מפגש צועדים - חשיבות עצמית

שאלה לחברים שהשתתפו

האם אתם פתוחים לאפשרות שגם אנשים שלא מגיעים לפורום, יגיעו למפגשים הבאים? אני מתכוונת לכאלה ששמעו על המפגש ומרגשים שהוא יכול לתרום להם\ שהם עשויים לתרום לו מה דעתכם בנושא? אשמח לשמוע מה דעתכם\ רצונותיכם בנושא, גם אם "לא אכפת לכם"

בRUR

גם במפגש הזה היו אנשים שלא קשורים לפורום. נראה לי חשוב שהאנשים יהיו קשורים לדרך הלוחמים, ונראה לי שכדאי גם שיכירו את הספרים של קסטנדה, כדי שתהיה שפה משותפת מינימאלית ולא נצטרך להתעכב על דקויות משמעות. תודה על תשומת לבך אחת בדרך

כנ"ל בשרשור הזה...

אני אשמח אם גם אנשים שלא היו במפגש והנושא מדבר אליהם ישתתפו בשרשור הזה מעבר לרמת ה"ציטוטים". תודה על תשומת לבכם אחת בדרך

נ ו ל י ה

New member
../images/Emo80.gif ציטוטים ../images/Emo27.gif

יש ציטוט אחד שעושה לי את זה כבר הרבה זמן, והייתי רוצה לדעת מה אחרים חושבים עליו. גלגל הזמן, עמוד 124 "חסרונן של המילים הוא שהן תמיד גורמים לנו לחוש נאורים, אולם כאשר אנו פונים להביט בעולם, הן תמיד מאכזבות אותנו, ולבסוף אנו עומדים לפני העולם כפי שעשינו תמיד, ללא הארה. מסיבה זו, הלוחם מבקש לפעול ולא לדבר, ולשם כך הוא מקבל תיאור חדש של העולם, תיאור חדש שבו הדיבור אינו כה חשוב,ואשר בו לפעולות חדשות יש מחשבות חדשות."

נוליה |שמאלה|

אולי לא הסברתי את עצמי טוב. את הציטוטים צריך להכניס תחת ההודעה "ציטוטים", את השיתופים תחת "שיתופים" וכו'. ככה נבין מה שייך לאן, yes? ותודה על הציטוט. הוא סבבה. מה אתה חושב עליו? או אולי, איך אתה פועל אותו? תודה על תשומת לבך אחת בדרך

נ ו ל י ה

New member
פיספוס מצער...

כשהתחלתי לכתוב את הציטוט, עוד לא הופיעו כל הנושאים שלך, ולכן הציטוט הופיע בנפרד. אפשר לבקש אולי ממיכל או עופרי להעביר אותו. בקשר לציטוט יש לי שאלה אלייך, האם כתיבת הודעות נחשבת גם לדיבור? נוליה.

למעלה