תגיעי?
ס סקארלט אוהארה New member 20/3/04 #48 כפי שכבר ציינתי, המפגש פתוח לכולם. הישנים והחדשים כאחד. את יותר ממזומנת.
M M a x i m A New member 21/3/04 #52 מי זה LCD?? וזיגזג אגב... יש פה עוד אנשים מהפורום השכן שאני מכירה לדעתך..? לא שחלילה אתה לא מספיק
י ילדת הכוכבים New member 21/3/04 #55 יפיפיה? פרצת למחשב שלי בטעות? לא זכור לי שתמונות שלי פורסמו בשום מקום...
י ילדת הכוכבים New member 21/3/04 #57 אבל את אישתי, את משוחדת ../images/Emo8.gif (ונפסיק לסטות עוד פעם שתומר לא ישלח אלינו את משטרת השרשורים )
אבל את אישתי, את משוחדת ../images/Emo8.gif (ונפסיק לסטות עוד פעם שתומר לא ישלח אלינו את משטרת השרשורים )
S Sefy New member 23/3/04 #75 כן, יש לך אופי מקסים ואת יפיפיה! ואם תתווכחי איתי, תקבלי זפתה בישבן ולא, אני לא פורץ למחשבים, אני מקסימום מגן עליהם מפני פורצים! ולמה את חושבת שאם אני קורא לך יפיפיה אז זה חייב להיות מראה ?
כן, יש לך אופי מקסים ואת יפיפיה! ואם תתווכחי איתי, תקבלי זפתה בישבן ולא, אני לא פורץ למחשבים, אני מקסימום מגן עליהם מפני פורצים! ולמה את חושבת שאם אני קורא לך יפיפיה אז זה חייב להיות מראה ?
M M a x i m A New member 21/3/04 #58 מישהי פה אמרה שהיא לא באה למפגשים אז "עדיף שאשתוק", לא? וזו לא הייתי אני
י ילדת הכוכבים New member 21/3/04 #59 אאוצ' לא יפה... ככה להעליב אותי באמצע היום? זה היה במקום אחר, בהקשר אחר, ולגבי המקום ההוא ספציפית.
י ילדת הכוכבים New member 21/3/04 #62 זה יום הציטוט הבין לאומי? וחוץ מזה מה אתה מציק על הבוקר? לך לישון!
M M a x i m A New member 21/3/04 #63 יווווו סליחה, אז לא הבנתי נכון שכמותי... אז את באה במידה ויהיה מפגש כמובן? יופי אז אני כבר מכירה שניים... חחחחח
יווווו סליחה, אז לא הבנתי נכון שכמותי... אז את באה במידה ויהיה מפגש כמובן? יופי אז אני כבר מכירה שניים... חחחחח