מקסיקו 8/7 -מי פוברה צ'ריטו

loveponcho

New member
../images/Emo51.gif על הסירטונים

ואיי כמה זמן חיפשתי סירטונים מהתוכנית של פונצו וסוף סוך מישהו שם אותם. תודה לך דיקלה.

bigmomentom

New member
דיקלה, ממי

למה את לא משרשרת את זה לפינת הסירטונים היומית?

סוכריה16

New member
מזתומרת??! חח

אההההה זה כאילו לספויילרים!?!? וואי להבא אני אדע!! ולא הבנתי מה התכוונת מקודם!!!! פעם אחרונה שזה קורה מבטיחה!

bigmomentom

New member
לא הבנת אותי!

אנחנו פותחים כל יום פינת סירטונים יומית אז את הסירטונים האלה היית צריכה לשרשר לשם (ויש כבר אחת פתוחה להיום). בשירשור של הפרק במקסיקו צריך לשים רק מה שקשור לפרק הספציפי. מי שלא אוהב ספוילרים לא נכנס לשירשור הפרק במקסיקו ויכול לפספס את הסירטונים שאת שמה (שלא קשורים לפרק). לא נורא, תשימי לב פעם הבאה. ותודה על הסירטונים

סוכריה16

New member
חח מושלםםםםםםםם

אוף! אני לא יכולה לתאר במילים כמה הוא מושלם! יאללה עוברים לסרטון השני! איזה חמוד הוא עם פילאר... הרי הם היו אחים פעם

bigmomentom

New member
OMG הסירטונים נדירים!!!!

זה הסירטונים מהתוכנית השניה של adiccion-r שפונצ'ו הנחה. אין לך מושג כמה חיפשתי אותם. ת ו ד ה !!!!!!

סוכריה16

New member
../images/Emo58.gif

איך פונצ'ו צרח פאפאאאאאאאא פאפאאאאאאאאא... עצוב.. אני הולכת ממש לבכות בפרקים האלו! אין עליו

timnar

New member
תודה על הסירטונים ו...

תודה על הסירטונים לדילקה על הסירטונים היפים של פונצ'ו ולמי ששם על הפרקים אבל .. אם אפשר אולי לפעם הבאה תעשו כאלה קישורים למטה אם אפשר..=\ כמו שדיקלה עשתה.. זה הכי נוח והכי כדאי...
ושוב תודה

bigmomentom

New member
תקשיבו

אני בכוונה רושמת לכם את הכתובות המלאות של הסירטונים כי לפעמים הלינקים פשוט לא עובדים. במקרה כזה אתם יכולים פשוט להעתיק את הכתובת המלאה. אין לי בעיה אם מישהו מכם רוצה להעלות את כל הכתובות ללינקים אחרי שאני שמה אותם (מישהו עשה את זה בשרשור של הפרק הקודם ואמרתי שמבחינתי זה סבבה).

חניניתה

New member
תודהההההההה../images/Emo24.gif

פונצ'יטו מושלם שלייי!!!!!! שחקן מעולהההההההההה

LemonLimeLilach

New member
ממ ../images/Emo58.gif

ראיתי רק את ההתחלה של הסרטון, של הסטירה, ולהגיד לכם את האמת, לא התלהבתי בכלל הבימוי היה פשוט גרוע! בכלל לא ראו שהוא מחטיף לו! לא ראו את הסטירה עצמה, לא ראו את היד, לא ראווווווווו אני בדיכאון.

bigmomentom

New member
לילכי

ביאסו אותך? איך אפשר להתבאס מסצינה עם פונצ'ו? תגידי את מעלה לנו קצת תמונות מהפרק?

סוכריה16

New member
לא נכון! זה היה מעולה

אהבתי הרבה יותר.. חותץ מזה היה ממש רגש בסרטון...

למעלה