../images/Emo41.gifמפגש צועדים - חשיבות עצמית
ובכן... היות והיה סבבה של מפגש והיות והדרך מתמשכת והיות וכל הנושאים שנגענו בהם היו חשובים כשלעצמם וחשובים לאנשים שהיו (שאלה יפה, חשובים למי בדיוק? ואיפה היתה החשיבות העצמית שלנו כשהיה חשוב לנו לומר משהו?) חשבנו, אני והחשיבות העצמית שלי, לנסות לפתוח פה שירשור עבודה מתמשך. בשרשור הזה נוכל להמשיך את הדיונים שלא התחלנו, לשתף בדברים שלא שיתפנו, ולתת ולקבל רעיונות נוספים הנוגעים לעבודה על הנושא שבו דנו. בתור התחלה, אני מכניסה את הנושאים הבאים:
אז מה היה לנו? כאן יבוא תקציר של ההנחיות שעשינו.
הצעות לשיתוף כאן כל אחד יוכל לשתף את האחרים בדברים שעלו בו במהלך המפגש או אחריו, שקשורים בנושא. כולם מוזמנים להגיב ולפתח שיחות, עד כמה שהדבר יהיה אפשרי, במטרה לחדד נושאים, להיעזר ולכבד אחד את השני כיצורים חושבים.
הצעות למחשבה| כאן כל אחד יוכל להציע הנחיות נוספות, שלא בוצעו במהלך המפגש, שכל אחד יכול לתרגל בזמנו החופשי. כל הנחיה יכולה להיות תחילתו של שרשור ספציפי לה, שבו אפשר לשאול שאלות ולספר מה עשיתם ומה עלה בכם כתוצאה מההנחיה.
ציטוטים כאן המקום להכניס ציטוטים שקשורים בנושא, ואפשר לפתח עליהם דיונים, אם רוצים. יכול להיות נחמד אם אחרי כל ציטוט, מביא הציטוט יפרט קצת מה הציטוט "עושה" לו - מה המשמעויות שהוא מוצא בו, כיצד הוא מבין אותו ומיישם אותו בחיי היום יום שלו, וכדומה.
רעיונות למפגש הבא חשבנו שיהיה נחמד לנסות להפוך את המפגשים למשהו יותר מחד פעמי. כאן אפשר להביא רעיונות ובקשות לנושאים שבהם יעסוק המפגש הבא, וגם רעיונות להנחיות אפשריות בנוגע לאותו נושא. בקשה: אם אפשר להתאפק ולא לבצע את ההנחיות לפני שמחליטים על המפגש, סבבה. כמובן שאם מצאתם הנחיה שמדברת אליכם מאד ואתם להוטים לנסות אותה על עצמכם כאן עכשיו ומיד - סבבה אגוזים.
הערות כלליות כאן המקום להעיר, להאיר ולשאול דברים שלא קשורים באופן ישיר לשלושת השירשורים הקודמים (וגם למסור ד"שים ודחקות לחבר'ה) מי שחושב שיש עוד "קטגוריות" שאפשר להוסיף מעבר למה שהצעתי, מוזמן לפתוח אותן תחת ההודעה הזו. תודה על תשומת לבכם אחת בדרך
ובכן... היות והיה סבבה של מפגש והיות והדרך מתמשכת והיות וכל הנושאים שנגענו בהם היו חשובים כשלעצמם וחשובים לאנשים שהיו (שאלה יפה, חשובים למי בדיוק? ואיפה היתה החשיבות העצמית שלנו כשהיה חשוב לנו לומר משהו?) חשבנו, אני והחשיבות העצמית שלי, לנסות לפתוח פה שירשור עבודה מתמשך. בשרשור הזה נוכל להמשיך את הדיונים שלא התחלנו, לשתף בדברים שלא שיתפנו, ולתת ולקבל רעיונות נוספים הנוגעים לעבודה על הנושא שבו דנו. בתור התחלה, אני מכניסה את הנושאים הבאים: