מקסיקו 8/7 -מי פוברה צ'ריטו

סוכריה16

New member
התקציר בעברית:../images/Emo58.gif

אנריקה מספר לפרננדו (אבא של סלינה) על הבעיה של סלי, ומבטיח שמיה וויקו יטפלו. פסקואל לא מאפשר ללוחאן להיות בעלת מלגה שנה הבאה. היא לא רוצה ללמוד יותר. גסטון חושב שהחברות שלה ושל גסטון נגמרה. פילאר לוחצת על אביה כדי שיספר לה את האמת על אנריקה (?). גליה רואה התנהגות חשודה בין אליסיה לפסקואל. הילדה חותכת את הקשר עם הילריו. טרסה לא רוצה שלופיטה תסע לגוואדלחרה. מיה כועסת על סלינה שלא הזהירה אותה בקשר לסלי. אלמה מבקשת מפיטר שיעזור לה לחשוף את ולריה, היא מקליטה שיחה ובה ולריה מודה בכל מה שהיא מרגישה כלפיי מיה! מיה ויקו ולופיטה מגנות על סלינה כדי לקחת אותה למומחה. מיגל שם לב שמיה גנסה ממנו את הכסף לנסיעה, ומבקש ממנה שתחזיר לו. קולוצ'י מציע לוולריה נישואים. מיה אומרת למיגל שגנבה לו את הכסף כדי שלא יהרוס את המופע בזמן שהוא לא נמצא. הוא מזמין אותה ללילה כדי שתחזיר לו אותו. גדסטון לוחץ על לוחאן כדי שתגמור עם תאו. לופיטה משלימה עם מיה וסלי. מיה שומעת על כך שמיגל מאוד עצוב. תאו אומר לאביו שהוא רוצה לעבור ביצפר, לוחאן שומעת ומחליטה לברוח, ורושמת כך לאפטרופוס (?) שלה חח מיה מבריזה לפגישה הלילית עם מיגה, בגלל שבדיוק אביה בה ומספר לה על ההחלטה להנשק לוולריה. רוברטה ולופיטה מוצאות מכתב פרידה מלוחאן, ומאמינות שהאשם בעזיבה הוא גסטון. רוברטה מכה את גסטון. גליה שוב רואה את פסקואל בהתנהגות מחשידה עפ אליסיה. פראנקו שומע את וולריה מדברת על מזימותיה נגד מיה. גסטון מפריע לשיחה בין רוברטה למגה (מי זה!?!?). הוא בא להתנקם במכות שהביאה לו רוברטה. בתור עונש על המכות שהביאה לגסטון, שמים אותה בחדר בידוד (אני חושבת) אף אחד לא יודע איפה היא!!! קולוצ'י זורק את ולריה, ומשלים עם מיה. מיה משחקת אותה טובה עם גסטון בשביל להוציא ממנו איפה רוברטה, התכנית כושלת. דייגו מוצא את רובר אבל לא אומר. אלמה מצליחה לשכנע את פסקואל להוציא את רובר ליופם שבת בלילה. אלמה אומרת לסימון שרוברטה בנסיעה. מיה מביאה למיגל מכתב. הוא מאמין שבתוכו הכסף אבל מסתבר שזה הודעה מאמו. אנריקה רוצה שרוסריו והילדים יהיו בביתו. רנטה מקנאה. גוסטבו לא רוצה שתאו יעבור ביצפר. וואי זה מלא.. אני כבר ממשיכה

סוכריה16

New member
אוקיי אני אתמקד בזוגות../images/Emo58.gif

דייגו מתכנן לעבור את הלילה עם רוברטה, בזמן שהוא יחלוק איתה בחדר הסגור. \אלמה- מנסה לנחם את קולוצ'י המדוכא, הוא פולט שמרינה בחיים, הוא משביע אותה לא לספר כלום.. גסטון הזועם על הקרבה בין מיה למיגל, שולח הודעה לליאון ואומר לו שביום שבת ילך למקום שבו תופיע הלהקה מיגל מודיע שיסיים את לימודיו באליט וואי. פראנקו שומע את אללמה מדברת דברים טובים עליו. תאו ולוחאן רוצים לנסוע לטיול שניהם. לופיטה מודיע לניקו שהיא עוזבת לגואאדלחרה. ניקו מציע לה נישואים!! אנשים אני עוצרת שנייה פה!! אני בשוק!!! זה אומר שהם יעזבו!!?!?? זה כמו בארגנטינה! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!! לופיטה לא יכולה לעזוב! לאאאאאאאאאאא

bigmomentom

New member
אמאלה!!! איזה סוף עונה !

