובתי יפת-תלתל שאף'חד לא יעז לגעת לך בתלתלים המתגלגלים שלך לפני שאני מגלגלת אותו בקסטל בלי בלמים תשתי משהו?
S Sefy New member 19/3/04 #37 רגע רגע, היה נושא מתישהו ? ../images/Emo12.gif זאת אומרת חוץ מההתעללות שעשו לשיער שלך!