מפגש

black_light

New member
שאלה קצת דפוקה אבל בכל זאת

בת"א אין דבר כזה שביום שלישי סוגרים דברים אחה"צ? כי כאן יש..

black_light

New member
אם תשימי לב, זה בדיוק מה שאנחנו

מנסים להחליט בעזרת השרור הזה. חשבתי שהפורום לא מספיק מגובש בשבילך?

black_light

New member
אני לא מתנשאת.

שאלת שאלה. זו בדיוק אותה השאלה לשמה פתחתי את השרשור. אם היית שמה לב לזה לא היית שואלת. פשוט כמשמעו. ציינתי עובדה. לא התנשאתי.

black_light

New member
אה, ולגבי הגיבוש

אז את בעצמך אמרת את זה ופסלת את ההצעה שהייתה פה למפגש. שוב ציון עובדה. לא התנשאות. תהיתי מה שינה את דעתך פתאום.

Super Icon

New member
את מכניסה לי מילים לפה,

וגם מוציאה אותי מתנשאת. אז- אני אמרתי שמאנם הפורום לא מגובש מספיק אבל שווה לתת הזמנות- כי אני יודעת שאני אבוא. וד"א אפשר להעביר את זה לסנטר, בד"כ המון אנשים בחולצות שחורות לא מפחידים שם כבר אף אחד
ושמה מותר לעשן לא רק במקומות של מצורעים!
(שזה בערך העיקר בסיבה שלי להעביר את זה לדיזינגוף סנטר.....)

AcesHigh

New member
בן...ממש הגיוני...

נעביר הכל לסנטר כי אפשר לעשן שם... על כך נאמר: o_O מה הקטע?

black_light

New member
טוף, שמעי...

לא התכוונתי להוציא אותך מתנשאת. סיקרן אותי מה שינה את דעתך בזמן קצר כל כך. כי עם כל הכבוד, לי נראה קצת קשה להחליט שהפורום לא מגובש אחרי שהיית פה כמה ימים ספורים.אולי לא כתבתי את זה נכון או את לא קראת את זה בטון נכון, לא יודעת. זה קורה בהודעות, אני מניחה שאת יודעת. את יודעת שתבואי? סבבה לך!
את במצב טוב יותר מאנשים אחרים כאן (לגבי המפגש). לגבי המיקום - בכיף. יש שם גם חנויות (לפחות אחת) שוות יותר ונרא לי שגם יותר אוכל. אבל להפגש עדיף באזריעלי כי זאת גם תחנת רכבת. לכל אלה שמגיעים מקצוות הארץ הרחוקים יותר. אגב, מאיפה את?

Super Icon

New member
אבל אי אפשר....

לעשן! :( אני אמות בערך......אז מישהו יצטרך ללכת איתי לפינות עישון! אני אגרור מישו איתי!!!!! ואם זה מהשיקול של תחנת רכבת אז סבבה

black_light

New member
אוקיי, אבל תציע משהו אחר.

אם כל אחד יגיד "לא" ולא יעלה רעיון חלופי נסיים בזה שנשע על הגג של עזריאלי ונביט בשמיים.

AMORPHIOS

New member
אין רע בכנסיות, אני אוהב כנסיות, הן

נשרפות טוב יותר מבתי כנסת ומסגדים.

למעלה