מקסיקו 7/7- הפרק בו הכל נחשף!

סוכריה16

New member
יווו איזה זיכרון צח יש לך!1 חח|ספוי

מאיםה את זוכרת?!?!?!?!!? חחח... תגידי סימון לא היה עונה 2?!?!?! כי אני זוכרת שפעם ראיתי והוא זבל!! הוא עבד לי על קמייי! מסכנה שלי!!

LemonLimeLilach

New member
לאאא ../images/Emo58.gif

הוא עוזב בסוף העונה ה 1... אפילו שלא יודעים את זה עד העונה ה 2... בתחילת העונה ה 2 מריצה מספרת לפבלו שהם נפרדו בלה בלה בלה ואז היא ופבלו מנסים להיות ידידים

LemonLimeLilach

New member
הדבר הכי קורע לב שראיתי ../images/Emo58.gif

אי פעם וגם הכי יפה... במיוחד הקטע שמיה נותנת לו טישו והם מחזיקים ידיים ים של דמעות

סוכריה16

New member
וואי עכשיו ראיתי תאחרון!!../images/Emo7.gif

אוףףףףףףףף!!!!!! זה פשוט עצוב.... לא מגיע לו לסבול ככה!! אוףףףףףף!!!
והגסטון הזה!!! אוחחח!!!

bigmomentom

New member
צמרמורת

בכל פעם שאני רואה את הסירטונים מחדש. אנהי ופונצ'ו- שחקני השנה!

סוכריה16

New member
חח את רואה נכנסתי לפורומים

של אנהי ופונצ'ו.. ואת רואה כולם שם "מה?!?! פונצ'ו גם יפה וגם משחק טוב" ואני כזה "אהה? מלך פשוט!" אני מתה על היכולות משחק שלו.. ושהוא בוכה!! דיי הוא שחקן ענק ואנהי בכלל אני חשובת שהיא שמה את כולם שם בכיס הקטן.. ישר יורדות לה דמעות חח והיא מרגשת שהיא שרה ומדברת.. מהבנים - פונצ'ו ענק!! אין אין.... הסצנה שהכי בכיתי בה בעולם הייתה בטיטאניק ובמוות של קלהר ב406.. פונצ'ו בכה... ממש ממשששששש! ואחר כך בת דודה שלי התקשרה ובכתה זה פשוט היה עצוב

חניניתה

New member
../images/Emo58.gif

יאאאאאאאאאא פונצ'וווו מושלם שלייייייי איזה משחקקקקקקקקקק גם אנהיייי הם שיחקו מעולההההההההההה לא ראיתי את כל הסירטונים כדי לא להרוס לי אבל ראיתי חלק.. יאאאאאאאאאאאאא

bigmomentom

New member
למי שראה את הגירסה הארגנטינאית

סצינת הגילוי על הנקמה מיגל/מנואל- איפה היא יותר מוצלחת, בגירסה המקסיקנית או בארגנטינאית? ונא לפרט!

LemonLimeLilach

New member
המקסיקנית ../images/Emo58.gif

חח ומי שמכיר אותי כאן יודע שזה נחשב הרבההההה כשאני מעדיפה משהו מהגרסא המקסיקנית על פני הארגנטינאית
בכל אופן, הגרסא המקסיקנית לדעתי הרבה יותר קורעת לב, הרבה יותר חזקה מבחינת מה שזה עשה ללב המסכן והרעוע שלי ואיך שהגבתי לזה (דמעות) וגם היו חלקים קטנים קטנים כאלה שלא היו בארגנטינה שלדעתי ממש הוסיפו בכל מקרה, אני עדיין מחכה לסרטון של הסטירה... רק אז אני אדע אם אפשר להכתיר את הטיפול של מקסיקו בחלק הזה של הסדרה כמושלם, או לא. בינתיים זה היה ממש ממש מושלם לדעתי. ח"ח

סוכריה16

New member
יש משוו במה שאת אומרת!../images/Emo58.gif

עכשיו זה יחסית שמח מה שהולך פה! הסדרות של פדרו דמיאן זה סדרות מאוד עצובות חח נגיד מי שראה 406 ממש מתגעגע לפרקים העצובים1 לפעמים נמאס לנו מיותר מידי שמח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והנה! הפרקים האלו הולכים להיות פיצוי הוגן! פונצ'ו בוכה ! אנהי בוכה! חחחחחחחח סטירה של פראנקו!!? זה כמו לקבל ליטוף! הוא כזה אדיש!! לא נראה לי הקטע הזה יצליח להם.. מסיבה אחת- פונצ'ו מעולה אבל פראנקו.. העדפתי הרבה יותר תפראנקו של ארגנטינה מלא פעמים אני עושה "חבל שסוניה ופראנקו הארנגטינאים לא פה!" כי ממש אהבתי אותם.. בעיקר את סוניה "מי סייאליטה בג'ה" חח שחקנית מקסימה..

