מקפיצה ומזכירה

Another Girl

New member
../images/Emo41.gifבחירת הלוגו של הפורום../images/Emo41.gif

אוקיי,אז אספתי את הלוגואים שהצעתם בשרשור(סה"כ 12) והגיע הזמן להצביע בעכבר...איזה לוגו אתם מעדיפים לעמוד הראשי? אז ככה: בכותרת ההודעה של כל לוגו יופיע המספר שלו.כדי להקל עליי אבקש לרשום את מספר הלוגו שאתם רוצים בכותרת,ולהוסיף הערות,אם יש,בגוף ההודעה. ההצבעה לא תסתיים היום,ותיקח קצת זמן כך שלכולם תהיה הזדמנות להצביע.מה שכן,אבקש לא להתחכם ולהצביע רק פעם אחת...
ועוד הערה ליוסטשיה: אם את רוצה לצרף את הלוגו שלך לשרשור-נא שפרי אותו לפי ההערות שכתבתי בשרשור(כלומר פירשי ומרכזי אותו על כל הדף והוסיפי את הכיתוב "פורום הביטלס(298) בתפוז") ואח"כ את יכולה להוסיף אותו לשרשור בצירוף המספר "13" בכותרת,כמו האחרים...אבל תעשי את זה בזריזות,לפני שיתחילו לבחור
לעבודה:

אויייש נו איזה בילבול

מה אפחד לא שם לב שבלוגואים שלי יש טעות חמורה מספר הפורום הוא 289 במקום 298........ טוב נו אם אחד מהם יבחר ואני בספק אז אני ישנה.

מאור 87

New member
../images/Emo6.gif

דווקא שמתי לב, אבל חשבתי שאת מבולבלת ומתבלבת בכוונה..

../images/Emo68.gif../images/Emo10.gif הלוואי והייתי מודעת לזה

כשאני מבלבלת הכל.... אבל עזוב הלוגו זה שטויות ... הכי מביך היה לבלבל לפני כמה ימים את somethingואתAcross The Universe עד עכשיו אני מתביישת בעצמי ....

Another Girl

New member
אם להגיד את האמת אז בכלל לא שמתי

חפיף,אם זה ייבחר תוכלי לתקן את זה.

איך נפלו גיבורים?

חחח למרות שאני בספק שזה יבחר ה"יצירה" שלי נראת כל כך פשוטה לעומת אחרות... אז אין לי מה לדאוג

למעלה