מקסיקו 7/7- הפרק בו הכל נחשף!

bigmomentom

New member
טוב אז לדעתי

המקסיקנים לוקחים בגדול! אנהי ופונצ'ו הם שחקנים פיזיים וטוטאליים ולכן קל להתחבר לדמויות שהם עושים. בגירסה הארגנטינאית יש קטעים שהם ממש מדקלמים את הטקסט ומנואל נראה לי רגוע מידי למעמד.

bigmomentom

New member
ושוב המקסיקנים לוקחים

אולי זה בגלל שאני לא מחוברת לדמויות (כי אף פעם לא ראיתי ת'ארגנטינאית) לואיסנה ממש התנפלה עליו וזה יצא סתם אגרסיבי- לא אהבתי.

LemonLimeLilach

New member
דווקא פה יותר אהבתי את ארגנטינה

בכלל הנשיקות של פליפה ולו לוקחות כל נשיקה אחרת בענק כי הם היו אז זוג אמיתי וכל נשיקה זה אשכרה בליעה וככה אני אוהבת בכלל, בקטע הזה במיוחד זה אמור להיות מאוד תשוקתי ובגלל זה זה מאוד נכון שהיא מתנפלת עליו ככה... זה פשוט היה מושלם לסיפור שלהם, לקטע בסדרה, לכל מה שהלך שם. הנשיקה האהובה עליי של מנואל ומיה במורדים

סוכריה16

New member
אבל אני יכולה לאמר שאני מעדיפה

את של מיה ומיגל בגלל שהם כאלו חמודים.. איך שהוא מחבק אותה ומנשק אותה במצח.. ואני אישית מרגישה יותר אהבה בנהם.. כי בכלל מיה הייתה סנובית לאללה.. טוב יאללה התחיל הסרטוןןןןןן

סוכריה16

New member
גם פה.. זו רק אני

או שברבלדה מוזיפים משפטים כאלו מרגשים ומצמררים יותר חחח אהבתי יותר את מיה ומיגל! ואם זו בליעה אז למיה ומיגל לא קשה להתחרות הם בולעים אחד תשני באותה מידה וזה מעצבן אותי שלואיסנה יותר גבוהה מפלי חחחחח ... אבל אין! מזל שיש שם את פליפה הוא מכניס המון רגש לסצנה!

LemonLimeLilach

New member
הוסיפו משפטים ברבלדה? ../images/Emo12.gif

מיגל רק אמר "no lloras por favor no lloras" בלה בלה בלה תרביצי לי אבל פורפאבור נו ז'וראס ואז
דווקא אני חושבת שלואיסנה עשתה את הסצינה ההיא ממש טוב (ואני בעיקרון חושבת שהיא שחקנית לא משהו בכללללל
)

סוכריה16

New member
את הסצנה הקודמת אהבתי שהיא

עשתה והיא צעקה והצטמררתי ממש!! חח.. איך שהיא בוכה היא עושה קל צרוד כזה.. שניהם טובים.. אבל לא יודעת חסר פה משוו! חחח

סוכריה16

New member
../images/Emo58.gifאוקיי ראיתי....

חח פליפה חמוד! ואת לא יודעת פתאום חזרתי אחורה וממש נזכרתי!!! שאני רואה רבלדה זה לא מזכיר אבל אם יראו לי סרטונים של המורדים ועוד איך שאני זוכרת!!! קיצר.. ההתחלה הייתה ממש טובה .. היה לזה פונטציאל אבל לא יודעת.. נגיד לפני שבלאס פתח תדלת הוא בכלל לא בכה! אני מתפלאת עליו!! הוא לא אמר לה "אל תראי אותי ככה" לא יודעת.. זה שונה יחסית.. ברבלדה זה אכן יותר עצוב.. דרך אגב אהבתי תהתחלה1 ושלואיסנה צעקה היא עשתה את זה יפה..! אבל אנהי הרבה יותר מרגשת ופונצ'ו גם... אבל פונצ'ו מזכיר את פלי בהבעות טיפה! דווקא משחקת סבבה.. רק שהאי יותר צעקה מלנסות להבין! אנהי יותר ניסתה להקשיב... יאללה הקטע הבא! לילך.. אני רוצה עוד!

סוכריה16

New member
של מיה ומיגה חח

דברים שהיו, או שעוד לא היו!1! עדיף שהיו.. נגיד אשהוא בא אלייה בלילה... יש?!

LemonLimeLilach

New member
לא ../images/Emo6.gif

האמת יש לי יותר של פבלו ומריצה... יש לי את הנשיקה הראשונה שלהם שהם רבים על היומן שלה כל מיני רגעים כאלה של אחרי הנשיקה (לא בטוחה אם היה או לא היה אצלנו) עכשיו כשאני בודקת אני קולטת שכמעט אין לי שלהם בכלל
רוצה משהו מהעונה ה 2? יש מצב ששם יש לי יותר

סוכריה16

New member
חחחחח

של מריצה ופבלו לא.. אני מעדיפה של מיה ומנואל!! גם פה הם היו זוג עדיף! חח . וכל דבר שיש לך שלהם.. לא אכפת לי עונה 2 גם טוב!

סוכריה16

New member
אוף.. שאני מקבלת

כזו תגובה ארוכה מה זה אומר:: You have requested the file Episode_139_-_the_end.wmv (10975549 Bytes). This file has been downloaded 1 times already. IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! You have requested 29553 KB in one hour. If you request a file and get a download-link, your download-counter is increased immediately. This is neccessary in order to give you completely anonymous download-links without strong restrictions. We protect your privacy. In order to finance this webspace, downloads are limited for free-users. This file exceeds your download-limit. Please wait one hour. Or maybe you want to get a PREMIUM-Account, too? NO subscription! Instant access! אני לא אוכל להוריד גם מאוחר יותר?!?1

סוכריה16

New member
יש זה יורד!!

תודה איזה חמודההההההה!!!!!! ממש תודה!! יש לך פרקים מסוף עונה?!

blondi rebelde

New member
ראיתי את הסרטונים עכשיו

ואני חשובת שבתשיהם המקסיקנית לוקחת... קודם כל בגלל שמיגל בכה ממש לא כמו מנואל שרק כמה דמעות שכאילו אפשר לחשוב שלא יראה אותו ככה מיגל ממש בכה ואני איתו (איזה עצובבב) ולואיסנה שהיא אמרה לבלאס שילך היא בכלל לא בכתה כאילו שכחה מזה ואנהי עשתה את זה יותר יפה ובקשר לסרטון בנשיקה בקרון לא יודעת היה חסר משהו שמיה ומיגל עשו את זה פשוט מושלם ויותר מרגש.... האמת שבמורדים בכלל לא אהבתי את מיה ומנואל עניין אותי רק מריצה ופבלו אבל ברבלדה אני פשוט חולה על מיה ומיגל הם עושים את זה מ=ע=ו=ל=ה!!

למעלה