מצעד העשור- גרסאת מאדים

A Modern Myth

New member
אפשר לעשות "ההופעה של העשור"

אני מציעה את FY בגרסא עם אלי גווארה בMTV, מ2007 לדעתי אם אני לא טועה. זו לדעתי אחת ההופעות המעולות ביותר שלהם

etmiys

New member
עוד רעיונות..

המשימה המגניבה לאשלון הפרוייקט של העשור (בסגנון H4H וכאלה..) הציטוט

etmiys

New member
ועוד..

התספורת של ג'ארד מעשים מטורפים שהאשלון עשו

BtHeS 94

New member
ישלי רעיון!! XDD

קטגוריות.המממ.. מה שאני מציעה זה: השיר החרוש של העשור-(תמלאו לפי בחירה) והשיר הלא קשור-(כנ''ל) אם יהיו לי עוד רעיונות בהמשך-אני אודיע לכם.. חח למרות שבקטגוריית 'השיר החרוש'-הייתי שמה את the kill XDDD שיהיה שבוע טוב אנשים ואנשות חמדמדים D:

../images/Emo41.gif סטייל ה...ממש לא אכפת לי ../images/Emo41.gif

שאפיין אותם בכל תקופת הדיסק הראשון. "אין לי כסף אז זה מה שהיה לי בארון - והפס שלי בשיער ממש מגניב"

../images/Emo41.gif סטייל זה טוב זה אימו ../images/Emo41.gif

שאפיין אותם מתקופת דה קיל והלאה. התקופה הכי קשה בחייהם של המעריצים כי ממש היינו צריכים להצטדק "לאאאאא הם רק נראים ככה.. אתה ממש צריך להקשיב למוזיקה"

רעותוש02

New member
אני נראלי המשכתי לשמוע מעבר לשיר אחד

רק כי הם נראו ככה XDDD [טוב כי פרום יסטרדי היה מעולה P:] אבל אני ממש ממש אוהבת תסטייל הזה!

../images/Emo41.gifסטייל ה.. גלאח זה הכי אחי ../images/Emo41.gif

שהיה בתקופה attack אבל לא שרד מעבר. מאט עם שיער שחור מזוויע. תומו.. אין מה לדבר. מי מעצב להם את השיער לעזאזל?!

../images/Emo41.gif סטייל ה- אני גברי משמע אני מזוקן" ../images/Emo41.gif

משמע- ג'ארד נראה כמו הומלס משמע שאנון נראה כמו הומלס משמע תומו נראה כמו מחבל וכל זה בתקופות הכי קשות שהם לא יצאו מהבית. ואפילו אין לי תמונה לתיעוד

../images/Emo41.gif סטייל סוניק וחבריו ../images/Emo41.gif

שמאפיין את התקופה הנוכחית. ג'ארד נראה כמו סוניק תומו רזה כמו ג'ארד ושאנון.. השמין קצת

למעלה