מפגש

אני לא חושבת שאני אבוא

כלומר, אני יכולה סה"כ, אבל... לא יודעת, אני באמת לא מרגישה שאני מכירה פה טוב את כולם.. ו..זה בטח יהיה מוזר והכל לבוא ככה... אבל נראה, אולי.... אני בעקרון חושבת שהפורום ממש לא מספיק מגובש בשביל זה. אבל מה שאתם רוצים. הייתי כבר במפגשי פורום, אבל זה היה רק אחרי שעבר הרבה זמן, והמשתתפים ממש הכירו טוב (בגבולות האינטרנט ולפעמים אפילו הטלפון) אחד את השני. ופה.... אני בקושי מכירה את השמות האמיתיים של כולם. אבל שיהיה...

AMORPHIOS

New member
אז השרשרור הזה יהיה גם מעין שרשור

היכרות! קוראים לי עודד, נעים מאוד. ואת?

Scarred

New member
לדעתי זה סבבה...

אבל לא יודע.. העזריאלי? די החרמתי את המקום הזה מאז הפעם האחרונה שהייתי שם... חוץ מזה זה נשמע סבבה זה יכול להיות מפגש גיבוש נורא נחמד... אחרי הכל גיבוש דרך הפורום יותר קשה לעשות מאשר מתוך פגישה..

black_light

New member
גם נכון. ../images/Emo13.gif

אם אתה לא רוצה עזריאלי פשוט תציע מקום אחר. אבל שיהיה נוח להגיע אליו מרחבי הארץ.

AMORPHIOS

New member
אבל קודם להיפגש בתחנת הרכבת

בעזריאלי. מה לעשות, יש כאלו שלא מכירים כ"כ את ת"א

black_light

New member
אתה נוסע איתי ואני מכירה.

אל תדאג, אביא אותנו בבטחה לסנטר.

Scarred

New member
טוב.....

נראה שאין ברירה העניין הוא אני פשוט גר איזה רבע שעה מהסנטר וזה יהיה סתם להגיע עד לתחנת רכבת ואז לחזור בחזרה עד לשם שוב פעם...

useless human

New member
אממממ...

אם זיו בא אז גם אני באה :) ואולי יהיה נוח לכמה אנשים כאן להפגש ביום חמישי לפני אמון אמרת', וכל אלו שמתכוונים גם לבוא להופעה ילכו יחדיו לבארבי :) נו נו איך אני?! בטח כבר הציעו את זה... פשוט אין לי כוח לקרוא הכל

AMORPHIOS

New member
נשמע משובח לכל הדיעות. אני איתך!

עוד מישהו רוצה "מיני מפגש"? בהנחה שאני בא אני אהיה במיני מפגש הזה

useless human

New member
פיספסתי משהו...

מיני מפגש? ואיפה ומתי המפגש בלי ה"מיני"?? קבעו יוםשעה? ביטלו? אה?!

AMORPHIOS

New member
יש את המפגש הרשמי ועכשיו את מדברת

על משהו שנשמע כמו "מיני מפגש" כמו שהיה בהופעה של סיילם שנכחו בה כמה חברי פורום שראו ת'הופעה ביחד.

למעלה