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! דיקלה כפרה עליך, תודה!!!!!!!! תמשיכי לתרגם עוד!

סוכריה16

New member
ממשיכה../images/Emo58.gif

אלמה מנסה למנוע את זה שפראנקו ילך לראות את ביתו מופיעה, אך ללא הצלחה.. הוא הולך. לאון מגיע להופעה ורואה את בנו עולה לבמהההההה לופיטה מספרת לחברותייה, שהיא תתחתן עם ניקו. והיא עוברת איתו לגואאדלחרה
)נאני ממש מאוכזבת! אבלל ממש1!) מיגל מבקש סליחה מקולוצ'י. פסקואל מבקש מ RBD לחתום על חוזה שלא יזחור ללהקה אלמה ומיירה מתנגדות! למרות שההורים של ניקו לא מרשים לו להנשא ללופיטה הוא מוכן ללכת בכל זאת. מיה מתנשקת עם גסטון- וסימון מצלם! מיה משקרת בפני פסקואל ואומרת שגסטון נישק אותה בכח. גסטון רוצה להרוג אותה אבל מיגל מגן עלייה. מבל מתוודת בפני לאון שיש לה מאהב- בתמורה לחופש של בנה. הילדה אומרת לרנטה שעלייה להסתכן בשביל מי שהאי אוהבת, רנטה, אכולת הקנאה מנשקת את מדריאגה. רנטה אומרת לאנריקה שלא תתחתן ומנשקת אותו. פילאר מודה בפני רוברטה שהיא זו שמוציאה את העיתונים. גסטון מאיים על מיה ומיגל שוב מגן עלייה אלמה לא רוצה שביתה תיסע למאצ'ו=פיצ'ו (חחח) אלמה ופראנקו חושבים זה על זה בנפרד מיה נפתחת למיגל, והוא דוחה אותה, אך מודה בפני ניקו שהוא ממשיך לאהוב אותה למרות הדחייה. מגיע לאלמה כרטיס טיסה לנסיעה, שבעצם זה חלק מהתכנית של רוברטה שתוכל לנסוע למאצ'ו פיצ'ו עם סימון . לופיטה וניקו קולטים שרוברטה ארגנה להם חתונה. מיה רוצה לדבר עם ממיגל כדי לחדש את הקשר, אבל לא מעזה סימון לא יכול לנסוע למאצ'ו פיצ'ו בגלל בנו, לוחאן גם בגלל שהאפטרופוס שלה לא נותן לה. רוברטה רווצה למות. ומיה מרחמת עלייה ומציעה לה לנסוע איתה ויקו וסלינה. מיירה מחליטה לנסוע לגוואדלחרה עם ניקו ולופה. מנידיולה שומע שרנטה עזבה את חבר שלה בשביל להיות עם אנריקה. טוב אני קצת קופצת פה.. מיגל מיה רובר ודייגו עולים לבמה ומתנצלים (אין לי מושג על מה. לא ברור אבל זה קשור במדריאגה) . אלמה וקולצ'י קולטים שהם יעלו על אותו המטוס לאותו קורס. ביום של הניסעה רוברטה מחליפה למיה כרטיסים, מיה עולה על המטוס של מיגל הם מתוודים על אהבתם ומתנשקים . סוף עונה ראשונה!! דיייייייי כמה עצב!!!! אין לופיטה וניקו יותר! אני לא מאמינה.. זה לא טוב שהם עושים לנו ככה!!! אבל יש סיכוי שלופיטה תחזור עונה 2.. אני לא מאבדת תקווה

bigmomentom

New member
../images/Emo58.gifאני עומדת להתעלף מהפרקים

של שבוע הבא במקסיקו! לדעתי, אין סיכוי שיוציאו את לופיטה (בטח ימצאו דרך להשאיר אותה) תגידי, ככה גם היה בארגנטינאית או שיש שינויים?

סוכריה16

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

זה בול אותו סוף רק משוו אחד לא ברור לי! הקטעים עם סימון היו עונה 2! ואם אני לא טועה הפרק האחרון היה בכלל שהם שרים בבית ספר ומסיימים כיתה י'.. אני ממש ממש מקווה שלופה לא תצא! כי בראיון עם פונצ'ו הוא אמר "יצאו אנשים אבל ככה זה.." אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! זה מאכזב! כי אני אוהבת את לופה! וגם כי הייתי בטוחה שהיא תשאר 100 אחוז! ופתאום קיבלתי ממש שוק! אני ממש מקווה שעונה הבאה היא תחזור.. צריך לחכות ולראות אם בדיסק הבא הם 6 או חמש.. אם הם חמש זה אומר שלא

סוכריה16

New member
וכם פרקים מהממייייםם!!