LemonLimeLilach

New member
אני אבכה אם זה יהיה ליטוף ../images/Emo58.gif

נשבעת לך. כל כך אהבתי את הסטירה הזאת, אלוהים! במה שאני מעלה לך נראה לי שיש גם את הקטע של הסטירה... וואו זה כל כך חזק. תראי את זה כמוני, מיליון פעם, ועדיין לא תאמיני שזה קרה
גם אני מעדיפה את הסוניה ופרנקו של ארגנטינה. האמת, מרטין סיפלד שחקן ענק, אחד האהובים עליי, וקתרין פולופ, שתהיה בריאה, היא מדהימה בכל מובן של המילה הזאת! בהתחלה חשבתי שאני אוהב את אלמה יותר, אבל.. ל-אאאאאא. ואיך בכלל אפשר בלי ה mi ciela bella, איך הם וויתרו על זה?! אני בחיים לא אסלח להם. כמו שהם גם הורידו לי את הקוף אצטקי
אפילו שפה זה הגיוני. לפחות הם השאירו את ה que dificil es ser yo

סוכריה16

New member
לא .. פה דווקא אהבתי את ה-

צ'ריטו מונטפרו חחח... וכן! סוניה תמיד הייתה אומרת "מי מריסיטה מי סייליטה בג'ה" אבל נו באמת.. את רואה את נינל אומרת את זה!??! אני לא היא לא קופצנית אבל חפיף כי הסמנות של המבגורים בלכל מעצבנות אותי!

LemonLimeLilach

New member
חחח נינל לא שחקנית משהו

היא יותר... חזה ותחת (בלי להעליב את מי שאוהב אותה
) קתרין עשתה את זה ממש טוב, עם כל התנועות גוף וההבעות פנים והכל הכל היא הייתה עושה ככה עם השפתיים ומעיפה את השיער ומענטזת... נינל לא עושה את זה! היא גבס!

ג ב ש ו ש

New member
אל תגידו ככה על נינל שלי../images/Emo7.gif../images/Emo88.gif

אני מטורף עלייה
היא יודעת לשחק מעולהה..ולשיר מדהיםםםםם

סוכריה16

New member
אבל עדיין.. היא

לא זזה!! חחח.. היא דיי מעצבנת אותי האמת.. אבל מה שכן היא מכניסה עצב לפעמים לסדרה ואני אוהבת.. כי יורדים לה דמעות בשנייה.. והקטעים שלה ושל רובר עצובים חח

LemonLimeLilach

New member
וגם ../images/Emo58.gif

שכחתי משהו... אין עכשיו הרבה פרקים עצובים האמת... אבלללללל יש קטע של מיה ומנואל שהם בוכים כשהיא באה אליו ואומרת לו שהיא רוצה להיות איתו והוא אומר לה שהוא לא מספיק טוב בשבילה.. ושניהם בוכים - נראה לי את הולכת ליהנות מזה חבל"זזזזז ואחרי זה יש את השמיייייייח שהם יהיו ביחד

סוכריה16

New member
אויי!! באמת!?!? חחח../images/Emo58.gif

איזה יופי! חח .. סתם! בקטעים שלהם אני מעדיפה יותר אושר חח.. אבל גם עצב! זה מרגש חח... זה הקטעים שאני הכי אוהבת.. יאללה שיםסיקו להמרח! אני מצםה שכבר ראשון יהיו יחד!

bigmomentom

New member
כולי ציפיה!

היום או מחר יעלו את התקציר השבועי של מקסיקו בפורום של אנהי ואז אני אדע אם יש את הקטע.

LemonLimeLilach

New member
העימות בגרסא הארגנטינאית

למי שרוצה ליהנות/להשוות/סתם להוריד כדי לתפוס מקום במחשב (אם זה יילך טוב אפשר להמשיך להעלות קטעים מהגרסא הארגנטינאית, אם יתחילו פה ירידות, באסה למי שכן רוצה לראות..
) http://rapidshare.de/files/240066/lu_y_feli_cuando_lloran_in_el_cuarto_de_mapas_131_132_.wmv.html ספוילרי כמובן... מפרקים 131-132 בארגנטינה

למעלה