מצעד העשור- גרסאת מאדים

etmiys

New member
טוב. שוב- לא קל..

הדירוג שלי הולך ככה: מקום ראשון- TIW מקום שני- S/T מקום שלישי- ABL אז ככה, לדעתי הראשון היה אלבום רוק מעולה!! ממש מיוחד וייחודי, ומבדיל אותם מהרבה להקות אחרות. השני הרגיש לי הרבה יותר ממוסחר. לא רע בכלל! אבל יחסית לראשון- די התאכזבתי.. בשלישי כבר מרגישים שהם מצאו עצמאות, מצאו את הנישה שלהם והם מצויינים, ייחודיים מאוד וגם הרבה יותר בוגרים. חפרתי. תתמודדו.

liron138

New member
אכן THIS IS WAR!

דיסק פשוט מדהים..עושה לי התרגשות כל פעם שאני שומעת אותו..עם הקול המצמרר של ג'ארד...והלחן המדהים... והסאמיט ברקע....פשוט מדהים!!!!!!!!

נו באמת..

טוב. צריך לשים סוף לדבר הזה 1. הצמיד השחור! 2. הצמיד האדום - E C H E L O N 3. הצמיד הלבן - SERAPHIM DEVISION!!!

כן

הלבן - זה צמיד מיוחד, שיצא במהדורה מוגבלת של 1000 עותקים וכל עותק ממסופר. זה צמיד של ה"Seraphim devision" שרפים- כמו תנ"ך.. מלאכים כאילו. זה סתם שם של קבוצה באשלון ש-30 עשו האדום- זההצמיד הרשמי של האשלון. ככה את יודעת שמי שעונד את הצמיד הזה עם מהאשלון השחור- למארס ארמי.. מעריצים רגילים שכאלה

../images/Emo41.gif שיר שלא יצא באף אלבום של העשור ../images/Emo41.gif

חח לא ידעתי איך לנסח.. קיצר 1. phase 1:fortification 2. Vallhala 3. Anarchy in Tokyo 4. Revolution 5.Occam's Razor 6. Some other sun 7. The believer 8. Pressure 9. Sisters of heresy 10.Santa through the back door 11.Old blues song

A Modern Myth

New member
בזמן האחרון אני ממש אוהבת את santa through

בגלל התקופה והכל, אבל ללא ספק phase 1: fortification

TA127

New member
התלבטות קשה...

אבל valhalla... חוץ מזה שלכמה שירים לא היה סיכוי כי אין להם גרסה באיכות טובה

etmiys

New member
וואו!! כולם מדהימים פשוט!!

Occam's Razor מעולה, Santa אדיר, Old Blues מהמם.. אין לי מילים.. באמת.. אבל אני חושבת שאת התואר הנכסף הייתי מחלקת בכיף בין 3: Phase 1:fortification Valhalla Revolution

liron138

New member
Vallhala ו..Occam's Razor

ואני נורא מחבבת את ANARCHY IN TOKYO....אבל את הראשונים הכי הכי..

למעלה