הדירוג שלי הולך ככה: מקום ראשון- TIW מקום שני- S/T מקום שלישי- ABL אז ככה, לדעתי הראשון היה אלבום רוק מעולה!! ממש מיוחד וייחודי, ומבדיל אותם מהרבה להקות אחרות. השני הרגיש לי הרבה יותר ממוסחר. לא רע בכלל! אבל יחסית לראשון- די התאכזבתי.. בשלישי כבר מרגישים שהם מצאו עצמאות, מצאו את הנישה שלהם והם מצויינים, ייחודיים מאוד וגם הרבה יותר בוגרים. חפרתי. תתמודדו.
הלבן - זה צמיד מיוחד, שיצא במהדורה מוגבלת של 1000 עותקים וכל עותק ממסופר. זה צמיד של ה"Seraphim devision" שרפים- כמו תנ"ך.. מלאכים כאילו. זה סתם שם של קבוצה באשלון ש-30 עשו האדום- זההצמיד הרשמי של האשלון. ככה את יודעת שמי שעונד את הצמיד הזה עם מהאשלון השחור- למארס ארמי.. מעריצים רגילים שכאלה
../images/Emo41.gif שיר שלא יצא באף אלבום של העשור ../images/Emo41.gif
חח לא ידעתי איך לנסח.. קיצר 1. phase 1:fortification 2. Vallhala 3. Anarchy in Tokyo 4. Revolution 5.Occam's Razor 6. Some other sun 7. The believer 8. Pressure 9. Sisters of heresy 10.Santa through the back door 11.Old blues song
Occam's Razor מעולה, Santa אדיר, Old Blues מהמם.. אין לי מילים.. באמת.. אבל אני חושבת שאת התואר הנכסף הייתי מחלקת בכיף בין 3: Phase 1:fortification Valhalla Revolution