מצעד נוכחות חודשי!

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif

שם: מורמור. תאריך לידה: 7.4 גיל: 15 כיתה: ט' מין: נקבה איזור מגורים: עיר הילדים! להקות הכיהכי אהובות: כרגע פרמור ופלייליף
ופוב, תמידD: שירים הכיהכי אהובים: XD מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected] לאסטFM: - תמונה(שלכם): מהירה. מה אתם שומעים עכשיו? Paramore - Hallelujah לכבוד סיום השנה: שטוב שנגמרת[: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? חציון ראשון הלך מצוין, ואז כבר התייעפתי ._. יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? שנה הבאה
אתם באים לאוונסנס? 380 ?! הם ממש לא שווים את זהD: אמ, נו אפשר לחשוב. אני בכלל לא שומעת אותם.

oshriti123

New member
יאי

שם: אושרית תאריך לידה: 16.1.92 גיל: 15
כיתה: ט'. מין: כן, הרבה. [חה. חה. חה.] נקבה >< איזור מגורים: חיפה להקות הכיהכי אהובות: לוסטפרופטס
, מיוז, דה יוזד, טקינג באק סאנדיי שירים הכיהכי אהובים: Taking Back Sunday - Make Damn Sure Lostprophets - Burn, Burn The Calling - wherever you will go מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected] לאסטFM: תמונה(שלכם): [: מה אתם שומעים עכשיו? את הדיסק UTIS של קיין. לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? ממ האמת שמעולה... רק חבל שבסוף אחרי שידעתי שאני בטוח מתקבלת לתיכון בבית ספר שלי התחלתי לחפף. :/ עכשיו אני ממש מקווה שזה לא יהרוס לי ): יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? נואפ, שנה הבאה
אתם באים לאוונסנס? לא נראה לי... שומרת לפסטיבל של מיוז

GaIi4697

New member
נמ

שם: גלי תאריך לידה: 8.1 גיל: 13 וחצי כיתה: ז' איזור מגורים: ת"א להקות הכיהכי אהובות: HIM, פלסיבו, האשסאונד, פורמט, נרוונה, ביטלס, רולינג סטונס מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected] תמונה(שלכם): חח? מה אתם שומעים עכשיו? Louis Vuitton - jeffree star לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? חחחחח המ.. משהו בין גרוע לבסדר?
יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? לא אתם באים לאוונסנס? לא

../images/Emo216.gif

שם: אפרת תאריך לידה: 23.1 גיל: 13 כיתה: ח' מין: חייזר איזור מגורים: מרכז להקות הכיהכי אהובות:
גרין דיי
,פול אאוט בוי,בילי טאלנט שירים הכיהכי אהובים: אממ..כל מה ששל גרין דיי,פולן ליפס של בילי טאלנט וסרנדר,וגם כל מיני של פו"ב מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: מסן: [email protected] אייסי: 306970847 מייספייס: www.myspace.com/efraty לאסטFM:--- תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו? שומדבר

PATD

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

שם:תמר תאריך לידה:24.9
איזור מגורים:מבשרתתת להקות הכיהכי אהובות:פאניק!,TAI,MCR שירים הכיהכי אהובים:יש הרבה.. מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]:[email protected] תמונה(שלכם):
מה אתם שומעים עכשיו?Bulls In Brooklyn של TAI לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים?ירידה בלימודים חחח0 יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה?כן X___X אתם באים לאוונסנס?נהה.. יותר מידי כסף

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. תאריך לידה: 22.3 גיל: 15 וכמעט רבע. כיתה: ט'. מין: נקבע! חח נו. בת ><" איזור מגורים: ראש הזין. להקות הכיהכי אהובות: לוסטפרופטס. השאר סתם מתחלף כל הזמן.. שירים הכיהכי אהובים: יותר מידי
מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected] לאסטFM: http://last.fm/user/smothz תמונה(שלכם): -> מה אתם שומעים עכשיו? Jeff Buckley - So Real לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? לימודים אממ.. ואו. היו הרבה ירידות אבל גם עליות מפתיעות. יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? שנה הבאה ;; אתם באים לאוונסנס? ברור. הכרטיס מולי.. רק אין לי כלכך איך ועם מי להיות שם ;; ולהגיע.

Doom da da di da di Doom da da di da di

שם:טולי תאריך לידה:10.1 גיל:16 ומשהו כיתה: י' מין: נ' איזור מגורים: פרדס-חנה כרכור להקות הכיהכי אהובות: H.I.M, paramore, flyleaf, linkin park שירים הכיהכי אהובים:עבור מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]:[email protected] לאסטFM: תמונה(שלכם):....... מה אתם שומעים עכשיו?mika - love today לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים?חחחחחחח עזבו... יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? יום שני מגן בלשון ויום שישי מעוד ב' מגן בהיסטוריה אתם באים לאוונסנס? נופ....

