לפי דעתי זה הכי יפה... והוא גם הכי מתאים להיות הלוגו של הפורום...
M Miss CB New member 31/7/03 #13 5 למרות שיש עוד כמה ממש יפים! הייתה החלטה ממש קשה... רגע אולי... לא אני אלך עם אינסטינקט כי אני פשוט מתה על התמונה ששמת שם. 5 איט איז.
5 למרות שיש עוד כמה ממש יפים! הייתה החלטה ממש קשה... רגע אולי... לא אני אלך עם אינסטינקט כי אני פשוט מתה על התמונה ששמת שם. 5 איט איז.
J John LennonS New member 2/8/03 #47 אני חייב להסכים עם טלי... זה באמת הלוגו הכי מקורי ושווה שיש... הוא פשוט יפה!!! 5 זו הבחירה שלי
י יוסטשיה ויי New member 31/7/03 #22 מאחר ואני נוסעת היום לחברתי באשקלון אין מצב שאני מספיקה לשנות את לוגיי.
י יוסטשיה ויי New member 31/7/03 #23 ואני בוחרת, אגב, ב- 5 כי אני חושבת שהוא די מתאים לייצג את הלהקה: הבלבול, הצבעוניות, הפסיכידליזם.... מהמם!!
ואני בוחרת, אגב, ב- 5 כי אני חושבת שהוא די מתאים לייצג את הלהקה: הבלבול, הצבעוניות, הפסיכידליזם.... מהמם!!
A Another Girl New member 31/7/03 #28 קחי את הזמן אני שוקלת לחכות לשובם של מקרטני ואלרוס(אתם יכולים לתאר לעצמכם מה יקרה אם הם יחזרו ויגלו שמחרנו בלעדיהם?... ) ומאיה-למה,למה להרוס את שרשור הבחירה??למה לא לשרשר להודעה הראשית...
קחי את הזמן אני שוקלת לחכות לשובם של מקרטני ואלרוס(אתם יכולים לתאר לעצמכם מה יקרה אם הם יחזרו ויגלו שמחרנו בלעדיהם?... ) ומאיה-למה,למה להרוס את שרשור הבחירה??למה לא לשרשר להודעה הראשית...