מפגש פסח-סופי!!!

Mrs Felix

New member
אז קבענו. כן?

יומשני בערב עד יומשלישי בבוקר בים? איזה חוף?

../images/Emo41.gifטוב אז נקבע תאריך 10.4-11.4../images/Emo41.gif

אבל צריך לעשות בדיקת נוכחות. בינתיים מי שאישר את בואו הוא: זוהר טובי אוהד שי טובי דודי ירדן צליל רותם הדר נופר עידן [אני אישרתי בשבילו] דני אם יש עוד מישהו שעוד לא אישר אז שייאשר באצבע. המפגש יהיה בסביבות השעה 7-8. ועכשיו לגבי המקום.. האם זה נוח לכולם שהוא יהיה בחוף ירושלים?

Mrs Felix

New member
אה כן, הנה מה שחוף צריך:

החוף שיהיה נעים כזה:p שיהיו בו גולשים חסונים ^^ [נו אני באה לשם מוקדם יותר אז יהיה לי על מה להסתכל] ו...ו... אוכל[דא]

LiLdon

New member
../images/Emo128.gif קודם כל, זה הודעה מאוד קצרה,

דדבר שני, יש לנו באותו יום מפגש צפוניקים, באמאשלכם מזאת התקיעה הזאת עכשיו?!

dsol

New member
מה קצרה ?!_../images/Emo189.gif

מדברים על זה כבר המון זמן... ויכל לראות לבד איזה תאריך נבחר לפני שהיא כתבה הודעה ותוותרו על המפגש צפוניקים שלכם ותבואו אלינו
כי אין יום אחר שמסתדר להרבה מאיתנו להגיע למפגש הזה או הכי הרבה.... תעשו מפגש מוקדם ואחרי המפגש תבואו אלינו

LiLdon

New member
מיכלי:לא לכולם קל להסתדר ביומיים

לנסיעה לתל אביב דודי !!!!!!!111111 כי אם המפגש ביום שני אני לא באה.

Mrs Felix

New member
ליל...

אהובתי, המפגש צפוניקים הוא בכלזאת של אנשים מהפורום הלא כן? אז מהכפת לכם לבטל אותו ולבוא אלינו?=[

חמודה, אתם יכולים במקום לעשות

מפגש צפוניקים, לבוא לשלנו וככה תראו את כולם ולא רק חלק! זה ממש אבל ממש רעיון מפגר לעשות שתי מפגשים שאפשר לעשות אחד גדול!!

זה ממש לא התראה של יומיים

אתם מהתחלה ידעתם שהמפגש יהיה בימים הקרובים אז הייתם צריכים לחשוב על זה אני מצטערת שלקחת לך את הזמן

אני לא בא....

אני עובד בשני בערב ואז יוצא למסיבה וביום שלישי בבוקר יש לי אימון

LiLdon

New member
מיכלי: תקשיבו חמודים, סליחה, אבל

אני קצת אפתח ת'פה ואדבר בבוטות...
אתם ממש אבל ממש עיצבנם אותי!!!!!!!11 תקשיבו, אתם כולם יכולים, זה נפלא, באמת, אבל יש מפגש ביום הזה! אז העובדה שאתם יכולים דיי יכולה להכנס לי ל*ח*! >><< וחוצמזה, מזה ההודעה הקצרה הזאת?! מה אתם מצפים שביומיים אני אארגן הכל ככה שאני אוכל לבוא למפגש?!?!?!? תעשו תמפגש. אני לא באה. אני לא הולכת לוותר על דברים עכשיו. וזהו. ><

dsol

New member
את לא מפחידה אף אחד בזה שאת_../images/Emo189.gif

אומרת שאת לא באה... לא רוצה לבוא בעיה שלך ! חוץ מזה, אף אחד לא מחייב לוותר על דברים אחרים, אז פשוט תרגעי קצת עם האשמות. וזה שיש לכם מפגש שיהיה לכם בכיף, תהנו. זה לא אומר שאנחנו חייבים לשבת ולא לעשות כלום באותו יום. ואני לא ראיתי אותך מצביעה ליום אחר כדי שזה לא יצא על יום שאת לא יכולה אז בכלל ובכלל אין לך זכות דיבר בקטע הזה !

למעלה