מפגש

Sefy

New member
אני לצערי מבטל השתתפות ../images/Emo4.gif

קיבלתי שתי עבודות פרטיות להתקנת מחשבים הערב, ומכיוון שהמון זמן לא היה לי, אני לא יכול לוותר על זה. מצטער ומאחל לכם המון כיף! (אוויר, אתה לא צריך לאסוף אותי! תודה על הכל!
)

Sefy

New member
מצטער, אבל חייב עבודה ../images/Emo7.gif

זה הכסף כיס היחיד שנכנס לי כרגע אז אין לי ברירה לא יכול לבטל

Sefy

New member
../images/Emo6.gif

אתם רק בטוחים שזה פגישה של "מה נשים רוצות" ? כי לפי השמות פה, זה נראה כמו פגישה של פורום סקס
חוץ מסקארלט כמובן

חס וכרפס...פורום סקס? טפו,טפו,טפו..

ישמרנו אותנו האל ממרעין בישין. ולפי השאלה אני מבין שיש לך המון ידע "כללי", אז אתה אחד מהצופים הנלהבים שם?

Sefy

New member
לא, כבר 7 חודשים שלא הייתי שם ../images/Emo3.gif

אני פשוט מכיר הרבה מהאנשים שהולכים למפגש בתור שמות שראיתי בעבר שם. פורום סקס לגבי זה פורום של 80% אנשים צבועים. אז אין לי מה לחפש שם.

עבורי האווירה שם ספוגה בריח חזק...

של הדבר הנכון שממריץ את הדם ואת האדרנלין, והאנשים שאני מכיר משם הם ילדת הכוכבים, זיגזג, עוד מישהי שברח לי הניק שלה (טוב, היא עדיין לא השאירה לי שפתון על השיניים
), ועוד כמה אנשים איכותיים, אז כנראה שהתמזל מזלי ולא יצא לי עדיין להכיר את ה-80%. תגיד...אם השמות כאן הם כמו בפורום סקס, זה סימן שהפורום כאן מתדרדר?

Sefy

New member
עבורי האווירה שם ספוגה בצביעות

ויש שם מיעוט של אנשים איכותיים. רוב האנשים שם גועליים וכאשר זה קשור לסקס שהוא אמור להיות נושא פתוח וחופשי, הם הכי סגורים שיש ואם מישהו לא מסכים איתם, אז כמו נשרים הם מעליבים ומנהלות עם כל הכבוד שם נראה כאילו הן מעודדות או לפחות לא עושות כלום כדי לחסום או להזהיר. כמו שאמרתי, יש שם גם אנשים איכותיים ואני הכרתי משם גם כאלה, אבל הרוב, פשוט צבועים (יום אחד מתפארים בהשגים שלהם, יום אחרי זה הם מעליבים אחד חדש שמתפאר בדיוק באותם השגים כמוהם) בצורה בלתי נסבלת וגועלית. ואם יש פה כל כך הרבה משם, אולי הם ברחו משם גם ?
מקווה שלא יצא לך להכיר את האנשים האחרים שם...

M a x i m A

New member
אז אני מה20% הלא צבועים../images/Emo9.gif

דווקא אחל'ה חבר'ה יש שם תשאל את ה"אוויר" הוא גם היה במפגש ונהנה...

למעלה