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם:אור תאריך לידה:20.1 גיל:14 כיתה:ח מין:נקבה איזור מגורים:יקנעם או משו
להקות הכיהכי אהובות:פאניק, סאם 41
שירים הכיהכי אהובים:משתנה מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected] http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=426234 לאסטFM: תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו? Over My Head-Sum 41 לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים?בסדר יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה?לא אתם באים לאוונסנס?ממש לא

Incubus Creep

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: כרמל תאריך לידה: 23.1 גיל: 15.5 כיתה: ט' מין: נקבה איזור מגורים: ת"א להקות הכיהכי אהובות: INCUBUS ואז MUSE ואולי אחריהם 30 שניות למאדים:p אבל יש הרבה להקות שאני שומעת פה ושם שירים שלהם.. שירים הכיהכי אהובים: יש יותר מידי כאלהXD מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected] תוסיפו בהמוניכם:) תמונה(שלכם): אני לא בבית עכשיו, אצל דודים. מה אתם שומעים עכשיו? שוב, לא בבית:p אבל הייתי שומעת בטח משהו מאוריג'ין אוף סימטרי לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? בסדר.. יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? נופ :) אתם באים לאוונסנס? לא.. אני בדיוק באילת אחרי מלא זמן שלא הייתי שם בזמן ההופעה ואני מניחה שיצא לי לראות את אוונסנס מתישהו.. Peace Out /m\

shim1110

New member
אמממ

שם: שמרית:-9 תאריך לידה: 3-8-91
כיתה: י'
איזור מגורים: אשדוד
להקות הכיהכי אהובות: P!ATD, FOB, 30STM, MCR, GC, Nickelback, Yellowcard
שירים הכיהכי אהובים: The Kill, IWSNT, Victims Of Love ועוד....
מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected] לאסטFM: אין....
תמונה(שלכם): לא צריך...
מה אתם שומעים עכשיו? Cry Me a River-JT
לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? בעעעעעע:-! יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? לשון והיסטוריה-בגרויות אתם באים לאוונסנס? לא....

T y r

New member
מה?!

עדיין לא מכניסה אואזיס ללהקות האהובות?

i love TAI

New member
יאייי כבר יוני!!

שם: עדן תאריך לידה: 24/9/89
גיל: 17 [עוד 3 חוד' 18 ואהה אני כבר זקנה] כיתה: י"ב מין: נ' איזור מגורים: מבשרתתתת להקות הכיהכי אהובות: ,The Academy is..., My Chemical Romance, Panic! At The Disco, The Fray, Fall Out Boy, Oasis, Queen, Goo Goo Dolls, Guns n' Roses, Pink Floyd ועוד... שירים הכיהכי אהובים: יש יותר מדי!!! חלק מאלה שאני הכי אוהבת בזמן זה הם: wish you were here- pink floyd how to save a life- the fray Acustic #3- Goo Goo Dolls hear you me- Jimmy Eat World Don't cry- Guns n' Roses Knocking on heavens doors- Guns n' roses novenber rain- Guns 'n' roses Everything We Had-The Academy is... ואההה... אין לי כוח להמשיך יש כל כך הרבה!! XD מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: מסנג'ר: [email protected] מייספייס: תלחצו על הכחול לאסטFM: אינלי מושג מזה X__X תמונה(שלכם): תמר ואני... מה אתם שומעים עכשיו? Skeptics And True Believers-TAI לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים?רעעעעעע יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? כן.. [לצערי הרב אבל לפחות אני מסיימת עם זה יאייי] אתם באים לאוונסנס? נופ יותר מדי יקר!

Rose131

New member
5 כולל אני, מה. לא כזה הרבה, לא?../images/Emo12.gif

זה כזה.. עדן, תמר, יובל, נועה ואני!D: ואני היחידה שמכירה את כולםםם! כמה מרגש

T y r

New member
דווקא

הקטע ההזויי הוא שאני לא מכיר את עדן ותמר (וחבל ^^)

i love TAI

New member
חחח.. בשרשור של השבוע

ששמת תמונה שלך דווקא נראית לי מוכר ואז ראיתי שאתה ממבשרת XD אז אני מכירה אותך כי ראיתי אותך בבצפר כנראה

Rose131

New member
יום אחד אני אכיר ביניכם! יש עוד 17 ימים!

[ויובל, שכחתי להגיד לנעמה שהלכת
]

למעלה