מפגש פסח-סופי!!!

כמה אופציאות

א)-באו לצפון ב)-תעשו מצידי את המפגש בעזה העיקר ביום...ולא בלילה כי זה בעיה לחלק מהאנשים

dsol

New member
למי שיש בעיה שלא יגיע_../images/Emo189.gif

שוב, אף אחד לא מחייב אותך להגיע ! מפריע לך שיש 2 מפגשי פורום באותו יום במקומות שונים תחשיב את שלנו כסתם חברים שנפגשים בים זה שאתה לא יכול להגיע או אחר לא מחייב אף אחד לבטל את המפגש הזה או לעשות אותו ביום בחרנו בלילה כי ככה רצינו אתה רוצה עוד מפגש החופש לא בים אתה מוזמן לארגן אחד

לא אכפת לי שיש 2 ביום

מפריע לי זהשאפחד פה לא מתחשב באנשים שרוצים להגיע למפגש אבל לא יכולים בלילה בחוף בת"א כמוני כמו מיכלי כמו אביק וכמו עוד כמה...חול המועד אין מצב אני עמוס-טוב זה בעיה שלי.....

תירגעי

שום דבר לא היה בהתרעה קצרה ואני שאלתי אותך בטלפון מתי נוח לך, ואת אמרת שכל הימים נוחים לך. ועם כל הכבוד למפגש שלכם, כל מי שבא למפגש הוא מהפורום אז מה זה הרעיון הדבילי הזה לעשות מפגש קטן שלכם שאתם יכולים לבוא למפגש גדול של כולם?! זו ממש לא הודעה קצרה זה שאתם לוקחים את הזמן ולא אכפת לכם זה לא אשמתנו, ואל תנסי להפיל פה דברים על אנשים אחרים כי אני מכניס אותי לקריזה ואת שמה לב כמה זה דבילי להגיד שיש לכם מפגש באותו יום?! תגידי לי זה נשמע לך הגיוני?! זה פאקינג אותם אנשים!

AvtipuS

New member
לא זה לא אותם אנשים.

וסליחה שאני שוב עונה במקום מי שכתבת לה את ההודעה, אבל רוב האנשים שבאים למפגש צפון לא יכולים לבוא באותו יום לת"א, אז זה לא אותם אנשים אוקיי? חוץ מזה, המפגש צפון נקבע כבר לפני פחות או יותר שבוע.

אוקיי רז, שאנחנו פתחנו את ההודעות

של המפגש, בכלל לא הגבת בשרשור של המפגש אז אין לך בכלל מה לדבר! וכמעט אף אחד ממכם לא הגיב! אתם לא הצבעתם ולא הבעתם דעה לגבי שום יום! ואנחנו קבענו מפגש בערב! ככה שהרבה פה לא יכולים לבוא מסיבות פרטיות אז אל תפיל את האשמה עלינו ועל המפגש שלנו! למה נזכרתם דווקא שנקבע התאריך להגיד לנו את זה? מה אנחנו צריכים להוציא ממכם את זה בכוח?

AvtipuS

New member
אוקיי

אתם ידעתם על המפגש הזה שיש לנו ביום שני, לפחות ככה אני חשבתי, לכן בכלל לא טרחתי להסתכל בשירורים על המפגש כי ידעתי שבתאריך הזה לא תקבעו.

"לפחות ככה אני חשבתי"

יש לי בשורות בשבילך אנחנו לא שטנים מהגיהנום שבאנו להרוס לכם את המפגש או לעשות לכם דווקא אני שמחה שחשבת אבל אני לא צריכה לנחש את זה מהשמיים. ואתה ראית שרוב הפורום יכול רק ביום שני אז בוא תציע רעיון יותר טוב מה כן אפשר לעשות?

yardenbm

New member
בקשה דיי עם הויכוח הזה

ממש מיותר שכל אחד ילך לאן שהוא רוצה סך הכל מפגש אל תוציאו מפרופורציות

../images/Emo128.gifאין בנצי../images/Emo128.gif

אני אוכל לבוא למפגש רק אם הוא בעזריאלי...וכנראה לא יהיה לי זמן בחופש הזה...נפגש ביולי

פרקשון

New member
היי היי לא מאשרים בשמי

רוב הסיכויים שאני לא אגיע בלי שום קשר לתאריך :)

אייי

אנלא באה לים, אבל אני באותו יום בת"א הולכת לקחת את הכרטיסים לבומבמלה [!] מהעבודה של דודה שלי באמאשכם, בואו איתי בצהריים ככה..

Mrs Felix

New member
ליסטן פיפול...

עוד חצי שעה אני יוצאת להכנה לטיול... אני חושבת שזה יהיה עד מאוחר, ומחר יש את הטיול עצמו, ואני מוותרת על היום שני בשביל לבוא למפגש... אז להית', כי לא יהיה לי זמן להיות פה יותר מידי... או כן זואי או מיכ או אניבודי... אם יש שינויים של ממש.. תקשרו אלי אני לא רוצה לבוא ולא יהיה שם נפש חיה=[

למעלה