סמבמבה
S Sefy New member 30/3/04 #50 ילדונת מתוקונת, אין לי שום בעיה ../images/Emo3.gif ה 90% מהחברה פה בינתיים הם מתוך ה 20% של האנשים הנחמדים שם (וואי כמה שאני שונא אחוזים ומתמתיקה )
ילדונת מתוקונת, אין לי שום בעיה ../images/Emo3.gif ה 90% מהחברה פה בינתיים הם מתוך ה 20% של האנשים הנחמדים שם (וואי כמה שאני שונא אחוזים ומתמתיקה )
S Sefy New member 30/3/04 #58 זו לא בעיה, אני נהנה מכל רגע ../images/Emo6.gif אין לי בעיה עם מספרים, לא עשיתי שנים
א אקסייטרית New member 31/3/04 #70 סף?????? לא נכון...... המלאי עלה!....90%.....אבל מי סופר. נפגש בהזדמנות..מ ה 10% אלייך... עדיין....אין כמו הנציגות של הפורום שלנו!
סף?????? לא נכון...... המלאי עלה!....90%.....אבל מי סופר. נפגש בהזדמנות..מ ה 10% אלייך... עדיין....אין כמו הנציגות של הפורום שלנו!
S Sefy New member 31/3/04 #71 אקסייטרית, המלאי אולי עלה שם ../images/Emo8.gif אבל האינטלגנציה ירדה, הדבר היחיד שמחזיק אותה זה ה 20% של האנשים שהם נחמדים יותר ולא שופטים אחרים אלה מקבלים אותם כמו שהם. ובהזדמנות שניה אם יהיה. אני אישית ביישן מידי לפגישות עם הרבה אנשים שאני לא מכיר
אקסייטרית, המלאי אולי עלה שם ../images/Emo8.gif אבל האינטלגנציה ירדה, הדבר היחיד שמחזיק אותה זה ה 20% של האנשים שהם נחמדים יותר ולא שופטים אחרים אלה מקבלים אותם כמו שהם. ובהזדמנות שניה אם יהיה. אני אישית ביישן מידי לפגישות עם הרבה אנשים שאני לא מכיר