סוחפים ומרגשים בטירוף נכון!?!?! אבל נשאר לנו דיי הרבה זמן עד לשם!

bigmomentom

New member
מלא זמן!

עד שנגיע אליהם בארץ תיצא לי הנשמה. דיקלה, אני שוב רוצה להגיד לך תודה על הסירטונים ששמת פה של פונצ'ו. את יודעת עד כמה הם נדירים? אף אחד לא העלה את הסירטונים של התוכנית של adiccion-r שפונצ'ו הנחה בפורומים המקסיקנים עד היום. אני מבינה שמצאת את זה בפורום של דולסה מריה. עשית לי את היום!

סוכריה16

New member
חח אהה באמת!?! לא הם לא משם!

הם מהפורום השקט והנידח של פונצ'ו! חחח לפחות דואגים לשים שם דברים מידי פעם! בבקשה !! אני שמחה שהצלחת לראות!1 איך הוא ענה לה במחשב.. חח אוף בא לי עוד כאלו! מה כאילו הוא הנחה תכנית שלמה!??! איזה חמוד הוא

bigmomentom

New member
טוב

אז מסתבר שגם באתר של דולסה מריה העלו אותם (הם מעלים כל מה שקשור בפונצ'ו). חבל שלא העלו את התוכנית במלואה. עד עכשיו היו 3 תוכניות של adiccion-r הראשונה עם אנהי- שהיתה מדהימה והעלו אותה במלואה. השניה עם פונצ'ו- שאף אחד לא טרח להעלות בפורומים (רק עכשיו כמה קטעים). השלישית עם כריסטופר אוקרמן- שהיתה חלשה ביותר וגם העלו אותה במלואה. והיום בלילה תהיה התוכנית הרביעית (כרגע אין לי מושג מי ינחה אותה)

סוכריה16

New member
אהה באמת!? כי

אצל דולסה בפורום אוהבים יותר את כריסטופר.. ואני לא אוהבת להיות שם! אני הכי אוהבת את הפורום של אנהי יש שם אחלה ילדים, ויש את הג'נט הזו שמעלה ממש ממש מלא.. איזה נחמד מצידה!!! יש לה אפילו בyahoo מלא סרטונים שהיא העלתה מאז שזה התחיל.. איזה באסה שלכריסטופר כן העלו פרק שלם- לא ראיתי.. ולפונצ'ו לא!! את של אנהי ראיתי תפרק הראשון! זה באמת היה יפה!! יש לה את זה בתור מנחה! וגם לפונצ'ו!

bigmomentom

New member
adiccion-r בהנחיית כריס אוקרמן

התוכנית מלפני שבוע (2/7). הלינקים להורדה: חלק 1 http://rapidshare.de/files/2762975/Adiccion_R_2-JUNIO.wmv.html חלק 2 http://rapidshare.de/files/2764634/Adiccion_R1_2-JULIO.wmv.html חלק 3 http://rapidshare.de/files/2764795/Adiccion_R2_2-JULIO.wmv.html חלק 4 http://rapidshare.de/files/2764751/Adiccion_R4_2-JULIO.wmv.html חלק 5 http://rapidshare.de/files/2783530/Adiccion_R6_2-JULIO.wmv.html חלק 6 http://rapidshare.de/files/2783719/Adiccion_R7_2-JULIO.wmv.html

bigmomentom

New member
adiccion-r בהנחיית אנהי

התוכנית הראשונה. חלק 1: http://rapidshare.de/files/2475751/adiccion_r_1.wmv.html חלק 2: http://rapidshare.de/files/2476271/adiccion_r2.wmv.html מלא קטעי פונצ'ו ואנהי (כולל ספוילרים) בחלק 2 אם אני זוכרת נכון.

blondi rebelde

New member
יווו תודה על התרגום../images/Emo58.gif

והסוף כן בדיוק כמו במורדים... אבל הכי ביאוס שבעונה השניה הם כבר התחילו לצלם בקנקון פונצ'ו ואנהי וזה אומר שגם העונה השנייה תהיה כמו במורדים וממש שנאתי את מה שעשו במורדים למיה ומנואל אוףףףף אני לא רוצה שזה מה שיהיה למיה ומיגל בעונה ה2!!!!! והייתי בטוחה שמאיטה לא עוזבת! אני ממש בשוק

סוכריה16

New member
אני מקווה שלא (ספוייילר)

אני שמעתי שלופה לא תעזוב! אני מאמינה שהיא לא תעזוב גם!! הם יחזרו! הלוואי.. ועדיין ישנו את העונה אני מקווה

למעלה