מקפיצה ומזכירה

אלרוס

New member
בשמי ובשם ההנהלה

(כן, יש לי פיצול אישיות) אני מודה לך ואם שאלת את עצמך מה היה קורה- הייתם צריכים להפוך לצמחוניים באיזשהו חור נידח שנקרא צ'רנוביל.

ל י מ ו ן

New member
פחחחחחחחח.......

מה הכנסת את שלי??? זה בכלל לא היה אמור להיות פה........ טוף חפיף חפיף.. אמממממ.......הבחירה שלי זה 9......למרות שאני שונאת תתמונה הזאת... אבל זה יפה בתכלס...אז שיהיה.....

משהו חסר!!!!!

למיטב זכרוני (ואני עוד לא סנילי), מישהו כאן השמיט משהו, הלא כך another girl? לי זכור שיש לוגו שנשכח בספר דברי הימים, שהוא הלוגו הרשמי של עצומת רינגו. אני דורש להראות אותו בשרשור זה, ולתת לאנשים זכות בחירה אמיתית, ולא זכות בחירה באופציות המסוננות. ועקרונית אני בעד הלוגו של עצומת רינגו.

Another Girl

New member
אז נא שרשר להודעה הראשית

את הלוגו שאתה רוצה להכניס. אבל להצביע אפשר רק פעם אחת.

Another Girl

New member
תראה

נראה לי שכבר עברנו את הנושא הזה,לא? וסיכמנו שלדעתי הלוגו הזה לא ממש מתאים לפורום של כל חברי הביטלס... אז לא צירפתי אותו כי חשבתי שהנושא סגור. ואז העלית שוב את הנושא,אז אמרתי לך שאם אתה רוצה שבכל זאת יכלל,תשרשר עכשיו את הלוגו לשרשור הבחירה. לא עשית את זה(זה היה לפני כמה ימים כבר) אז מה בדיוק אתה מציע שאני אעשה?...

תראי

יש סיכוי שהסיבה שלא עשיתי את זה (להעלות את הלוגו לשרשור) היא שלא הייתי במיקום גיאוגרפי/ווירטואלי שאיפשר לי לעשות את זה. חוץ מזה, כן העליתי את זה, אבל לשרשור אחר. לא יודע מה תעשי...

Miss CB

New member
בואו נסגור תנושא ככה:

מי שכבר הצביע ורוצה לשנות הצבעתו ללוגו התמוה של רינגו
שיעשה זאת. מקובל על שני הצדדים?

לוגו תמוה של רינגו?

אבקש התנצלות רשמית מידית! ואגב... מה שהצעת הוא בדיוק מה שאמרתי מההתחלה (או לפחות התכוונתי לאמר, אולי לא הבנתם/לא הסברתי טוב)

למעלה